Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • almos94

    aktív tag

    válasz tboy93 #130139 üzenetére

    Köszönöm, hogy ilyen szépen kifejtetted a témát!
    Én már gyerekkoromban beleszerettem a KTM-be. A név, a színek, a dizájn - engem minden megfogott ebben a gyártóban. Persze imádom a japánokat is azért, egyszer biztos lesz egy japán gyártótól motorom.
    Én is inkább picit többet rászánok, de nem akarok otthon mókolni a motorommal, nem is értek hozzá nagyon. Nem akarok 15-20 éves járgányt venni.

    LógaGéza
    Neked is köszönöm! Nagyon jó ilyet olvasni egy olyan embertől, aki hasonló cipőben járt mint én most! Ezzel most meg is győztél a 390-es Duke mellett! :D
    Mennyire kényelmetlen 2 személynek? Én vékony alkat vagyok, 181cm és 75kg, azért majd a húgomat meg később ha lesz nőm, akkor őt is szeretném párszor vinni motorozni.
    Pakolhatóságot majd dobozolással megoldom, ha probléma lesz, de ez most nem elsődleges szempont.
    Bármi ellenérv a motorral szemben? Sajnos ismerősi körben senkinek nincs Duke-ja.

    Pont ezt a hirdetést nézegetem már órák óta. Jó árban van, leírás alapján jó motor. Nyilván meg kellene nézni személyesen is.
    Csak nem tudom mennyire lenne okos döntés megvenni most, még a vizsga meg engedély előtt. Ugye kb. 2-3 hónap alatt van meg a vizsga (ezt mondta az ügyfélszolgálatos csaj), pont akkor fejeződik be a motoros szezon (október-november) is. Vacillálok, pedig az ára nagyon jó.

    Miért érdemes tanulni??? A tanulás meghozza gyümölcsét, a gyümölcsből meg ugyebár pálinkát lehet főzni...

Új hozzászólás Aktív témák