- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
29-es körzet: internet, TV, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
banhammer
veterán
válasz kabelmania27 #3299 üzenetére
Mi az ADSL Silverre kaptunk 10 Mbitet, mert milyen nagyon hűséges ügyfelek vagyunk.
Na igen, egy olyan körzetben ahol alig volt alternatíva minek ugráljon az ember.Hála az égnek a DIGI már be van kötve a másik helyen, most már csak költöznünk kell és mondjuk le a UPC-s ADSL-t.
Remélem nem lesz csalódás a DIGI net, tévé, telefon.[ Szerkesztve ]
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
banhammer
veterán
válasz kiskaktusz #3302 üzenetére
Nem csodálom.
A Jókai Mór-ban bringázva szinte minden második házba már DIGI van.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
kiskaktusz
addikt
válasz banhammer #3304 üzenetére
Na.. Egyébként, HA majd egyszer ide is elér a digi, szerintem mi csak a netnél dobjuk a UPC-t, esetleg még telefonban.. KábelTV már nem a sima UPCtől van, hanem valami mástól, most nem keresek elő egy számlát, lényeg, hogy mőholdas-antennás.. Valami upc leányvállalat egyébként.. Kevesebbért kapunk többet most jóval.. Fél évvel ez előtt írtunk alá 2 évre, és csak nagy viharnál van gond..
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
kabelmania27
félisten
válasz banhammer #3304 üzenetére
Kaposváron is lehet látni Digis bekötést családi házas övezetben.
Netre nincs sok panasz, analóg tévére panaszkodik több ismerős, hogy néha gond van a hanggal, vagy nincs adás, UPC-vel jobban elégedettek voltak. Netre csak egy ismerős panaszkodik. DIGI LAN topicban tudsz utána olvasni a DIGI-s netről, ha nem egy gépen használod a netet jófajta routert kell használni. parancssorba beírod, hogy ping bix.hu -t, ha alacsony a ping nincs gond.[ Szerkesztve ]
-
Dictator^
veterán
válasz banhammer #3301 üzenetére
Február 28. -án kötötték be, azóta kb 2x5 percig volt gond vele. Az egyiknél a TV ment el 5 percre, másik 5 percnél meg a Net.
Azóta semmi, tökéletesen megy, a net hozza a várva várt sebességet, a telefon mint írtam, 1x felmondta a szolgálatot 5 percre, azóta kiválóan megy (család többi része ül rajta azért rendesen (digifon 500)).
TV részéről sokat nem tudok mondani, az Én TV-men csak analóg tuner van, messziről tűrhető az adás, lent van a Humax SD box, egy HD Ready LG TV-n, analógnál sokkal jobb, élvezhető (akadásmentes, néha volt egy egy akadás, bár szerintem a lenti kábelezés lesz az oka, ha hozzáérek a boxhoz azonnal leáll az egész, majd újrakábelezem szerintem).
12+ évig volt UPC (net csak 2005ben lett), nem bántam/bántuk meg a váltást. Hozzáteszem, gusztustalan árakat fizettünk, párszor szállt el a netem de a sebességet 90%-ban hozta. Az SD Boxos TV-zés gusztustalanul szar volt, nem volt olyan nap, hogy normálisan, akadásmentesen menjen az adás rajta. (3 szerelő cserélt kábel, elosztókat, fejeket, amit el lehetett képzelni, onnantól már leszartam és nem telefonáltam nap mint nap).
A telefon jó volt, azzal nem igen volt próbléma.Árban több mint a harmadával fizetünk kevesebbet...
[ Szerkesztve ]
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
misike.83
csendes tag
Nálunk így mondják lehallgatórendszer ,monitor hangfal ,stúdió hangfal ,vagy simán hangfal nem pedig Yamaha
MSP-5 Stúdió. Mint ahogy a filter is filter a kompresszor az kompresszor a limiter az limiter a keverő az keverő a erősítő az erősítő mikrofon az mikrofon.[ Szerkesztve ]
-
-
misike.83
csendes tag
Üllőn vagy Péteriben kötött már valakinek a DIGI???
