- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
29-es körzet: internet, TV, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
banhammer
veterán
válasz kiskaktusz #3150 üzenetére
Engem is ezzel nyugtatott a nő, hogy eddig csak pár 100 Forintot emeltek.
Ettől függetlenül senki nem lát a jövőbe és nem tudhatja, hogy fél éven belül mekkora emelés várható.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
banhammer
veterán
Ez sajnos lemaradt az előző hozzászólásomból.
Emlékszem anno 2006-ban!!! a munkatársam panaszkodott, hogy milyen sok lett a törlesztőjük, mert erősödött a svájci Frank!
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
kiskaktusz
addikt
válasz banhammer #3151 üzenetére
Nem olvastam még olyat, hogy indoklás nélkül megugrana nagyon egy szolgáltatás díja, de persze ez nem jelenti azt, hogy nem is volt.
(#3152) banhammer A devizahitel sajnos ilyen, de én most nem erről akartam "vitát" nyitni, hanem hogy egy szolgáltatás árát akkor növelik, ha pl áfa, vagy egy új értelmetlen különadót szavaz meg a mélyen tisztelt ház (2ft/perc)
Egyébként azzal szoktak buzizni, hogy pl régi az előfizetésed egy szolgáltatásra és nem értesítenek, hogy van új díjcsomag ugyan azokkal a kötöttségekkel pl csatornákkal, ha tv-ről van szó, csak olcsóbban, te meg fizeted a régi díjat.
Erre pl kiváló példa, hogy még a mai napig van a telenornak élő pannon praktikumos előfizetése 99Ft/perc alapon egy-egy ilyen témában nem informálódó polgárnálszerk.: off
[ Szerkesztve ]
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
DuplaZso
aktív tag
"Még a UPC sem emel nálunk..."
Direktben nem, de tegnaptól a telefon nem másodperc, hanem perc alapú számlázást kapott.
Felemeli a hívott a kagylót, és az már egy perc. Vajon ki húzza így a rövidebbet ?Mondjuk én akkor röhögtem, amikor a mobilszolgáltatók elkezdtek sírni, hogy a percenként 2 Forintnak sajnos _egy részét kénytelenek áthárítani_ a fogyasztókra. Naja... biztos a lélektani 100% alá esett miatta a hasznuk... Persze erről fogalmam sincs, de valami ilyesmit tudok elképzelni.
-
kiskaktusz
addikt
válasz DuplaZso #3154 üzenetére
Nálunk eddig is perc alapú volt.. Sokat nem oszt, nem szoroz nálunk, mert nem nagyon használjuk..
Apropó upc-s telefon. Állandóan csörög a vonalas telefonunk és cscaládi pótlék felől érdeklődnek Valaki nagyon rossz tel.számot rakott ki az ezzel foglalkozó honlapra Már idegesítő. A sok banktól jövő telefon is az. Nem kell hitel az anyátokat.
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
banhammer
veterán
válasz misike.83 #3156 üzenetére
Azt nem.
Mondjuk elég erősen bandzsítottam volna ha a nő kinyomtat nekem 54 oldalt, hogy itt az ÁSZF.
Nem tudom mi történt volna ha azt az 54 oldalt nekiálltam volna elolvasni a szerződés kötés előtt a kirendeltségen.
Én arra tippelek, hogy a szerződésben lévő bő másfél pici betűkkel telenyomtatott oldal az 54 oldalas ÁSZF kivonatos formája.
Ember legyen a talpán aki a különböző szerződéseket fejből keni, vágja.De annál szerintem felelősebben jártam, hogy mindent az "Itt, meg ott tessék aláírni." kérés után vakon, birka módjára, "mindegy nekem, csak legyek már túl az egészen" hozzáállással aláírok.
-
misike.83
csendes tag
válasz banhammer #3157 üzenetére
Még jó hogy nem nyomtatta ki mert ki kellet volna fizetned a nyomtatást Én ezért kértem hogy küldjék el mail-be. De amúgy helyes a hozzáállásod mindent figyelmesen el kel olvasni ha meg valamit nem értesz rá kell kérdezni hisz a nő a pult mögött ezért van ott hogy elmagyarázza. De néha csak hebegnek habognak azt sem tudják hogy mit is árulnak Ilyenkor mondom azt hogy jól van inkább ne erőltesse
-
Dictator^
veterán
Üdv!
/Digi/
Elvileg a Maglódról is fogható a Williams TV (Plus29). Viszont akármilyen keresést nyomok az SDboxon nem találja meg az adót.. segítenétek?És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
BBéci
legenda
válasz Dictator^ #3159 üzenetére
Meséld már el, miért szereted ilyen töretlen lelkesedéssel a WTV-t? Amióta létezik 10 percet ha néztem. Hátha olyat mondasz, amitől rákapok az ízére.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Dictator^
veterán
Édesanyámék szerepeltek jópár műsorba, amit a WTV-sek vettek, És Ő szeretné újranézni azokat, ráadásul most ismételték ma..
/Szóval tuti nem mondtam olyat, amitől rákapsz, ráadásul Én is csak ilyenkor szoktam belenézni, amikor Ő is nézné, és akkor is csak pár percet./[ Szerkesztve ]
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Stan648
tag
Sziasztok. Nálam ma volt a DIGI-s üzletkötő. 3 hónap a bekötési idő. Jó áron van. 80/25 net lesz. Egyébként Monorral kapcsolatban azt mondta az üzletkötő, hogy idén semmiféle képpen nem lesz DIGInet csak jövőre. Ez biztos. Azt mondta indoknak, nincs akkor kapacitás a kiépítésre üzletkötésre, ami még Monort is kibírná vitelezni. Gyömrő egy központ onnan jön Péterire, ezért esett meg, hogy itt előbb építették ki, mint Monoron. Monoron csak jövőre. Gondolom az év első negyedévében vagy esetleg első felében. Ez tuti.
7600X + A620 + 32GB DDR5 + 4060 Ti 8GB
-
misike.83
csendes tag
válasz Stan648 #3169 üzenetére
Fura mikor nálam volt kérdeztem tőle hogy van sok megrendelő erre azt válaszolta hogy nem sok.Nem nagyon értettem persze megemlítettem neki hogy a UPC nemrég házalt itt üllőn csak lesett nagyokat. Nem értem ezt a 3 hónapot Gyömrőn már nagyrészt bekötötték aki rendelt Maglódot is a nyár elején.Most hol vannak a szerelők? Nyaralnak ?? Nekem kicsit fura hogy valamit megrendelek 2012 augusztusában és novemberre ér ide. Ráadásul állítólag nem is a megrendelések szerint haladnak lehet aki októberben köt szerződést annak előbb lesz Digije mint nekem,és ezt valahogy nem nagyon értem!!!
-
koháry
tag
válasz Stan648 #3169 üzenetére
Egy másik üzletkötő meg azt mondta, hogy idén elkezdik monoron még az idén, ahogx azt valamelyik előző hozzászólásban mondták. Őszintén szólva szerintem az üzletkötőknek fingjuk sincsen valójában arról, hogy a saját körzetükön kívül mi a helyzet, sajnos úgy látszik, hogy néha arról sincsen. Az igazság az, hogy szerintem elkeserítő dolog, hogy egy ilyen kaliberű cég akinek európában több országban is komoly részesedése van az internet/telefon/tv szolgáltatásban képtelen legyen előre felmérni az igényeket és nem képes elegendő számú embert és a szükséges alapanyagokat biztosítani ahhoz hogy egy év alatt minimum 4-5 települést le tudjanak fedni. Még ide sem értek, de már lassan kezd elmenni az egésztől a kedvem,akkora fejetlenség uralkodik a cégnél és ha a mocskos upc-t nem utálnám, lehet hogy el is gondolkoznék a hüség aláírásán, de így csak várunk, újabb hónapokat, fél évet arra a szolgáltatásra, amit még februárban úgy reklámoztak, hogy hamarosan jövünk.
Tolle Koharyanum vota in coelo Iohannes.
-
MTbc
senior tag
Monoron a Démász miatt nincs még Digi.
-
grobi007
tag
Sziasztok!
A T is belehúzott Üllőn. Egész jó ajánlatuk van.
Ha figyelembe veszem, hogy így igénybe vehetem az energia szolgáltatásukat is 8% kedvezménnyel, meg hogy itt nem egyszeri lehetőség a 2 éves kedvezmény, jobban megéri mint a digi. link[ Szerkesztve ]
-
grobi007
tag
válasz banhammer #3179 üzenetére
Tudtommal nem korlátoznak.
Korábban volt a feltételek között azt hiszem 250 gb korlát, ma megnéztem, és nem találok ilyen kikötést.
Egyébként senkitől sem hallottam olyat, hogy bárkit is lekorlátozott volna a T.
Nekem korábban T volt, és nem volt velük ilyen jellegű problémám.
Amikor viszont Üllőre költöztünk, nem volt előttünk bekötésük, amit azóta megcsináltak, így erősen gondolkodok rajta, hogy vissza menjek hozzájuk, főleg a csatolt feltételekkel kivételesen nagyon jó áron adja a szolgáltatást.
Jelenleg Netkontaktos mikrohullámú netem van, de őszintén nem vagyok oda-vissza a szolgáltatástól/ügyfélszolgálattól, de ebbe inkább nem megyek bele... -
-
dr.bubo
őstag
válasz banhammer #3180 üzenetére
Vecsésen is elérhető (kb. 2 éve) a t-home kábelnet és iptv szolgáltatása. És nem korlátoznak.
[ Szerkesztve ]
Router beállitása: http://www.rainman.sokoldal.hu/tplink_router_beallitasa / Port Forward: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm
-
dr.bubo
őstag
válasz banhammer #3184 üzenetére
Vecsés egész területén elérhető a szolgáltatásuk.
Anno, amikor 2 éve előfizettem, akkor nekem is azt mondták először, hogy net, meg iptv nem érhető el, de egy másik üfi simán felvette a rendelést és a szolgáltatást 3-4 nap alatt be is kötötték.
A t-home oldala nem igazán napra kész.[ Szerkesztve ]
Router beállitása: http://www.rainman.sokoldal.hu/tplink_router_beallitasa / Port Forward: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm
-
BBéci
legenda
válasz dr.bubo #3185 üzenetére
Igen, IPTV elérhető, de nekem az ingyen sem kellene.
Végre, valahára a UPC is lehetővé tette a box nélküli tévézést, akárcsak a Digi, ezért, köszönöm, nem kérek az IPTV-ből, ami egyébként sem a minőségéről híres.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
banhammer
veterán
Mi anno 2010 nyarán próbálkoztunk a UPC HD boxával vagy mi a tosszal és akkorát csalódtunk benne, hogy meg se vártuk a próbahét (7 nap próbaidő volt, hogyha tetszik a dolog akkor megrendelhetjük a szolgáltatást) harmadik napján visszavittük a cuccot.
Szakadozott a vétel, elment a kép, stb.
Annyival nem nyújtott többet, mint amennyit kérni akartak érte.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
BBéci
legenda
válasz banhammer #3187 üzenetére
Efféle hibák mostanában ritkán fordulnak elő, viszont akinek a tévéje alkalmas rá, feltétlenül a box nélküli, kártyamodulos előfizetést érdemes választani!
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
banhammer
veterán
2012 08. 28.-án reggel nyolct éskilenc között jön a DIGI-s ember kötögetni.
-
-
banhammer
veterán
válasz kiskaktusz #3194 üzenetére
Bringával elég messze van.
Anno letekertünk a gyáli lefordulóig és ott feladtuk, mentünk haza.Lehet, hogy a DIGI-sek is bringával viszik felétek a kábelt.
-
-
spirit007
senior tag
válasz grobi007 #3175 üzenetére
1. a matekot elő kéne venni mert 3090Ft CSAK 6 hónapig szól, utána 5920...
tehát a 2 év átlagában 5212 Ft/hó
2. az a 8% egy elvi lehetőség... olvasd végig a teljes doksiját ne csak a 24-es magenta számokat nézd ! (mellesleg eddig egyetlen ismerősömnek sem jött be ez a kedvezményesdi)
3. UPC29-hez képest persze jó ajánlatnak számít. -
grobi007
tag
válasz spirit007 #3197 üzenetére
1. köszi a tanácsot, de elővettem a matekot magamtól is. Egy szóval sem írtam, hogy folyamatosan 3090 ft.
2. a 8%-ról, amennyiben Energia Extra kedvezményt veszel igénybe, tudtommal nem opcionális, hanem jár. Nem láttam arra való hivatkozást, hogy arany vagy platina szint esetén, ami az Extra kedvezmény feltétele, a kedvezmény mértéke változó vagy opciolális lenne. Fontos, hogy nem minden díjtételre jár kedvezmény (pl. rendszerhasználati díj), de így is egy átlagos háztartás 1500-2500 ft-os is megtakaríthat havonta, ami azért nem lényegtelen.
3. tudom, hogy nem a legjobb ajánlat, ugyanakkor előnye még, hogy itt meg lehet majd hosszabbítani a szerződést ugyanezekkel a feltételekkel, míg mondjuk a digi esetén a 30% csak az első 2 évre szól tudtommal.
Természetesen ezzel nem azt akarom mondani, hogy jobb mint a digi, de az energia extra szolgáltatást kihasználva akár kedvezőbb is lehet (nekem pl. kedvezőbb lenne, mint a digi, ami várhatóan nálam egyébként nem is lesz elérhető). Főleg, amennyiben nincs másik alternatíva, érdemes figyelembe venni az ajánlatot.Egyébként kifejtenéd bővebben, hogy miért nem jött be egyik ismerősödnek sem a T energiaszolgáltatás? Komolyan érdekelne, mivel eddig még nem hallottam róla rosszat. (és én is gondolkogok a váltáson)
[ Szerkesztve ]
-
HoryThePooh
aktív tag
Akkor most új adalék a 29-es körzetnek.
Ma reggel találkoztam kijelölő emberekkel Vecsésen a Széchenyi utcában. Invitel optikai kábelt fektetnek. Elsőre azt hittem vízcső , mert a vastagabb KPM csőtől is szélesebb fekete valami volt a dobon.. közelebbre lépve láttam , hogy ez biza' tömör.
Mondjuk ez valami gerinc lesz, de feltételezhetően itt is osztanak belőle..? Ki tudja?
Nekem mondjuk Digi-re váltás óta nem kell más 80/25The one who has a true friend doesn't need a mirror :)
-
banhammer
veterán
válasz HoryThePooh #3199 üzenetére
Ahhoz képest elég drágán méri a netjét az Invitel.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest