Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Parci

    HÁZIGAZDA

    válasz JDMKid #111733 üzenetére

    srácok, harmadszor kérdezem: igazából mit csináltok, mi a cél? :U

    elmondom, hogy mi történt: felkerült egy videó az erdőben dagonyázásról, a topikgazda meg törölte. gondolom ez azért nem olyasmi, amiből messzire kéne szaladni, ha törölte, hát törölte, véleményes azért a videó, nem indokolatlan. ennyi, ez a valós történés. minden, ami utána történt, már emberek vélt elképzelési alapján eszkalálódó adok-kapok. amit nagyon-nagoyn jó lenne abbahagyni, mert bár azt hiszik páran, hogy jól kiállnak az igazukért, de a végeredmény az, hogy a topik romlik, más nem nagyon.

    érdemes és lehet beszélgetni arról, hogy kinek mi fér bele és mi nem, miért, hogy hogy lenne jó, volt sok ilyen komment is. de a "kibújt a szög a zsákból" és a topikgazda elfogultságának erőltetése is olyasmi, amiről süt, hogy a bizonyítékod keresi valaki a prekoncepciójához. és nem a témához tartozik, hanem a topikgazda személyéhez. nem bújt ki semmi, volt egy necces videó, a topikgazda meg törölte. a "de akkor pistike videóját is törölje" részhez hozzá sem szólok, a rendőrhöz sem mész oda reklamálni, ha megbüntet, hogy de akkor mindenkit büntessen meg, más is használta a buszsávot.

    arra kérek mindenkit, hogy engedje el ezt a témát, mert a topikot nem a moderáció teszi tönkre, hanem ez, pontosan ez és csak ez. a moderáció majd akkor teszi tönkre, ha lesz sok tucat is eset, össze-vissza, igazságtalanul, fogalom nélkül. addig ezt csak vizionálják páran, viszont ezen jövőkép mentén már most eszkalálják az érzelmeket a topikban.

    NE!

    [ Szerkesztve ]

    dicranum scoparium + genista pilosa = :)

Új hozzászólás Aktív témák