Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz Dark Archon #9671 üzenetére

    routerek tekintetében az egyik legproblémásabb gyártó az smc, attól mondhatni csak jobba tudsz venni, ha másik gyártó termékét választod! az smc routerek nem nagyon bírják a terhelést, hamar elfogy a procijuk, instabilak, és fagynak! te ezeket már mind megtapasztaltad, most áruld el, hogy mekkora net alá kell a router, milyen ellenoldali wifi modul (g vagy n szabványos) fog kapcsolódni hozzá, mekkora az elvárt sebesség wifi hálózaton (mert ugye g szabvány esetén bő 20 megabit/sec környékén van a vége, az n szabvány pedig ennek a többszörösére is képes), milyen terhelés lesz (húzós torrent, sok munkaállomás...stb), és végül a legfontosabbat, hogy menyi pénzt szánsz a vásárlásra?
    látom, közben a neted sebességét leírtad, így az a kérdés kipipálva, 20 megabit/sec sebesség esetén, wifi szempontjából akár g szabványos router is elég, ha nem tervezel a közeli jövőben gyorsítani!
    a tl-wr1043nd router minden szempontból stabil, jól bírja a terhelést, gigabit képes router ellenére olcsó (már bő 12 e ft környékén is megvásárolható!), abban az árkategóriában nagyon jó választás lehet, sőt!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák