Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• b.

félisten

válasz Multibit #29556 üzenetére

Szerintem érthetően leírtam a dolgokat. Nem írtam hogy bármi is megfektet egy gigabites LAN-t. Nem a LAN -t tartottam a szűk keresztmetszetnek vagy ez honnan jött neked?
    Filmek alatt mikor előszőr idejöttem már tisztáztuk, hogy a NAS kiszolgálóként, ha nem kell dekódolnia tökéletesen elég lesz .Plexhez nagyon jó. Most is ezt írtam szerintem.
    A másik dolog a 3D S max és és az így felvett videók kiszolgálása munkafolyamatok alatt is többek között. Ez mint ötlet merült csak fel előszőr, de működik.
    Számítógépen szerkesztek és az adatátvitelhez tároláshoz használom a NAS-t aggályaim merültek fel hogy az "on the fly" adat mentés hogy fog működni például 3D Studio alatt vagy nagy bitrátájú filmek és videók alatt az 5400RPM sebességű HDD vel, ezért is fordult meg a fejemben a RAID 0 használata többe között, de egyelőre nincs rá szükség. A Corona,a FloorGenerator,a Multitexture nagyon kényes a HDD sebességére, SSD az igazi alá, de mivel nem létfontosságú dolgok ezek, hobbi, tökéletesen megfelel és így a textúra csomagokat a NAS-on tárolom és tudok belőle dolgozni szépen. Jelenleg a második HDD csak textúrákat tárol, semmi mást.

[ Szerkesztve ]

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák