Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • r0b1

    tag

    válasz nyunyu #60985 üzenetére

    Köszi a tanácsokat!

    A kapcsoló csere megoldást választom meg a szivacsot szerintem.

    Ez az Outemu silent gray elég jó áron van, de tényleg nincs róla sok infó a neten, így nem nagyon tudom hova tenni, hogy melyiket válasszam.

    Ugye ott a sky silent, amit régebben ajánlottál, A sima Sky v2-nek (nem silent) nagyon tetszik az erő elmozdulás görbéje [link] hogy olyan 2,7 mm-nél kapcsol, gondolom a Sky Silent is ilyen csak rövidebb az eleje meg a vége a hangtompító miatt. Most ugye a Silent Forest van a Sky helyett, de valaki itt a fórumon szétszedte egyet egy Silent Greyel együtt és kb ugyan az, max a rugó gyengébb, szóval akkor gondolom az erő-elmozdulás görbének is hasonlónak kell lennie meg a kapcsolási távolságnak is a Silent forest és Silent Grey esetében. Az eladó honlapján viszont azt írják hogy a Silent Greynél 1,2 mm a taktilis hupli, akkor most ott kapcsolna vagy van még az elején vakami lineáris szakasz, amit nem számolnak bele.
    Szóval ha a silent grey egy gyengébb rugós Forest, akkor a greyt venném, ha meg sokkal rövidebb úton kapcsol, akkor a Forestet.

    Rászántam magam a kenésre is, gondolom ehhez nem árt egy switch opener, jól értem, hogy nincs olyan ami Outemuhoz és Kailhoz is jó egyaránt ezért két különbözőt is venne kiell ha mindkettőt szeretném? Amiket most átnéztem, egyikhez sem volt odaírva egyszerre a kettő.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák