- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Aurát vált a Vivo V60
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
banhammer
veterán
válasz
HoryThePooh #3578 üzenetére
Emlékszem anno akkor szakadt meg a net amikor modemmel neteztem és az anyám felvette a telefont, hogy felhívjon valakit.
Régi szép idők.
A modem hangjából tudtam, hogy jó a vonal.ADSL-nél meg akkor szakította a vonalat ha rosszul vagy egyáltalán nem volt bekötve a splitter az ADSL modem elé.
-
BBéci
legenda
válasz
HoryThePooh #3369 üzenetére
Az árverseny a vásárlóknak jó, de az ALDI nagyon szűk termékkört árul, kicsi a CBA-val az átfedés.
-
banhammer
veterán
válasz
HoryThePooh #3199 üzenetére
Ahhoz képest elég drágán méri a netjét az Invitel.
-
gyáliSanyi
őstag
válasz
HoryThePooh #2451 üzenetére
Melyik településen vagy?
-
smog86
senior tag
válasz
HoryThePooh #2438 üzenetére
Úgy pont hogy látható leszel, #31#-nél nem vagy látható.
-
kabelmania27
félisten
válasz
HoryThePooh #2436 üzenetére
Igazán nincs mit
A régi UPC-s számot átviszed? -
kabelmania27
félisten
válasz
HoryThePooh #2434 üzenetére
Kép gombot megnyomod és beilleszted a mérés direckt linkjét.
Telefon működik? -
SirKero
őstag
válasz
HoryThePooh #2417 üzenetére
Nekem azt mondta egy Digis szerelő,hogy ha az ügyfél kéri köteles akár az egész házat bekábelezni
INGYÉ
-
kabelmania27
félisten
válasz
HoryThePooh #2417 üzenetére
Ingyenes
-
SirKero
őstag
válasz
HoryThePooh #2353 üzenetére
Hy
Igen TopNet és valóban megdöbbentőn gyors az előző net sebességéhez képest ( főleg hogy háromszor gyorsabban töltök fel mint eddig le)
Mondjuk érdekes az utcánkra (Széchenyi) azt mondta a Zügyfeles, hogy még nincs szolgáltatás nálunk??... Ez érdekes mert van az utcátokban ismerősöm ( Dietrich Tibi ) akinek elmondása szerint már be kötötték.
Ha lassúlsz pár tizedet
majd fizetek egy sört valamelyik sarki műintézményben, oks? OK irány Csapó Peti művelődési központ
-
kabelmania27
félisten
válasz
HoryThePooh #2331 üzenetére
Ha tartasz tőle akkor hűség nélkül köttesd be, ha beválik átviheted a UPC-s számodat, ha pedig nem akkor lemondhatod.
-
kabelmania27
félisten
válasz
HoryThePooh #2327 üzenetére
Társasházban ahol az utpkábelről jön a telefon lehet probléma ha rosszul kötik be a csatlakozókat, de családi házas övezetben az optikai végpontba kell bedugni a gépet és a telefont is.
-
poli27
veterán
válasz
HoryThePooh #2321 üzenetére
Telefon: UPC-nél 3000 fizetek, este6 csomag, utána kölök meg nej annyit dumál itt, hogy nekem az megéri. Olvastad ami írtam?? Nem 3000ft a telefon havidíjja hanem 500ft és az összes vezetékest ingyen hívod, ettől az este 6 csomag a maga 3000ft -al miért is jobb? a maradék 2500ft ot elköltheted 100 perc mobilhívásra, mivel az se kerül 42ft ba mint a UPC nél ennyi....
Amőgy meg senki nem akar gyözködni, te dolgod hogy valamiért fizet 5000ft-ot vagy 15000ft-ot ennyi !
-
Dictator^
veterán
válasz
HoryThePooh #2325 üzenetére
Miért kéne, hogy mi győzzünk meg?
Már mindent elmond, hogy lehetőséged van és nem állsz át..
Ha csak a netről van szó, akkor tényleg nem értem a kételyeidet..
Telefonnál nem igen szokott gubanc lenni, igazából 500ftos csomagba 0ftért beszélsz az egész orszában..A TV-nél még megérteném, mert nincs rögzítős.. de a minősége atombrutál, ha DVB-C tuneres TV-d van akkor még box sem kell (rohadt UPC meg csak szedi a pénzt, hiába lenne DVB-C-d...)
Szóval az az egyetlen szempont aminél megérteném ,de azt is csak a rögzítés miatt. Az adások szépek, a box kicsit ormotlan amit adnak hozzá, a képe viszont jó.Nem utolsó sorban mi 18000-es upc számlát így leredukáltuk ~6000ft-ra. És többet kapunk kevesebbért.
-
Dictator^
veterán
válasz
Miért győzzelek meg? Nem vagyok marketinges..
Nekem Maglódon lett Digi TV + NET + Telefon, kb 2,5 -3 hónap alatt 10 perc kimaradás volt.
TV jó (dvb-c tunernél atomdurva minőség box nélkül), Net stabil, Telefon kb +5 perc kimaradás volt a többihez képest.Most kell ennél jobb? 5950Ft. Részletes számla a telefonálásról.
Kb ennyi.Meggyőztelek? Nem? Érdekel? Nem!
Nekem megéri, te meg tápold a féreg UPC-t, nehogy éhenhaljanak. -
kabelmania27
félisten
válasz
Digin nincs Comedy, Filmmúzeum, Viva,MTV.
Netje a Diginek jó, legkevesebb panaszt arra hallottam.
ADSL-nél jobb technikát ad a DIGI. -
SirKero
őstag
válasz
HoryThePooh #2317 üzenetére
Én jan.05-óta használom Vecsésen a Digi szolgáltatását a telefon és a net hibátlan a tv-vel vannak gondok.
-
poli27
veterán
válasz
HoryThePooh #2317 üzenetére
Miért lenne jó ha csak netet rendelsz és a TV-t + Telt megtartod? Egyébként kb fél éve már működik Vecsésen a Digi... Digi mindenben olcsóbb a UPC-nél, ha csak netet rendelsz pl 80/25-öt az 4700ft, ha ezt csomagban rendeled (TV+NET+TEL) akkor 2 év hűségért cserébe 5600ft, cserébe a Telefonon 25ftért hívsz mobilt 3,75ft-ért vezetékest.Ha az 500ft telefoncsomagot kéred, az előző 200ft volt, akkor 0ft ért hívod a vezetékes telefonokat ! TV ből meg kapsz 60 analóg és 90 digitális csatornát, ha tudja a tv-d a DVB-C-t akkor box se kell hozzá alapból bejön.A HD adásokért se kér külön pénzt a Digi az is benne van ingyen...
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Lenovo Ideapad 330 12 GB RAM 256 GB SSD eladó
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest