- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
Ez egy olcsó hobbi, van amelyik havonta 200-300K
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
Domonkos
Ármester
válasz haxiboy #22150 üzenetére
Na jo, igaz. Ha nem is elso erintesre, de egy het utan mar bele lehet szeretni, es onnantol nincs parja.
El tudom kepzelni, hogy ha elem tettek volna egy M-met es egy hasonlo minosegu mx blue billt, akkor a blue-sra esett volna a valasztasom.Gender of electrical connectors is defined by the pins.
-
tDr1v3r
veterán
válasz haxiboy #22146 üzenetére
62g-s tactile-t tervezek, majd rendelek pluszba pár switchet.
Talán köv hónapban sikerül eladnom az asztali gépemet, utána lehet veszek egy Kailh Red-es Lolita Spyder-t is. Strictly for science.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
h1mpi
félisten
Szerintetek az miért van, hogy csináltam egy piros világításos profilt, elindítom a WoT-ot és átvált sárgára magától és utána, amikor kilépek a játékból nem lehet színt változtatni csak akkor, ha kihúzom az USB-ből?
Még külön WoT-profilt is csináltam, de akkor is ugyanez az eredmény. SW hiba vagy ezt a Roccat Talk okozza?[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
Kiratheonly
tag
Sziasztok!
Régóta gondolkodom már egy mechanikus billentyűzet beszerzésén, de nem tudom, hogy melyiket is lenne érdemes választani. Nem szeretném a legdrágább hiper-szuper bill-t, de jó lenne, ha nem gagyi minőségű és világítós magyar kiosztásút találnék. Van esetleg valaki, aki tud egy jó típust mondani?
Üdv.
The pain you feel today is the strength you feel tomorrow.
-
haxiboy
veterán
Szoftveres problémának tűnik. Tech support esetleg tud segíteni.
(#22156) Kiratheonly : Milyen árban gondolkodsz maximum? Magyar kiosztás necces, ezért elég kicsi a választék. ISO(DE vagy UK) nagyobb eséllyel, de az ANSI-val megsokszorozódik amit ajánlani tudunk.
[ Szerkesztve ]
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
haxiboy
veterán
válasz Kiratheonly #22160 üzenetére
Ha 40k a keret akkor a Tesorot húzd le a listáról.
Ha ISO kiosztás a lényeg és nem zavar hogy nincs magyar feliratozás akkor a Corsair K65/K70-t ajánlom angol vagy német kiosztásban, nehéz beszerezni az tény de kellemes billentyűzet.
Illetve még a Roccat akik tutira gyártanak magyar feliratozással is, lényegesen jobbak mint a Tesoro.
De ez csak a személyes véleményem.Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
demmer123
őstag
Mennyivel jobb egy 27k billentyűzet mint egy 13k kategóriás?
Pl Ozone blade,gigabyte k7
Vagy Roccat Isku?
-
haxiboy
veterán
válasz demmer123 #22162 üzenetére
K7 ollós, Ozone Blade rubberdome, Roccat pedíg túlárazza a termékeit akárcsak a Razer.
Alsó, főleg a nem mechanikus kategóriában nehezen tudunk ajánlani, mert annyi változat van hogy lehetetlen mindet kipróbálni és véleményezni, pláne hogy nincs tesztpéldány se.
Feljebb olvashatsz egy listát amit elég sokszor belinkeltem már, kiemelve, ezeket próbáltuk, olcsók, és jók is a saját kategóriájukban.Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
Domonkos
Ármester
válasz demmer123 #22162 üzenetére
Preferencia. Akinek bejönnek a mechanikus billentyűzetek, azok rá sem néznek membránosokra. 27k-ért már lehet akár használtan egy-egy jobb mechát kifogni, míg membránosok 15k-nál már elérik a felső határt. Legalábbis minőségre. Az árukat persze lehet még szoftverekkel, háttérvilágítással egyebekkel tuningolni, de sokkal jobb a billentyűzet nem lesz tőle.
