Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nooeca

    senior tag

    válasz cashzoli #8638 üzenetére

    Az IPTV elég jó választás szerintem. Egyrészt ennek van a legnagyobb jövője és még idén jelentős minőségbeli változások lehetnek ezen a téren is. Másrészt abban van igazság hogy elmegy a net akkor megy vele a TV is (ami számomra egyértelmű...) de ezzel csak az a gond hogy ez feltétlen nem hátrány. Mert ha máshol elmegy a Net és megmarad a TV attól még én perpill nem vagyok boldogabb... arról nem is beszélve, hogyha mondjuk a UPC-s TV megy el, ott nem oldodik meg a probléma 10 perc alatt, hanem akár órákba is kerülhet mire helyreállítják, miközben pl. az ADSL netjüket secc-perc alatt helyrevágják.

    Ezért mondom hogy leginkább nagy viharban megy el a net, de akkor a TV is, és a net elég gyorsan helyrejön míg UPC-nél a TV nem, sőt, akár órákig vagy egész este is állhat. (tapasztalat). Míg a Telekomnál egységesen gyors helyreállhat az egész. Ennek ugye technikai okai vannak. Szóval ilyen téren ez csak előny lehet maximum.

    Illetve interaktív amit ha tudjuk UPC ebben a körzetben nem tesz elérhetővé mivel egyirányú a cucc, így csak konkrétan TV-zhetünk a TV-vel, semmi egyéb.

Új hozzászólás Aktív témák