Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • yle_greg

    tag

    válasz lugosi #58763 üzenetére

    Pontosan, ahogy mondod. En is elkovettem egy olyan "hibat" amit ujra elkovetnek, a Pana 10-25/f1.7 megvetelet. Imadom, otthon sokszor hasznalom, es meg kirandulni sem vagyok rest cipelni, pedig 70 deka es nem pici, nagyobb mint egy sorosdoboz.
    Viszont most nem hoztam magammal (Horvatorszag, tengerpart) mert itt hektikusabbak vagyunk (es felek, hogy ellopjak). Most a nagyjabol majkremkonzerv meretu es sulyu kis obikkal "szaladgalok". Az ovemre fuzott apro zsebekben feltunes nelkul elfer a Laowa 7.5/f2, a Pana 20/f1.7, es a Pana 42.5/1.7. Most megyunk a kolykokkel delfin nezo hajoutra, oda a 14-140 es a 100-300 obikat viszem, a nagyobbik cirka sorosdoboz meretu, a kisebbik nagyjabol a fele. A hajon nem szeretnek cserelgetni, de fogalmam sincs, mennyire lesznek kozel a delfinek. A 14-140 -el kezdek, mert olyan kepet szeretnek, amin nem csak a delfin van meg a viz, hanem a gyerekeim is, ahogy a hajo korlatjaba kapaszkodva mutogatnak felejuk. A hajo zsufolt lesz valoszinuleg, ugyhogy ez 100 alatti tartomanyban keszitheto csak el szerintem. Remelem sikerul. :-)

    A nyelvtannaciknak uzenem, hogy en trafok, te trafsz, o pedig trafik. Erted? Igen? Akkor ez kiallta a gyakorlat probajat, karoghatsz amit csak akarsz. :-)

Új hozzászólás Aktív témák