Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • XFishboneHUN

    senior tag

    válasz #56573440 #126504 üzenetére

    Az NC-re elkezdték anno aggatni azt a jelzőt, hogy válságmotor. Mivel relatíve olcsó, fenntartási költsége viszonylagosan kicsi és a fogyasztása is egy nagyobb robogóéval ér fel.

    Ennyiért nyilván az ember kompromisszumokat köt és kell is, hogy kössön. Átlag felhasználásra elegendő, sok ismerősöm van, ak ilyet vett és használja két fővel is elégedetten. Én is munkába járásra használtam nagyrészt napi 80 km-ert aggglomerációban. Nyilván nem ezzel (X kiadás) mész el kanyarvadászatra és pályázni, de arra, hogy barátnővel, szeretővel, asszonnyal, csajjal, gyerekkel, bárkivel elmész egyet kirándulni és tartsd még autópályán is a 140-et átlagban tökéletes. Az árért amennyiért adják cserébe adja a Japán megbízhatóságot, az alacsony fogyasztást ehhez a sor2 blokkhoz és a jó használhatóságot és pakolási lehetőséget. Technikailag tudja, amit egy modern nem premium motor nyújtani tud, kiemelkedő hibák nélkül.

    Hosszabb kirádulásra már azért nem árt hozzá egy zselés pl. Shad ülés. Ha van lehetőség tesztre menjetek velük egy kört hogy lássátok ő kell-e neked.

    [ Szerkesztve ]

    Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN

Új hozzászólás Aktív témák