Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Potee

    csendes tag

    Szervusztok,

    Úgy tűnik, hogy eléri a 60%-át a panelcsere költsége az épp megkotlott (Csúnya DSE és villogó HDR) Samsung 55Q82T-ben és visszakapom az eredeti vételárat (280k) Mediamarkt utalványban. Szóval új tv után kell nézzek.
    Természetesen szeretnék feljebb lépni (kép)minőségben. Csak 55' fér el sajnos a nappaliban ami nem is túl világos., A keret max 500-550K (ás sajnos csak MM-ban nézelődhetek).

    Nincs preferált márka számomra (5 év gold garanciát kötök rá úgy is :D).
    A kiszemeltjeim eddig az LG C21 Oled; a Samsung 55QN95B, illetve a Samsung S90C Oled. De nyitott vagyok a többi gyártóra és termékre is.

    Tudom, hogy az OLED és a (neo)Qled/miniled teljesen más kávéház, de javult annyit a VA/IPS panelek minősége az elmúlt évek alatt (gondolok itt a DSE-re és a halo effektre) illetve a panel lottóra, hogy megérje azt az 50-70.000ft ráfizetést egy miniled, vagy inkább dobjam hozzzá azt a "plusz TV árát" és menjek el egy LG illetve Samsung OLED irányába? Az Oled beégéstől nem tartok, kb havonta 1-2 alkalommal van, hogy 4 óránál többet megy a TV.

    KábelTV szolgáltatás elfogadható minöségben nálunk nincs, így Streamelt (DirectOne) adás menne rajta néha, illetve főként Netflix-Youtube-Eurosport-Disney-HBO stream kombinálciók így ezen applikációk megléte must-have. (Főleg kedvesemnek :D)

    Néha Xbox Series X vagy PC lenne még rákötve, illetve van egy Samsung q70T Soundbarom :)

    Köszönöm az útbaigazítást! :)

Új hozzászólás Aktív témák