Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • b.vr

    őstag

    válasz #31733248 #43249 üzenetére

    Saját tapasztalatok? :D A múltkor az Oly 45 kapcsán mikor rákérdeztem hogy miben állnak az általad hozott fókuszproblémát illető tapasztalataid, ott is annyit nyökögtél a végén hogy hát beszéltél olyannal meg olvastál olyantól aki ilyet mondott... :D Végül ez se "köszönt vissza" aztán seholsem... :D
    Amikre meg írtam hogy kihagytad a portréobjektíves részből, azok meg dehogy a sokszázezresek, hanem pl. micro43-on a Sigma 60/2.8 (jjeahh-nak látod pl vannak vele tapasztalatai)

    Na meg erre az "ez is csak egy vélemény"re meg már írtam hogy ja, pont ezzel szeretnek takarózni a "poszt-igazság" korszakában, ebből lesz aztán hogy a sarki Pistikének ugyanúgy lehet véleménye a kvantumfizikáról mint a Nobel díjas tudósnak. Látod _ez_ a hozzáállásod az ami megmosolyogtató :) Egyben remélem egy szakmai fórumon azért ez nem lesz tolerálható.

    Ez a marketingbrossúra sajnos senkinek nem jelent hasznos segítséget, és ha épp meglátom továbbra is copypaste-elni fogom alá hogy releváns tapasztalatok hiányában íródott, arra teljesen felkészületlen és hiteltelen személytől, mindenki ennek tudatában olvassa (vagy inkább ne is olvassa, kár az idejét erre pocsékolnia)

    [ Szerkesztve ]

    "Oscar bácsi meg nem gyütt"

Új hozzászólás Aktív témák