-
asdf_
veterán
Hogy egy adott 29-es korzetes telepulesre jonnek-e meg mikor digiek, ezzel kapcsolatos infot ki lehet huzni beloluk? Mert FB-n latom, hogy csak a copypaste jelenleg nincs informacionk, de majd ha lesz jelentkezunk cimu standard valasz megy...
Mert ha nem belathato, fel ev, egy ev, akkor lehet, hogy beprobalnek egy 12/0.5-os (ez utobbi ertekre rotfl) hfc networkot havi 5-ert, ha mar ~4400 Ft az 1.5/0.5 a upc-tol. Mert az a 600 ft mar nem vag foldhoz, ellenben lefele 10* gyorsabb. -
BBéci
legenda
Tegnap felhívtam az ügyfélszolgálatot, feltettem a tiédhez hasonló kérdést, visszahívást ígértek, mert a srác nem tudott válaszolni. Tőlem 350 méterre már vígan használják a Digi szolgáltatásait, engem meg bombáz a UPC mindenféle kedvezményes ajánlattal.
[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Dictator^
veterán
válasz berbatov2 #3313 üzenetére
Nem gond, legalább valaki figyelt arra amit írtam
De még mindig vannak eltévedt bárányok.. szomszéd utcában lévő srác még mindig állítja, hogy a Digi csak lehúzás, mert, hogy olcsón adja a szart.. ezért voltam hülye, hogy váltottam.. persze elmeséltem már a tapasztalataimat, meg, hogy máshol már megy a digi egy jó ideje, de még mindig nem hisz nekem, innentől viszont leszarom, nekem jó ez így
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
kabelmania27
félisten
válasz Dictator^ #3316 üzenetére
Jó, hogy a DIGI 29-es körzetben terjeszkedik, így aki szeretne annak lehet gyorsabb feltöltése, nagyobb a választék. Korábban volt arról szó, hogy csak a fiatalabbak kötöttek szerződést.UPC és a T csökkentette az árait.
Hozzánk is dobtak be szórólapot, de van még hűségünk telefon megfelezőre és adsl bronze-ra (10Megabit-re emelték) , ha lejár remélem a digital brozne is olcsóbb lesz.
Szerintem van aki nem hiszi el hogy ilyen áron adja a Digi a szolgáltatásait.[ Szerkesztve ]
-
spirit007
senior tag
válasz kabelmania27 #3318 üzenetére
"de van még hűségünk telefon megfelezőre és adsl bronze-ra (10Megabit-re emelték)"
Azért megdöbbentő, hogy közben normál esetben a bronze 2,5Mbps, majd némi hűségért cserébe 4X sebességet ad mindenféle erőlködés nélkül -ugyan az a szolgáltató..
Nem kicsit vagyunk/voltuk átszabva emberek! -
-
misike.83
csendes tag
Most vannak itt a digisek bekötni Üllő központ.
[ Szerkesztve ]
-
koháry
tag
válasz misike.83 #3321 üzenetére
Jó neked, én ma kérdeztem rá, hogy Monoron mikor kezdik el a melót, de most már ellentétben a idáig adott rutin válasszal, hogy folyamatban van a kiépítés, már azt írták, hogy nincsen információjuk, majd értesítenek.
"Köszönjük érdeklődésedet!
Jelenleg nincs információnk a szolgáltatások kiépítésének időpontjáról, amennyiben az általad említett címen is elérhetővé válik kábeles szolgáltatásunk, szórólapon értesítést küldünk és üzletkö
tők fogják megkeresni a leendő előfizetőket.Üdvözlettel:
DIGI"Nem lesz ebből idén semmi az biztos, kár volt rájuk számítani.
Tolle Koharyanum vota in coelo Iohannes.
-
-
BBéci
legenda
válasz kabelmania27 #3329 üzenetére
Telefonra nem.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz kabelmania27 #3331 üzenetére
A Digital Gold 4100, az ADSL Extreme 4300 Ft/hó.
-
koháry
tag
válasz Infomaker #3328 üzenetére
Így már érthető. Azért az biztató, hogy láttál digiseket a városban, én még soha nem láttam erre őket. Hátha legalább odáig eljutnak, hogy körülnéznek, gondolom a városon belül először itt is majd a Kossuth és az Ady utcát kezdik majd kiépíteni.
Tolle Koharyanum vota in coelo Iohannes.
-
BBéci
legenda
válasz kabelmania27 #3334 üzenetére
Most 3550-ért rendelhető a Digital bronze. [link]
Viszont sebességből a 2,5/0,5 eszméletlen kevés lenne.
http://www.speedtest.net/result/2159709494.png[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
http://www.speedtest.net/result/2159715494.png
-
BBéci
legenda
válasz kabelmania27 #3337 üzenetére
Szintén a megfelező.
A feltöltés kabaréba illő, pláne a Digi 25-jéhez képest.(#3339) bigdady
Régi előfizetőknek (ebben a körzetben '97-óta) tavasszal adtak ajándékba plusz sebességet.
Nem gond a 15 GB feletti, ütős kép és hangminőségű filmek "beszerzése".[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz kabelmania27 #3341 üzenetére
Képtelen vagyok felfogni, hogy miért. Illetve sejtésem van, talán úgy gondolják, jobban eladható a magasabb feltöltési értékkel reklámozva a szolgáltatás. Sok figyelmetlen és/vagy tudatlan ember csak azt nézi, hogy 120 megás a "fiberpóver".
-
kabelmania27
félisten
Az egyik szolgálató gyakorlati kérdései között szerepelt, hogy miért nem magasabb a feltöltés, erre az volt a válasz, hogy a lakossági internet felhasználó inkább letölt mint fel.
Ismerősnél 50/5-ös fiberpower van, elég gyorsnak tűnik az 5megabites feltöltés
Nem rossz a 10Megabit feltöltés szerintem 120Megánál -
banhammer
veterán
A DIGIs 80 / 25 Mbites sebességgel már szinte szégyellem elindítani a torrent kliens.
Órák alatt gusztustalan mennyiséget töltök fel.Más.
Leadtam a UPC-s ADSL modemet, ezzel úgy néz ki, hogy lezárult egy 7 és fél éves (2004 november végétől 2012 augusztus végéig) Monorteles, UPC-s periódus az életemben.
Visszagondolva erre a több, mint 7 évre sok gondom nem volt velük.
A TV, telefon müködött, az ADSL-lel ha ötször baj volt akkor sokat mondok.
Ez alatt a 7 év alatt elfogyasztottam 3 ADSL modemet.
A sebességet 384 kbit-ről felemelték, felemeltettem egészen 10Mbit-ig.Száz szónak is egy a vége.
Szép volt, jó volt, nem rossz szájízzel távoztam tőlük, inkább a csúnya anyagiak miatt.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
kabelmania27
félisten
válasz banhammer #3344 üzenetére
Nálunk is működik a tévé telefon, nettel ritkán volt probléma, ilyenkor az automata bemondta, hogy a hiba kijavítása folyamatban van.
Digitális tévével jelszint probléma volt, valamelyik adás nem működött, de osztó cserével megoldódott a probléma. A régi osztók bekötés óta megvoltak, analóg tévénél annyi problémát okoztak, az egyik ágon, ahol volt még egy tv/rádió osztó, hogy a Reflektor szemcsés volt, az utolsó frekin lévő Viasat3 nem jött be, digitális vétel érzékenyebb a jelszintre.
Ha probléma van a digitális adások vételével érdemes megnézni az osztókat (ha nem egy helyre van bekötve a kábel) az out tv rádió kimenetű osztó jófajta splitterre történő cseréje meg fogja oldani a problémát.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz banhammer #3344 üzenetére
Naponta, átlagosan 4,5 gigát töltök fel, ez Digivel talán nem lenne 112,5, de 30 biztosan.
Stabilan 30/10 bőven elég lenne.(#3345) kabelmania27
Igazából fogalmam sincs, mi a francnak ugrottam bele egy év hűségbe, amikor az utált boxot elvétve kapcsolom be. Többnyire a MinDigTV-t nézzük, ingyen, HD-ban. Talán az AXN miatt.[ Szerkesztve ]
-
-
banhammer
veterán
válasz kiskaktusz #3349 üzenetére
Valamivel ki kellett próbálni a sebességet.
Linux disztrók lehúzása...\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Külpolitika
- Hálózati / IP kamera
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest