- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hun_Banderas
csendes tag
Sziasztok!
TV vásárlás előtt állok. Sajnos a bútor adottságai miatt max 50 colos méret jöhet szóba (+10 centi kellene az 55 colhoz...). A készülék a nappaliba kerülne és igencsak vegyes felhasználásra szánom: Mozgóképes tartalom fogyasztása Internetről és helyi adattároló egységről (Netflix, Youtube, merevlemez stb., szóval a szokásos történet), időnként hagyományos TV adás, valamint alkalmanként a PC is rá lenne kötve, kizárólag játék céljából (minden másra a dedikált monitort használom). Bár a szoba teljes elsötétítése nappal nehézkesen megoldható, de a tévével szomszédos ablak könnyen leárnyékolható és egyébként is minimális a TV-re közvetlenül ráeső fény mennyisége. A TV nagyjából 2 méterre esik a kanapétól. Felváltva nézném a TV-t közvetlen szemből, valamint mérsékelten oldalról, a kanapé széléről.
Sikerült leszűkítenem a kiszemeltek listáját nagyjából "két" típusra, melyek jelentősen eltérő technológiát képviselnek:
LG C3 (esetleg a tavalyi C2 ha el tudom csípni jó áron): Az OLED TV-k esetén eredetileg a beégéstől tartottam, de miután beleástam magam kicsit a témába, most már jobban félek az általánosan alacsony fényerőtől, valamint az agresszív ABL-től és ASBL-től.
Samsung QN90C (esetleg a tavalyi QN90B): A mini-LED egyértelmű előnye a magasabb fényerő és hogy kevésbé érzékeny a beégésre. Viszont ellentmondó információkat találtam a kisebb kiszerelésű 43 és 50 colos modellekre vonatkozóan. Az biztos, hogy ezek még az idei szériában is VA panelesek, de a jobb betekintési szöget biztosító réteg (Wide viewing angle filter) megléte erősen kérdőjeles. Tartok tőle, hogy a kanapé széléről már érzékelhetően torzulnának a színek és jelentősen romlana az élmény. Persze mások pont erre a rétegre panaszkodtak korábban, mondván, bizonyos fényviszonyok között szivárványszerű tükröződés látható a képernyőn. Gondolom, amit nyersz a réven, azt elveszted a vámon...
Szívesen venném ha megosztanátok a tapasztalataitokat akár a konkrét típusokkal, akár általánosan a két említett képmegjelenítő technológiával kapcsolatban.
Ezenkívül még néhány célzott kérdés: Szerintetek mennyire komoly probléma OLED esetén az alacsony fényerő és az ehhez kapcsolódó automatikus szabályozó algoritmusok (ABL, ASBL)? Samsung esetén mennyire nagy érvágás a Dolby-Vision hiánya? Mi az általános véleményetek a két gyártó televíziós kínálatával és hazai szervizhátterével kapcsolatban? Milyenek a két márka beépített médialejátszó képességei? Utóbbit igazából ki tudom váltani külső megoldásokkal (PC, Android box, Raspberry Pi stb.), de azért kíváncsi vagyok.Előre is köszönöm!
-
scuderia87
friss újonc
válasz scuderia87 #81207 üzenetére
Sziasztok!
Még mindig szeretném a tanácsotokat kérni a korábbi kérdésben.
75", streamelésre (60%) és tv-zésre (40%) leginkább, világosban és sötétben egyaránt néznénk, kb 500-600k a keret, de ha van valami jó offer, minimálisan tudunk rugalmasak lenni.
Egyéb extra elvárás nincs.Előre is köszi a tippeket.
-
Vhiktor
veterán
válasz hun_Banderas #81253 üzenetére
Qn95b tesztem, a 90b kb tök ugyanez.
[link]G3 tesztem:
[link]Van C1-ről is.
Én az alapján választanék, hogy mik a felhasználói szokások? Világosban nézed többnyire vagy sötétben?
Media lejátszója képessége mindkettőnek jó.
[ Szerkesztve ]
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
OldMike
őstag
válasz hun_Banderas #81253 üzenetére
Szia!
Csakis a betekintési szög témájában a saját tapasztalat. Hétvégi házban egy Hyundai (tévében biztosan nem a legmenőbb márka) 32"-os, VA paneles készülék van, amit kb. 2,2 méterről nézek. Pont a kanapé középvonalában van, de ha a legszéléről nézem, akkor sem látok semmilyen eltérést a kép bármilyen paraméterében. A kiszemelt - nem OLED - tévé esetében, ami magasabb színvonalat képvisel, szerintem teljességgel kizárt a fakulás, színtorzulás esélye.42LM660S
-
rainman72
Topikgazda
-
Vhiktor
veterán
válasz rainman72 #81257 üzenetére
Nem igazán értem a qn90b és 95 miniled.
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
hun_Banderas
csendes tag
válasz rainman72 #81260 üzenetére
Hidd el, olvastam én már vissza és előre is az elmúlt két hétben. Nem teljesen vakon jöttem a topikba, egy általános képem már kialakult a két technológiával és gyártóval kapcsolatban, ezért is próbáltam viszonylag célzottan kérdezni.
Elnézést ha ezzel megsértettem valamiféle fórumszabályzatot, de naivan úgy véltem, hogy két teljesen eltérő képmegjelenítő eljárást (a HDR és szoftveres támogatást már csak félve említem) használó készülék közötti vacillálás esetén megfelelőbb az általános topikba írnom, hiszen végtére is a kérdésem az: Milyen TV-t vegyek? Az OLED kijelzőkkel kapcsolatban esetleg felmerülő probléma csak egyetlen tényező volt az általam felhozottak közül. Lehet, az volt a hibám, hogy túl specifikus kérdésekkel jöttem. Egyszerűbb lett volna bedobni két típusszámot és várni a megváltást. Visszaolvasva úgy tűnik, ilyesmivel senkinek nincs problémája.
Szívesen átmegyek én külön az OLED (vagy LG) és Samsung TV topikba és felteszem külön-külön ugyanezeket a kérdéseket. Már persze ha ott egyáltalán megtűritek az "ilyet".
-
Vhiktor
veterán
válasz hun_Banderas #81261 üzenetére
Mivel a topic címe, hogy milyen tvt vegyek, ezért szerintem bármilyen technológiájú tv-t megtűr.
-
egyedülülő
őstag
Sziasztok!
Telefonszolgáltatóm említette, hogy vásárolhatok náluk részletre megint és mivel telót, stb.nem akarok cserélni, gondoltam elhozok egy tévét, úgyis kéne még egy a lakásba. Főleg hogy van pár ami vállalható árban van.
Jelenleg a "fő" tv egy philips 55pus7303 a nappaliban. Az ambilight csúcs, a kép is nagyjából rendben van, egyedül játékoknál vagyok vele bajban, főleg ha a HDR is menne. Valahogy mindig van egy ilyen mosott tejfehéres árnyalat, mintha rá lenne húzva a képre egy réteg. Nem lesz elég tiszta, kontrasztos. Remélem érthetően írtam le a jelenségetSzóval arra gondoltam, ha van a felsorolt tévék között egy olyan amire érdemes lehet lecserélni ezt, akkor azt száműzném egy másik szobába. Keresgéltem teszteket, de ezek a tévék valahogy nem nagyon szerepelnek a mainstream oldalakon, vagy leginkább sehol. Ezért gondoltam megkérdem a helyi szakikat hátha ismertek közülük néhányat, van e róla tapasztalat.
55nél kisebbet nem szeretnék, így ezek vannak. Aztán lehet kuka mind.Samsung QE65Q60BAUXXH
QE55Q60CAUXXH
QE55QN91AATXXH
UE65CU7172UXXH
QE55Q60BAUXXH
LG 65NANO763QA
65UQ81003LB
65UQ70003LB
55NANO763QA
Philips 55PUS8007
65PUS8507Minden infónak örülök és előre is köszönöm, ha szántok ram az időtökböl.
"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
-
Vhiktor
veterán
válasz egyedülülő #81264 üzenetére
Ezek közül szerintem a 91A adja a legjobb képet.
-
gabor1974
tag
Sziasztok.
[T] től ez a tv jóárasítva van. Miért lehet piaci ár alatt. Valami bibi van a TCL el?
-
gamer187
tag
válasz Vhiktor #81265 üzenetére
Na! Megvettem tegnap az LGCS-t még dobozban van mert most nincs rá időm, de az MM-ben akartak rá egy kalibrálást 25k-ért hirtelen nem tudtam nem e csak parasztvakítás így ezt nem kértem. Máshol olvastam hogy írtad jól is tettem mert 100órát kell előtte használni.
Érdemes egyébként ezt megcsinálni majd rajta tényleg sokat javít a képen? Azt hittem elég ha csak én manuálisan személyre babrálom.
Köszi előre is a választ! -
-
marco0007
aktív tag
Sziasztok! Ez mitől lehet? Néha eljön, aztán eltűnik... Garancia? 2 napos tv.
[ Szerkesztve ]
-
Vhiktor
veterán
válasz gamer187 #81267 üzenetére
Nem csak a 100 óra hiánya miatt vakítás, amúgy is az, borzasztó amit művelnek.
Manuálisan válaszd ki SDR és HDR esetében a filmmakerr képmódot, dilby vision esetében meg a színház vagy az otthoni színház.
Ha fontos számodra a lehető legjobb kép és szinhelyesség akkor dob rajta elég sokat a kalibrálás. Ha nem, akkor nem kell.
[ Szerkesztve ]
-
hun_Banderas
csendes tag
válasz Vhiktor #81255 üzenetére
Köszi a linkelt videókat! A QN95B és C1 tesztedet már meg is néztem kb. két hete, mikor rábukkantam a csatornádra a fórumot bújva. A G3 teszt akkor még nem volt fent, de most azt is pótoltam, így nagyjából látom, mit újított idén az LG (legalább a prémium szegmensben). Egyébként rengeteget segítettek a videóid a két készülék képességeinek megismerésében és nem csekély szerepük volt abban, hogy erre a kettő modellre szűkítettem le a kiszemeltek listáját. Örömmel látom, hogy hazai fronton is elérhető egy profi, szakszerű YouTube csatorna ebben a témában. Sok sikert kívánok hozzá a továbbiakban is!
A kérdésedre válaszolva a TV-t egyaránt nézném világosban és sötétben. Az előbbi felhasználási mód túl fajsúlyos ahhoz, hogy figyelmen kívül hagyjam. Ezért is tartottam kicsit az alacsony fényerőtől, de ennek súlyát mindenki másképp ítéli meg. Ennek ellenére a kontraszt lenyűgözőnek tűnik, a korábbi LG rendszerekkel (értsd, pár éves) jók voltak a tapasztalataim és a Dolby-Vision széles támogatottsága is az LG malmára hajtja a vizet. A Samsungnál úgy látom, talán kicsit "túlbonyolították" a rendszert (dedikált gombok híján alap beállítások is csak több lépésben érhetőek el) és a DV helyett csak HDR10+ van, bár konkrét tapasztalat híján azt, hogy utóbbi mennyire nagy érvágás, nem tudom. Ezenfelül hallottam még, hogy a gyári lejátszónak időnként akadnak problémái a feliratok kezelésével és bizonyos fájlformátumokkal (.mkv talán).
Mindezek ellenére mindent összevetve úgy érzem, az én felhasználási módomhoz megfelelőbb lesz egy mini-LED-es készülék. Azonban mivel nem kis összegről beszélünk, gondoltam, teszek még előtte egy kört "személyesen" is a fórumon, hátha van még valami jó tanács. Sajnos csak kevés első kézből származó információt találtam a kisebb kiszerelésű modellekről (43 - 50 col), főleg az idei szériákban. Pedig ezek, ahogy ti is többször leírtátok, gyakran eltérnek specifikációban a nagyobb társaiktól. (Persze megértem, hogy az ezzel foglalkozó médiumok inkább a nagyobb modellekre koncentrálnak.) Reméltem, hogy hátha van itt a fórumon olyan, akinek már van tapasztalta az idei, vagy akár a tavalyi szériából, ebben a méretkategóriában is.
-
hun_Banderas
csendes tag
válasz OldMike #81256 üzenetére
Szia!
Köszi szépen, hogy megosztottad a tapasztalataidat! Annál a néhány VA paneles TV-nél, amelyet volt szerencsém eddig kicsit tüzetesebben is szemügyre venni, én sem nagyon találkoztam kirívóan rossz betekintési szöggel (talán csak pár nagyon olcsó készülék esetén), de mivel elég érzékeny vagyok az ilyesmire, biztosra akartam menni.
Sajnos abból a maroknyi elérhető YouTube videóból, amelyekben kifejezetten a 43 vagy 50 colos kiszerelést véleményezték az idei Samsung QN90C mini-LED-ből, nyugtalanítóan sokan említették kisebb-nagyobb súllyal a gyenge betekintési szöget. Ezt kifejezetten furcsának találtam, mivel a Samsung weboldalán határozottan fel van tüntetve a wide viewing angle (mondjuk nem ez lenne az első eset, hogy téves információ van fent...). Persze az említett tesztelők profizmusa erősen kérdőjeles, de jobb híján ezzel kellett beérnem .Valószínűleg a QN90C lesz a végső kiválasztott (Emagon a tavalyi QN90B modellt még drágábban adják, mint az ideit).
Kösz szépen még egyszer!
-
Vhiktor
veterán
válasz hun_Banderas #81272 üzenetére
Köszönöm
Ebben az esetben én is a miniledet ajánlom.
-
Tondi
tag
150 kHUF
Tévénézés, Youtube, filmnézés ebben a sorrendben.3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
1.8 méterről nézném 43" gondoltam.4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
Nagyon világos nappliban, van redőny is de nem tudom a szobát teljesen besötéteni. Leginkább este nézném.5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
Csak szemből, leginkább ketten max hárman.6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
Netflix, Youtube, esetleg médialejátszás USB adathordozóról.7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
Ethernet csatlakozó de nem feltétlen.8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
Falra lenne rögzítve.9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
Nincs preferált márka. Megbízható legyen, olyan, ami jól bevált és pozitív tapasztalatotok van róla.10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
Kategóriájában jó minőségű legyen, meg tartós.11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Csak új. -
rainman72
Topikgazda
Ma néztem egy Lg 55 Nano 763
VA panellel van szerelve![ Szerkesztve ]
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
rainman72
Topikgazda
válasz egyedülülő #81279 üzenetére
Huuu azt nem néztem milyen
Csak megkopiztam a panel miatt,az volt kérdéses.
Sötétben lenne amúgy is az érdekesebb.
De szerintem a 170ezres árat éri.Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
Baxo89
tag
250k-ig
játék és netflix, hbo-go
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
58" , 2-3m-ről. 60as már sajna nem fér be oda ahova akarnánk. 55 még szóba jöhet.
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
sötét, este
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
szemből
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
hbogo, netflix
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
hdmi 2db, esetleg dp port g-sync(bár ez gondolom magasabb kategória) vagy freesync miatt.
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
bárhol lehet
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
bármi lehet (eddig webOS használtam, szerintem lassú) bár 2014-es a tv
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
freesync elég lehet ha nvidia kártyákkal működik a dolog (gtx1080 ti ésgtx1660 super lenne összekötve? Ebben segítsetek. 144hz!
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
lehet használt is, bár garis legyen még inkább.
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak) -
jesszjessz
tag
Sziasztok, tv-t keresek a következők alapján:
1. 150ezer forint
2. vegyesen használnám, tévénézésre, filmezésre és játkra (leginkább FIFA)
3. minimum a 49 col, a távolság változó, 05,-2,5méter leginkább
4. világos és sötét szobában is
5. ez is változó, ágyból oldalabbról. fotel szemben lenne vele, de többen is szoktuk nézni 3 irányból
6. semmi kiemelt, teljesen átlagos használat
7. jack-csati jó lenne, de nem kizáró ok a hiánya
8. teljesen mindegy
9. nincs kiemelt márka, minden érdekel
10. itt sincs semmi kiemelt elvárás
11. leginkább új érdekelne.
Ajánlásokat előre is köszönöm! -
rainman72
Topikgazda
válasz jesszjessz #81282 üzenetére
Ez a 3 darab tv ami szóba jöhet [link]
A Philipsen meg a TCL-n van jack![ Szerkesztve ]
-
toxicjew
addikt
Sziasztok! Régóta követem a topicot, érdeklődtem is már korábban. Most felfigyeltem erre az ajanlatra [link] és közel állok hozzá, hogy meghuzzam a ravaszt Tudom, hogy főleg Viktor agyon dicséri a C2t és adok is a szavára, de azért újfent megkerdezem, hogy szerintetek ez így megeri? 22k még simán vállalható 0% thmre, ez így nagyon csábító nekem.
Amire használnám: hagyományos tvzesre, főleg sport és sorozat/filmnezesere, illetve PS5 hoz (ez kiemelten fontos). Főleg este hagyományos lampafenynel, vagy napközbeni de inkább elhuzott fuggonynel, szóval napfény nem érne közvetlen. Soha nem volt OLED tvm (és ilyen nagy sem), de olvastam, hogy talán nem elég erős a fénye. Ez mennyire igaz? Az esti lampafeny befolyásolja? Olyan 2.5-3m távolságbol néznem, teljesen szemben. Köszi előre is a válaszokat
[ Szerkesztve ]
-
rainman72
Topikgazda
válasz Baxo89 #81281 üzenetére
60"-os tv-t már nem nagyon kapsz,igaz a 58" is ritka.
[Philips 58PUS8507]
[TCL 55C735]
A TCL amivel többet tud az a 120hz panel és a 2.1 hdmi ami inkább játékhoz jön jól. [magyar ytube teszt][ Szerkesztve ]
-
Tocika
aktív tag
Sziasztok!
TV vásárlás elött állok és a segítségeteket szeretném kérni.
Hely hiány miatt sajnos 50" tol nagyobbat nem tudok betenni a szekrénybe....
A Tv re szánt keret 200-250 Ezer Ft.
A nappali nyugati fekvésű szóval eléggé világos.
Ami fontos, hogy egy régi zyxel 310s nason lévő filmeket le tudjon játszani.
Leginkább filmezek és, Nfl, Motogp, nba-t nézek.
Ahogy néztem ebben a méretben nagyon nincs sok választék . Szóval igyekszem ár/érték arányban a legjobbat venni mert kb 10 évig ezt fogom nézni.Köszönöm előre.
-
Dreadloord
senior tag
válasz toxicjew #81284 üzenetére
Tv-t ne úgy vegyél, hogy ami még vállalható részlet havonta, pláne 550e-ért.
Ha anyagilag kicist is számít, hogy részlet, vagy egyben, akkor túlvállaltad magad.
55-ös méretben fele ennyiért van 90%-ban ezt hozó tv. Pl. Qn91A.Félmillióért oled tv-t meg majd veszel, ha 2 heti fizud lesz max ekkora összeg.
És ezt ne vedd kérlek bántásnak.
-
toxicjew
addikt
válasz Dreadloord #81290 üzenetére
Jogos, mondjuk a "belefér még" azt jelenti, hogy ennyit szánnék még rá, de igazad van. Köszi
-
Vhiktor
veterán
válasz toxicjew #81284 üzenetére
Ilyen esetben nem kell tartanod a fényerőtől. Az akkor probléma ha valaki nappal nagy fényben nézi vagy ha előtte nagy fényerejű led tvje volt és maxon járatta.
Az anyagi részébr nem kívánok beleszólni, de ha oledre vágysz akkor nem fogsz benne csalódni.
-
toxicjew
addikt
Köszi nektek is a visszajelzést
-
rainman72
Topikgazda
válasz jesszjessz #81289 üzenetére
A TCL P735-t kihagynám.
Én inkább Philips párti vagyok,de ennek a modelnek elég fapad az op.rendszere app.szempontjából.
A C645 androiddal élhetőbb,a Samsung is a Tizen rendszerrel.
Képre azonosak kb,papíron a TCL qledje valamivel jobb,fényerőben a Samu a leggyengébb.[ Szerkesztve ]
-
-cobra-
aktív tag
Sziasztok!
260ért keveset használt TCL 65C835 mekkora deal? 1 év garancia van még rá, érdemes lehet bevállalni?
Qn91a-val kacsingatok, de az még 'jó' áron is 380.
Világ életben Samu TV-ink voltak, jelenleg F6400 + H6400, kicsit arra húz a szívem, de TCLt minden tesztben agyon dicsérik. Hosszú távon is jók ezek, szoftveresen kiforrottak?Főleg TV adás menne rajta, néha youtube, és egy kis film. Délutántól estig nagyon világos a nappali, gyak teljesen besüt a nap, ezért miniLedre gondoltam, Oledet elvetném.
[ Szerkesztve ]
-
Vhiktor
veterán
válasz -cobra- #81296 üzenetére
Szerintem a mostani árához képest eléggé jó deal.
-
soldi3r
veterán
válasz rainman72 #80398 üzenetére
Megnezve oket, kicsit valtoztatnek az igenyeken. Valoszinuleg 65" kellene inkabb, boven elfer a szekrenyen 150 centis is, nem csak a 125-os.
Viszont ami kerdes, hogy erosen oldalrol (cca 45 fokban) es viszonylag vilagos nappaliban lesz. Igy is jo lehet a QE65QN91A?E30 (oo=[][]=oo)
-
rainman72
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Kupon kunyeráló
- LEGO klub
- Tőzsde és gazdaság
- alza vélemények - tapasztalatok