Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Micsurin

    nagyúr

    válasz Topiccsendőr #135647 üzenetére

    Nincs az öreg nem fotózta le nekem meg ott helyben mikor mutatta nem jutott eszembe.(Akkor nem kapott el az ötperc, hogy az Er5 tetszetősebb mint a CB :DDD)

    De a kipufogó oldalon biztosan tudom, hogy nem a hegyes hanem a tompa oldalon a "tojás alján" van a beverődés. (Nem tudom a pontos megnevezését :R)

    A szívó oldalra nem emlékszem már pontosan de mintha ott nem is jelentkezett volna talán csak egy helyen ott meg a lapos hosszanti részen (tojás oldala).

    Hmm azt mondod ha nem a hegyes részen van a sérülés még az is lehet elmegy vele az isten se tudja mennyit de még jócskán? Eh lehet a héten a vizsgáim után szétszedem és átforgatom, hogy megnézzem. :DDD

    edit.: A manual konkrétan annyit ír, hogy ha a veztengely bármely mérési pontja a szerviz limit alá kerül akkor cseréljük az alkatrészt.

    Rákérdeztem az angoloknál az EX500-on ott váltig állítják, hogy elméletileg nem volt még gond azzal ha valaki csak beledobott egy szett bontottat. Ez tényleg létezhet? Most már nagyon megzavarodtam. :B

    [ Szerkesztve ]

    The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Új hozzászólás Aktív témák