Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    nagyúr

    válasz micafighter #84191 üzenetére

    Nyúltam félre már én is nagyon sokak által erősen ajánlott kapcsolóval, így óvatos vagyok azon a téren, hogy kinek az ajánlására veszek meg egyáltalán bármit is.

    TG esetében nem a számszerű értékelését kell nézni, mert nála alapvetően minden kapcsoló jónak minősül (nyilvánvaló szemetet nem szokás gyártani manapság), csak éppen nem biztos, hogy neked is be fog jönni, hanem a képeket, leírást és összehasonlításokat más kapcsolókkal, és mindezeket a saját preferenciáid tükrében, ez a része jó a review-knak. Persze csak akkor, ha végig bírod olvasni, mert a végén csak az összefoglaló háromszor hosszabb, mint egy tipikus review máshol :)

    Az Alpaca, azaz átszínezett Durock Linear 2019-es modell, és erőteljesen számít, hogy mikori gyártották. Amikor megjelent, akkor tényleg game changer volt, ha simán járó kapcsolóra vágytál, semmi sem volt még a közelében sem. Ha a hang és a minimális wobble volt a fontos (ami akkoriban nekem nem számított például, azóta változtam, a hangszín sokkal hangsúlyosabb lett számomra, a wobble akkor sem zavart, most sem), akkor a JWK/Durock pár kivételtől eltekintve (Lavender például) akkoriban sem volt jó választás, manapság pedig nem tudok a termékpalettájukról jó dolgot mondani, többiek az egyetlen előnyükben felzárkóztak melléjük és szerintem előztek is.

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák