Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • duni84

    aktív tag

    válasz zgospel #131100 üzenetére

    tényleg gyorsabb pálya, mint a hungaroring. nekem is hiányoznak az aszfaltozott bukóterek, mert így motorral még kevésbé feszegeti a határait az ember, mint autóval, mert nekünk garantált a perec, amint lemegy az ember a pályáról. ugyanakkor ha nagy sebességgel száll el az ember, akkor a pannónián sokkal nagyobb a bukótér bukfencezni, mint a hungaroringen.
    2 éve voltam utóljára, akkor is már szép repedések voltak, javarészt keresztbe és most, hogy mondod: tényleg nagyjából azok határozták meg, hogy melyik kanyarban kezd előzni az ember és melyikben nem. ezek szerint ez nem változott :(

    a többi része sajnos bármelyik pályára igaz, ahol bronz/kezdő csoportba kerül az ember, mert ezekbe kerül mindenki, aki először van pályán és pl az eligazításon már nincs ott fejben és meg sem hallja, hogy hogyan kéne viselkedni, mert csak az insta story-kon jár az esze, amikkel teleszórja az internetet a következő hetekben.

    én személy szerint nagyon szerettem ezt a pályát (nekem ez volt az első "nem gokart" pályám és szerencsére az első napomon nem volt még esés sem :) de én is olvastam, hogy rendszeresen szedi az áldozatait a pálya. na meg elég messze van pl budapesttől időben ahhoz, hogy az ember inkább valamelyik közelebbi pályára menjen ki pl lassabban feszegetve a határait.

    szerk.: "Nem értem ezt hogy nem veszi saját magán észre valaki?" --> már hallottam, hogy "én vagyok a leggyorsabb, mert én vagyok a sor elején" és kiderült, hogy az egyén nem ironizált, hanem komolyan is gondolta, mert 4x évesen még nem jött rá, hogy a kialakult konvojokat nem a leggyorsabbak szokták "összehozni" :(

    [ Szerkesztve ]

    #metszéspontok

Új hozzászólás Aktív témák