Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bad Pritt

    nagyúr

    Sziasztok,

    tanácsot szeretnék kérni első fényképezőgép vásárláshoz. Az utóbbi időben jött az inger, hogy a fotózás lehetne egy olyan hobbi, amivel több időt töltenék és el tudnék szöszölni vele, úgyhogy arra gondoltam, hogy beszereznék egy kezdő mirrorless szettet és utána meglátjuk, merre tovább. Épp ezért, mivel még nincsenek pontos irányaim, ezért sajnos nem tudom megmondani, milyen témákat fotóznék, ami biztos, hogy természet-, épületfotókat mindenképp lőnék nyaralások, kirándulások során, illetve portrékat talán.
    Elkezdtem olvasgatni, videókat nézni, hogy mik lehetnek lehetséges jelöltek, úgyhogy kialakult egy pool, ami szimpatikus, csak felsorolásszerűen: Sony A6000, Olympus E-M10 II, Panasonic GX80, Canon E50M, illetve egyetlen tükörreflexesként az EOS 250D, tehát nagyjából 150-200 ezret szánnék csak a vázra.
    A kérdésem pedig arra irányulna, hogy kezdőként gondolom túl nagy különbség nem lenne a fotók között, viszont az fontos lenne, hogy egy intuitív, könnyen érthető menü segítse a tanulást, az EOS 250D ezért is van a listán, mert dicsérik a menüjét, meg segít a beállításokban. Persze más lehetőségeket is szívesen veszek, meg véleményeket a lehetőségeimről, még sok mindennek utána akarok nézni vásárlás előtt. :)

    Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Új hozzászólás Aktív témák