Mielőtt viszont mecha vásárlásra adnád a fejed - előtte próbáld ki!
Félreértés ne essék. Se membránosnál, se mechánál nem lehet húzni egy egyenes arányt ár-érték szempontjából. Mindkettőból lehet találni példát jóra-rosszra mind az olcsóbb, mind a drága kategóriából.Gender of electrical connectors is defined by the pins.
-
haxiboy
veterán
-
Szab02
aktív tag
Sziasztok!
Mit tudnátok ajánlani:
Mire használnád a billentyűzetet?
60% web/gépelés
40% játékMilyen típusú billentyűzetet keresel?
-mechanikus (MX red) -más sem kizárt
-világítás (ha lehet fehér- kék kizárt)
-duplamagos enter
-del/end/pgdonwn és a nyilak között legyen 1 sor táv
-numpad
-ha lehet német kiosztás legyen (US kizárva)Összeget szándékosan nem Írok, mert gondolom ezt nem úszom meg olcsón.
http://www.panoramio.com/user/szab02
-
nyunyu
félisten
válasz haxiboy #22169 üzenetére
Ja, jol nez ki a feher alapon kek feliratos Vortex, csak sajnos 104 gombos ANSI kiosztasu, amerikai feliratokkal
Tai-Hao Bumblebee is ezert esett ki.Meg meg mindig ragaszkodnek a magyar feliratozashoz, igy jobb lenne valami felirat nelkuli, aztan valahol ralezereztetni a magyar karaktereket.
Kozben szemezek a GHs Gateron PBT keszlettel tejfeher vagy bezs szinben, csak sajnos ez is ANSI, aztan ISO kiegeszito keszlet nem biztos, hogy lesz hozza.[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
bodo753
tag
Sziasztok!
Pár napja nézegetem a piacot,de nem találom a megfelelőt,úgyhogy segítségért jöttem.
szerintem nem nagy igényeim vannak pedig:
-sötét színű,szürke és/vagy fekete
-jó a gumiharangos is nekem
-legyen kicsi,akár a numpad elhagyásával
-legyen magyar
-és vezetékesbónusznak,ha van olyan legyen kikapcsolható világítás rajta,éjjel azért hasznos lenne
Ár:örülnék egy 10k alattinak,indokolt esetben azért egy kicsi még belefér
Használt is jöhet -
haxiboy
veterán
válasz bodo753 #22173 üzenetére
10k környékén ezeket szoktuk ajánlani.
HP QY776AA (nem gaming) massziv, nagyjabol okes: irodaba, feszbukhoz tokeletes
Cougar 200K (ez mondjuk nehezen beszerezhető 10K-ból)
a4tech bloody b120
Fujitsu KB900
Zalman ZM-K500 legolcsóbb mecha jelenleg a piacon, ne várj sokat.Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
bodo753
tag
válasz haxiboy #22174 üzenetére
Köszönöm,de jelenleg is az egyik általad ajánlottat használom a fujitsu KB900-at,semmi gond vele,de nekem széles.
A számítógépasztalomnak a kihúzható részén van a billentyűzet és az egér is és nem férnek el rendesen,pontosabban az egér nem fér el.ezért keresek egy ettől kisebbet.
a zalman már méretre jó is lenne,de nem magyar.
tehát van esetleg olyan billentyűzet ami:
-magyar
-kicsi (mint PL a zalman zm-k500)
-vezetékes
nem bánom ha nem ajánlott,csak nagy baja ne legyen. -
Domonkos
Ármester
válasz bodo753 #22175 üzenetére
Nekem van egy TKL billentyuzetem, a Genius luxemate i200. Azt nagyjabol csak gerilla modban hasznalom, mindenhova magammal viszem, nagyon nem banom ha tonkremegy. Ilyenre meg pont jo mert pici es konnyu - na megy olcso. Egyszerre huzamosabb ideig nem hasznaltam, igy errol velemenyt nem tudok megfogalmazni, de szerintem kifejezetten egy jobb darab.
Itthon meg macropad-kent funkcional...[ Szerkesztve ]
Gender of electrical connectors is defined by the pins.
-
suckratess
újonc
Sziasztok!
A lehető leghalkabb, magyar kiosztású, igényes háttérvilágítású, nagy enteres, usb-s billentyűzetet keresek. Létezik egyáltalán ilyen? Az ár nem számít.
Köszönöm!
-
nyunyu
félisten
válasz suckratess #22182 üzenetére
Mechanikus ne legyen?
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
haxiboy
veterán
válasz suckratess #22182 üzenetére
Szerintem olyan ami minden téren megfelel...hááát....mennyi a keret?
-
suckratess
újonc
Bármilyen lehet, ami ezeknek a kritériumoknak megfelel. Ár mondjuk legyen max 70 ezer.
Köszönöm!
-
haxiboy
veterán
válasz suckratess #22185 üzenetére
Hmm...ez esetben
pok3r
Corsair k70 / k95(RGB)
CM Novatouch
Topre (* Realforce es Happy Hacking Keyboard Pro / * A Lite az sima membranos kivitel igy azt nem szivesen ajanljuk / es bar nem szorosan ide tartozik, de a Topre-hez hasonlo felepitesu kapacitiv tipus a
Noppoo Electrostatic Capacitive EC108 Pro is. )
Halkságot o-ring szettel tudsz elérni. Ezek jófélék.Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
MedweSajt
tag
Üdv !
érdekelne hogy nincs-e itt olyan mecha. bill. tulajdonos aki Pápa környéki. Venni szeretnék egyet de jó volna kipróbálni mielőtt egy zsák pénzt elköltenék a dologra. A helyi boltokban ilyesmit nem tartanak.
Más valamit olvasni/ képen nézegetni meg más érezni.Minden ötletet szívesen várok.
-
light0416
tag
Sziasztok!
Mechanikus billentyűzetet keresek, CS:GO-ra illetve, programozásra. 20-25k között. Eddig csak sima billentyűzeteim voltak, így nincs túl sok tapasztalatom ebben. Billentyű kiosztás magyar vagy UK! Háttérvilágítás nem annyira fontos, de jó ha van
Köszönöm!
Iphone 14 pro
-
oneal1
senior tag
logitech k750 ről mik a vélemények?
-
kekigyu
aktív tag
Ajánljatok kérlek billentyűzetet, egy Speedlink Alterno-t váltanék le, minőségben és tudásban ez megfelelt, ennél lejjebb nem akarom adni. Az elvárások:
- max. 17000 forint
- új legyen
- 60% játék, 40% gépelés
- magyar kiosztás
- kék háttérvilágításKöszönöm!
-
haxiboy
veterán
válasz suckratess #22189 üzenetére
Magyar nem biztos hogy van, iso kiosztást fogsz találni szerintem (DE/UK). Ha a magyarnál maradsz elég kicsi (és kevésbé jó minőségű) lesz a választékod...
-
Horvi
őstag
válasz light0416 #22188 üzenetére
Úgy emlékszem ISO kiosztásban csak a Tesorok vannak ilyen árban. Meg esetleg 25k környékén az SteelSeries 6G V2 aminek 2 soros entere van de nincs dedikált gombja a í-nek ha jól látom a képeken.
A legolcsóbb mecha ami kapható az a Zalman ZM-K500 az viszont ANSI kiosztás.Hello darkness, my old friend...
-
haxiboy
veterán
Gyerekek megérkezett az új billentyűzetem.
Amit érdemes tudni róla :
Igazán kompakt, vezetéknélküli, ANSI kiosztás, ismeretlen márka. Nincs háttérvilágítás, illetve a keycapek nem kompatibilisek a Cherry MX switchekkel.Egér is volt mellé, azt barátnőm kapta meg
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest