Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz vaksi8 #19684 üzenetére

    Igen, így van.

    Pont ezért írtam már oly sokszor, h az import, vizsgáztatható robogót, csak úgy szabad megvásárolni, ha a nepper elintézni, h rendszám legyen rajta.

    Kevés az, h az adás-vételibe leírják, ..szarra sem fog menni vele, utána meg pereskedhet évekig, ha esetleg 1 bizonyos okból nem fog rendszámot kapni a robogó.

    Meg kell vele beszélni, h intézze el. Aki ilyennel foglalkozik évek óta, nem kis rutinja van benne, pláne ha kirakja az ember neki a kp.-t, úgyis megoldja. Ha, meg nem, akkor könnyen lehet h vaj van a füle mögött, s egy faxa átbszás részesei leszünk.

    beszter1991

    Google???

    Beírod h 'adás-vételi szerződés', szerintem minimum 5-6 használható találat lesz.

    SzlobiG

    Ezt a storyt csak úgy tudod eljátszani, h írtok egy hivatalos adás-vételit, amiben szerepel a robogó pontos motor térfogata, jelen esetben a 125.

    Illetve, írtok egy fiktív, fake szerződést, amiben Aprilia SR / Leonardo 50-ként - bánom is én - szerpel. S, addig azt tartod magadnál.
    De, ugye ez így még nem elég. Kell kötnöd egy biztosítást is rá, ami 4-5k baleseti adóval együtt, majd 1 hónap múlva meg mondhatod le.

    Szerintem hagyd addig a robogót, míg nem kap rendszámot. Pláne, ahogy fentebb is írtam; célszerű a nepperrel megcsináltatni a rendszámot és úgy elhozni a robogót. Ez a tiszta és a legkorektebb út.

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák