Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nooeca

    senior tag

    válasz Intruder2k5 #8295 üzenetére

    http://itcafe.hu/tema/monortel_monornet/hsz_8272-8272.html

    Erre a hozzászólásra írtam, kicsit vagy rossz a megfogalmazás, vagy nekem jött le úgy, mint akik a listaárakról beszélnek.

    és puma72-nek még üzenem, hogy a Digi egyrészt igen a Démásszal való meg nem állapodás miatt állt le, de neki akkor érte volna meg bejönni a városba, amikor még csak ADSL volt itt. Eleve céglogikával ellentétes, hogy a Digi csak úgy kisvárosokba is betegye a lábát, mivel elsősorban nagyvárosokra fókuszál, főként társasházakra. De így hogy frissen lefedett településekről beszélünk, a hűség miatt nem fog bejönni, mert akit érdekel a technológia és a minőségi internet, az úgyis leváltotta a netjét (és vagy mását is) Telekomos szolgáltatásra, így hűséget kötött 1 vagy 2 évre.

    Akit meg nem érdekel, az Digire se fog előfizetni, neki elég a UPC-s adsl net, mert csak hogy legyen. Így konkrétan nyitna a Digi egy piacot, amire 1 vagy 2 évet kellene várnia, míg a vásárlók tudnának náluk vásárolni... Azaz totál bukás lenne cégileg.

    Az önkormányzatos dolgot is arra, írtam, hogy csak akkor fog belemenni a Digi ebbe, ha nincs konkurencia a városban, főleg ha kisvárosról beszélünk. Egyébként még úgy sem megy bele.

    Tudom hogy a Digi olcsó, és ár-érték arányban a legjobb szolgáltató, mert minimum profittal dolgozik, de éppen ezért, nincs akkora mozgástere mint a UPC-nek vagy a Telekomnak. Mivel kevesebb a bevétel, így jogos, hogy 2x is meggondolják, hogy egyrészt hova mennek, másrészt milyen áron. Lásd a Telekomot, őket nem zavarta a drágább Démászos megoldás, mivel van bőven profit a csomagjaikon (részben kompenzálva az ADSL-t az egységesítés miatt). Diginek van sok szokása, pl. van hogy kihagy 1-2 utcát 1-1 városból csak mert nem számít ott előfizetőkre, vagy csak 1-2 darabra, így nem éri meg pl. behúzni oda a kábelt. Telekomnak ez nem számít, behúzza a kábelét.

    Itt amit mondani akarok ezzel, hogy egy nagyon jó szolgáltató, ha előbb vagy utóbb meg is jelenik itt, nem tud úgy haladni és mozogni mint más, akinek nagyobb a profitja. Cégpolitika.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák