Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sb

    veterán

    válasz #34576640 #95475 üzenetére

    Mi a baj a 27"-es WQHD-val?
    Egyéni szoc problem: nekem túl kicsik a betűk. A skálázás meg sajnos nem jött be, általános használatra nekem jó volt, de munkában van 1-2 régi progi ami vagy homályos vagy GDI nagyítással jó, de úgy meg ikonok tűntek el. Otthoni monitor lenne, de sajnos/szerencsére dolgozni is kellene rajta.
    Nemrég kipróbáltam egy 32" 4K VA monitort, ezen kívül nagyon király volt 150%-on de a munka miatt fájó szívvel csere lett.

    Azután jött a VA-s 32" WQHD AOC. Ezzel viszont minőségi problémáim vannak amiket fentebb írtam és - bár azt hittem megleszek nélküle - kéne az állítható talp, vagy legalább vesa furat. A nagy méret (és magas asztal) miatt magasan van a teteje és így nyakfájdító. :(

    Visszatérve az eredeti kérdésemre, erre még várnék tapasztalt válaszokat:
    https://prohardver.hu/tema/milyen_monitrotr_a-tol_z-ig_es_a_leg_kisebbtol_a_l/hsz_95458-95458.html
    Csak ez az AOC ilyen vagy minden VA panel ennyire lassú?

    32", WQHD-ből mik az ajánlott, de még olcsóbb modellek?
    Otthoni használat + munka lenne a cél, játék nulla. Nem musthave, de ettől függetlenül viszont ami extraként belefér az jöhetne: 75Hz, állítható talp vagy vesa furat, hangszóró, usb, vékony káva, freesync, type-c. Ha használható akkor VA panel preferált, de IPS is jó.

    Viewsonicból látok 1-2 szimpatikus modellt 100k alatt.
    Philipsek milyenek? Ebből láttam még elég jól felszerelteket 100 alatt (ill felett is, de ott már minden volt, tpye-c, hdr400...).

Új hozzászólás Aktív témák