- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
Sutty66
tag
Bocsi a kicsit késői válaszért! Vállalnék hűséget, sőt én kerestem őket ezügyben de nem lehet ! A csomagosoknak előbb valamit le kell mondani vagy 3 hónapra kikapcsoltatni aztán mint új előfizető kezdődik minden elölről. Beszéltem több ügyfelessel is hivatkoztam a honlapra de a vezetőség utasítására most ezt nem lehet. Ne higgy a honlapnak. Írtam levelet az ügyfélszolgálatra de csak 30 napos határidővel válaszolnak. Eddig csak az automata válaszolt a szokásos marketing szöveggel,
-
kabelmania27
félisten
Nincs mit! Telekomnál ASZF-ben nincs definiálva extrém adatmennyiség, Diginél van, mivel Telekomnál független az analóg tv a hgw-től ezért írtam hogy netprobléma esetén ha gond van az iptv-vel akkor analógot tudsz nézni.1412-őt ha felhívod és a lemondás gombját választod ügyintéző fel fog ajánlani egy hiéna csomagot, érdemes megkérdezni, kérsz gondolkodási időt, ha nem találod megfelelőnek nem fogadod el, ha elégedett vagy a szolgáltatással próbálj kiharcolni valamilyen kedvezményt, esetleg áram és gázt is vihetnéd Telekomhoz kevesebb számlával kellene foglalkozni, vannak akciók kedvezményesen lehet tévét telefont laptopot venni akár részletre is.
-
kabelmania27
félisten
Várni kell a bekötésre, és fúrni kell, nincs videotéka, 200Megabites csomagnál jan 1-el 250Gb feletti forgalom extrém használatnak minősül, lehet a kisebb csomagban is lesz (vagy alkalmazzák a korlátozást vagy nem) ha a hgw-vel gond van tévézni sem tudsz, Telekomnál netprobléma esetén tudod nézni az analógot. Ha leakarod mondani hiéna csomagban Telekom biztos fog ajánlani a mostaninál kedvezőbbet, ha Telekomtól kérheted a gázt és villanyt ha a mobiltelefont is a T-től kéred egy számlán is kitudod fizetni és kapsz kedvezményt és nem kell fúrni. Milyen Telekomos csomagban vagy most?
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest