Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hchefi

    csendes tag

    válasz dkess #90628 üzenetére

    Szia,

    köszönöm a tanácsodat és a 3 alternatívát. Lenne még pár kérdésem ennek kapcsán, meg még csepegtetek néhány infót, mert 1-2 kimaradt.
    A zenWifi tök jól néz ki, meg tetszik is, csak annyi a bajom vele, hogy az egyik AP-nél nekem két vezetékes eszköz csatlakozik a routerhez és úgy látom, hogy ezeknél csak a fő egységnek van 3 LAN portja. A kicsiknek csak 2 van és ott az egyiket a fő egységhez kell gondolom hozzákötni, így csak 1 marad.

    "3db AC57U v3" - ennél az lenne a kérdésem (és most szigorúan csak az árából indulok ki, mert nem ismerem), hogy ugye az egyik router központi szerepet fog betölteni, ami azon túl, hogy kiszolgálja a saját dolgait, még ugye kezelnie kell a másik két router forgalmát is. Fogja ezt bírni egy 15 ezres router? Anno a C1200-at is ilyen árkategóriában vettem aztán ide jutottam vele.... Bár azóta már eltelt néhány év, nem tudom, hogy a hardverek azóta mennyire fejlődtek ár/érték arányban. Ehhez kapcsolódik egy másik kérdésem, hogy tulajdonképpen egy 40-50 ezres router az mit tud? Ott annyival jobb a hardver vagy inkább a szoftveres támogatást fizettetik meg az emberrel?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák