- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpeedR
őstag
válasz róbert gida #1100 üzenetére
Itt nézelődtem, mert ez van helyben. Itt 27,5k a különbség. Gyors guglizás után a legolcsóbb Vida-t itt találtam 114-ért.
Kérdés, hogy van-e annyi különbség a drágább javára, hogy megérje. Itt van egy Midea katalógus, ebben én nem látok lényegi eltérést a kettő között.
Tetszik az LG-d, de max. 140-150-ből szeretnék kijönni szereléssel együtt. Kinézet nem számít, mert szekrény fölé lesz téve, és nagyrészt takarásban lesz.[ Szerkesztve ]
-
harley
őstag
nem tudja véletlen valaki, hogy egy mobil klímát hogyan kell kitisztítani?
"Olyan még nem volt, hogy ne lett volna valahogy" :)
-
rolko
őstag
Valaki ismeri ezeket a Hajdu HKL klímákat? Egész kedvező árba vannak, érdemes ilyet vásárolni?
-
Reaper
őstag
Üdv mindenkinek!
Légkondit szeretnék egy kb 30m2-es tetőtéri lakásba, és fogalmam sincs milyen márkákat érdemes, miktől kell óvakodni.
Láttam sokfélét, de igazából az energiaosztályon, és a zajszinten kívül a többi paraméterhez nem értek. Pl nemtom mi az az inverter, kell/nem kell.
Szóval ki mit ajánlana? -
Petya25
őstag
Én nem ajánlom a teszkógazdaságos szereld magad klímákat. 10m2-enként kell 1kW teljesítmény kb. Túl kicsit ne vegyél mert akkor csúcsra kell járatni folyamatosan. Inverteres azt jelenti, hogy folyamatosan szabályozza a teljesítményt, a hagyományos meg csik ki be tud kapcsolni és elvileg többet is fogyaszt.
Nekem 3,5-ös inverteres Samsung van, hűt-fűt rendesen, garanciával beszerelve.Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
Reaper
őstag
válasz Petya25 #1108 üzenetére
Tegnap a Bauhausban láttam valami Proklíma márkájút, 89000-ért split, és valami lakkfekete dizájnos belső része volt. 3,5Kw-os, zajszintet nem írtak, A energiaosztályos, és 450 légm3-re volt hitelesítve.
Mellesleg 70-től indult a beszerelés náluk, na akkor szépen otthagytam őket.
Köszi az infót akkor még nézelődök hol-mi van. -
SpeedR
őstag
válasz sittes79 #1110 üzenetére
Mivel én is most szereltetek, ezért eléggé körbeszaglásztam a témát.
A felsoroltakon kívül azért akad még pár jóféle: Daikin, Toshiba, Panasonic, Fujitsu ... Ezek japán klímák, és minőségben a koreai ill. kínai klímák fölött állnak.
A teljesen noname-eket én sem ajánlom, mert nincsen hozzájuk alkatrész utánpótlás, javításuk nagyon körülményes.
Az én választásom a Midea MSR1-09HRDN1-re esett, mert ennek tűnt a legjobbnak az ár/érték aránya a maga 95 ezres árával.(a szerelés ára még hozzájön) Remélem beválik.(jövő héten szerelik) -
sittes79
addikt
Szia,
Én is most vetettem bele magam a témába..
én ezt néztem ki...SAMSUNG AQ09TSBN/AQ09TSBX BORACAY...91000
illetve amit írtál midea az is szimpatikus...nálam is az ár/érték dönt
mit gondolsz?
edit: most látom a tied inverteres...jól hangzik...megírnád priviben, hogy hol vetted?
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
Reaper
őstag
Elég jónak tűnik, lehet én is arra ruházok be. Amúgy neten találtam 2 helyet ahol ennyiért adják:
http://www.shopmania.hu/legkondicionalok/p-midea-msr1-09hrdn1-2172206
de persze nem kérdeztem meg, hogy van-e még raktáron, stb, tehát lehet ez is bukta, de ahogy nézem a normál ára 100. Az az 5000 Ft meg annyira azért nem számít. -
JamesHun
addikt
sziasztok
nézegetem a klimákat és nem nagyon tudok dönteni
annyira nem is vagyok hozzáértőezt a kettőt néztem ki
LG HEROvagy samsungból ez SAMSUNG AQV09UGAN/AQV09UGAX MAX
árban más megbízhatóbb klímát nem találtam
samsung ugyan olcsóbb, de páran szidják, hogy hamarabb tönkremennek :SSzerintetek?
SeriesX: JamesSHun
-
Nite
őstag
gyerekek, max mekkora tavolsagra lehet egymastol a kul- es a belteri?
Paid my dues!
-
JamesHun
addikt
47 dB az mennyire hangos egy külső egységnél?
SeriesX: JamesSHun
-
JamesHun
addikt
Megrendeltem az LG Nova-t
hétvégén beszerelik és majd mesélek milyenSeriesX: JamesSHun
-
SpeedR
őstag
Nos, felkerült a helyére a Mideám. Egyelőre elégedett vagyok vele. Bekapcsolás után hangoskodik ugyan picit, de mikor már csak tartania kell a hőmérsékletet eléggé lehalkul.
Most már jöhet a 40 fok.[ Szerkesztve ]
-
MaciG
addikt
Üdvözletem.
Szeretnék a lakásba klímát, de nem egy, hanem 2 szobába. Az egyik szoba 12nm a másik pedig 20nm, magasságuk ~2,8 m. (A szobákat határoló fal vastagsága az utca, illetve az udvar felől ~40cm. Nem tudom ez számít-e?) Olyan klímát szeretnék ahol egy kültéri egység van, és 2 beltéri befúvó, mert a szobák egymás mellett vannak. Ti milyet javasolnátok? Mekkora teljesítményűt, Esetleg konkrét típust ha tudnátok mondani az is jó lenne, mert sajnos én egyáltalán nem értek hozzá.
Előre is köszönöm!
BANZAII
-
JamesHun
addikt
én kérdeztem a klímást és igaza van félig meddig
ezek a multi klímák kb annyiba kerülnek, mint 2 komplett klíma szinte
így ugyan 2 külső egységed lesz, de ha az egyik bedöglik attól a másik még megy, ami előny is lehet
keress rá az lg olcsóklímára, és a samsung olcsóklímára (valami lsamsung/lg-olcsoklima.hu-s oldal jön be ahol elég jó árak vannak most)SeriesX: JamesSHun
-
Sixkiller6
őstag
erről bárki mondana véleményt? [link]
inkább a márkáról, mint a típusról.
Samsung Vivace dizájnhoz hasonló dolgot keresek, bármi tipp, ami minőségben is ott van a szeren?- no es importante -
-
BITBOYS
addikt
válasz Sixkiller6 #1134 üzenetére
Fisher szerintem egész jó klíma márkában, főleg ilyen paraméterekkel.
Adatlapját átnézve nem egy alsó kategóriás gép.mod: bocs a külön posztokért
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Vehetnél pl egy nagyobb teljesítményűt a 20nm-es szobába és akkor nem kell 2 beltéri egység. Inverteres sztem akkor is megfontolandó ha csak hűtésre kell. Az igaz, hogy lényegesen drágább, nem tudom mennyit szánnál rá. Pl [link]
Sixkiller6: Midea nem a legalsó kategória, de ha van rá egy kis plusz pénzed akkor érdemes a Fujitsu, Daikin, Hitachi trióból választani.
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
JamesHun
addikt
nincs Bp-en valami jó klímás aki olcsón dolgozik?
aki jött volna ma beszerelni 45 ért az leesett tegnap a létráról és pár hétig nem tudna jönni beszerelni a klímát :SSeriesX: JamesSHun
-
eddie17
addikt
Mi már 4 éve használunk ilyen "nevesincs" klímát. 50-60 ezer lehetett.
53nm-t simán lehűt, hangja sem vészes. Igaz nincs nagy tudása, de hűt, fűt, és még időzíteni is lehet. Bár biztos az ilyet itt nem ajánljátok.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs