- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Domonkos
Ármester
válasz tDr1v3r #21098 üzenetére
Hát én akármennyi brownt és bluet próbáltam nyomásra nem igazán éreztem különbséget. Talán egy kis placebó a hang miatt lehetett, de nem sok. Viszont elnyűttebb bluet kapcsolóknál feltűnt hogy billentyűk közt egészen nagy különbségek voltak (gondolom a kopás miatt), olyan egyenletlennek tűntek, míg brownnál ezt nem annyira éreztem. Persze ScrLk és e közt ott is volt különbség, de a keycapek kopása az ami zavaróbb.
Gender of electrical connectors is defined by the pins.
-
nyunyu
félisten
-
qisqaqas
senior tag
-
Radomer
aktív tag
Hali!
Nagyon bejön a Logitech K800, de lenne egy kérdésem vásárlás előtt. A multimédiás gombok elérhetősége csak az Fn gomb benyomása mellett működnek?
Köszi.
-
Compika
aktív tag
Sziasztok aki használ ilyen billentyűzetet A4Tech Bloody B120, az leírná hogy hogy jegyzi meg a max fényerőt, mert minden gépindításnál alapra áll be.
[ Szerkesztve ]
Compika felhasználónak 10 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
zsiz
őstag
válasz qisqaqas #21114 üzenetére
vagy az alaplap (nem tudom esetleg lehet-e BIOS beállítás). nekem pl az usb leadja akkor is az áramot mikor ki van kapcsolva a gép, ezért például a kormányom sem kalibrálja magát soha újra amíg ki nem húzom az usb-ból, vagy magát a gépet a konnektorból. telefont is a kikapcsolt pc-ről szoktam tölteni éjszaka.
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
cyber86
őstag
Sziasztok. Lapos gombos gamer billentyűzet létezik?
-
qisqaqas
senior tag
válasz cyber86 #21116 üzenetére
Ha nagyon kocka lennék azt válaszolnám:
#define gamer
#define laposBővebben? Mitől lesz számodra egy billzet gamer? Színesszagosvilágítosból van alacsony profilú. A Cougar 200K pl ilyen.
CMstorm QF TK eladó || Nem jó a keyboardod? Építs -> http://prohardver.hu/tema/igy_epitsd_a_billentyuzeted/ || Jolla!
-
fogtunder
nagyúr
válasz totron #21118 üzenetére
Cougar 200K, 10KRO is megvan a játékban használt gomboknál, makró lehetőség mondjuk nincs rajta, de én csodásan eljátszom vele akármit. a billentyűzet szerintem nem attól lesz játékos, hogy annak néz ki, hanem hogy olyan dolgokat tud, amik játék közben hasznosak.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
haxiboy
veterán
válasz fogtunder #21119 üzenetére
Macro lehetőség erősen relative. Hardveres vagy szoftveres macrokról beszélünk?
Hardvereset nyilván kevés billentyűzet támogatja, pláne az alacsony árszegmensben, a szoftveresre meg annyi alternatíva van mint égen a csillag.(#21120) ivana : attól függ, membránosnál a lapos profilokat részesítem előnyben, mecháknál a flat keycapek nem jöttek be
[ Szerkesztve ]
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
tDr1v3r
veterán
válasz Domonkos #21101 üzenetére
Én Blue-t használtam először hosszútávon (februártól júliusig), utána lett Brown-om. Már az első próbánál instant feltűnt hogy sokkal érezhetőbb a bump a Blue-n mint a Brown-nál... egyszerűen megvolt a "klikk" érzés a lenyomásnál, hangtól függetlenül. Sokkal élesebb.
Meg a Brown könnyebben lenyomható, 10 gramm van talán a két rugó közt.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
-
cyber86
őstag
Akkor mondom bővebben. Valamiért én nagyon megszoktam meg jobban bejön a Genius Slimstar i222 csak hát nem egy minőségi darab főleg nem mmora Nekem nem kell, hogy világítson meg ilyenek csak lapos gombos meg minőségi gombok meg jó reagálása legyen.
-
cyber86
őstag
dupla lett bocsi
[ Szerkesztve ]
-
7
addikt
válasz cyber86 #21124 üzenetére
Microsoft Sidewinder billentyűzeteket nézd meg, az pont jó lesz.
(#21118) totron: Az nekem teljesen új, hogy játékos billentyűzetek csak magas profilú billentyűkkel bírhatnak. Honnan van ez az infó?
[ Szerkesztve ]
-
haxiboy
veterán
-
qisqaqas
senior tag
válasz haxiboy #21127 üzenetére
Amit wasteoftimeandmoney ként is lehet aposztrofálni.
Mechák között nem túl gyakori az alacsony profil tán a Vortex aki ezzel komolyan foglalkozik. SP eSport keycapjei talán nyújthatnak "slim" élményt habár a mechanikus kapcsolók útja elég nagy egy lapos billzethez képest. Bár egy szétmodolt kék kapcsolóval tuti meg lehet csinálni. (rajta vagyok az ügyön)
CMstorm QF TK eladó || Nem jó a keyboardod? Építs -> http://prohardver.hu/tema/igy_epitsd_a_billentyuzeted/ || Jolla!
-
ViZion
félisten
lol
Mondjuk ha plattform játékról van szó, akkor igen.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
dioka7
senior tag
Ilyet látott már vki élőben? Ha igen, mi a véleménye?
[ Szerkesztve ]
-
qisqaqas
senior tag
Úgyúgy.
Tán a legalkalmasabb ez és társai.
Csak reális áron lenne. Mondjuk a mostani negyedéért harmadáért.
Steamkontrollerre leszek kíváncsi, hogy mennyire fogja az egeret kiváltani nálam. Bízom benne hogy sikerül.
Aimpad is mocskosol túlárazott és szerintem túlbonyolított dolog. A másik megoldás pedig egy analóg hall switch lenne. Amit itt már feltaláltak. 256 féle állapotot különböztet meg. Persze ezt a lehetőséget nem erre fogják kihasználni.
-
haxiboy
veterán
válasz qisqaqas #21133 üzenetére
Hát ha már itt tartunk a gondolatvezérlés is megfelelő lehetne Már dolgoznak az ügyön : [link]
Igaz ez nem pont ez, de ha megfelelően működik és könnyű kalibrálni utána a felhasználás határtalan.
Az egyetlen probléma a fordított pszichológia : "ne gondolj egy kutyára....mire gondolsz?"Szvsz egy analóg kar jól tud jönni a wasd kiváltására, az oldalirányú mozgás szerintem egyszerűbben koordinálható mint egy gomb lenyomása, de nagyon sok játék egyáltalán nem támogatja.
Steampad tetszetős bár még vannak fenntartásaim az érintős felületét tekintve, nagy hátránya hogy könnyen hozzáérhetsz véletlenül is.
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
Sdmv8
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy Magyarországon hol szerezhető be Cougar 200k billentyűzet magyar gombokkal.
Köszi előre is.
-
SzaBIKA84
csendes tag
Ziasztok!
Billenytűzetet vennék, mert a drága jó Dell Inspiron 17RSE laptopomat asztaligépesítettem. (Értsd: külső billenytűzet, külső monitor, egér. Nem, nincs semmi baja, csak így kímélem, plusz jobban mutat minden egy 24 collos monitoron... ;-) )
Szóval, a keresett klaviatúra adatai:
Mekkora összeget szánsz rá?
5 - 20000 HUFHasznált szóba jöhet-e?
NemMire használnád a billentyűzetet? / Miért vásárolod?
Laptop saját billenytűzete helyett, ami miatt fontos, hogy ugyanúgy működjön, és slim legyen. Általános felhasználás a terv, vagyis gépelés, és néha egy kis játék, etc...Milyen típusú billentyűzetet keresel?
Ollós, mivel a laptophoz vagyok szokva, és azokban többnyire az van.Van-e valami elképzelésed?
Numpad kellene, és nem ártana a TP sem, ámbár ez az együttállás nem nagyon jellemző, szóval akkor inkább csak a numpad a fontos. Slim klaviatúra kell, ami a legjobban hasonlít egy laptopéra. A többi csak részletkérdés.Ragaszkodsz-e a magyar kiosztáshoz?
Igen.Ötletek?
A semmi az a valami, ami azáltal van, hogy nincs.
-
Plutor
aktív tag
GIGABYTE Aivia K8100 a mostani billentyűzetem,ami kezd döglődni.
Ez magyar kiosztású,vörös háttérfényes bill. 2 usb port,érintéses hangerő szabályzás.
Ilyet már nem találtam,ezért keresek másikat.
Van ilyen tudású bill 20k alatt?Nem szánok rá többet. -
fogtunder
nagyúr
válasz haxiboy #21138 üzenetére
másnál tudtommal nincs is itthon, én vásárlás előtt feltúrtam érte a netet.
más: most nézem az A4Tech honlpaját, és csináltak valami infravörös kapcsolót a mechanikus mintájára. a poén az, hogy egy valag termék épül rá elméletileg, de kapni nem lehet őket, review sehol. minden esetre kíváncsi leszek az árakra és tesztekre, ha egyszer lesznek.
[ Szerkesztve ]
-
t.imi
addikt
Sziasztok.
Kicsit off kérdésem lenne. Megoldható az, hogy egy vezeték nélküli bill-t vezetékessé alakítsak?
-
ViZion
félisten
Igen. USB hosszabbítóra rakod a vevőt, azt meg oda szigszalagozod a bill alá...
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
nagyúr
segítség kéne
Mekkora összeget szánsz rá?
2 - 10000 HUF de inkább 5000 HUFHasznált szóba jöhet-e?
NemMire használnád a billentyűzetet? / Miért vásárolod?
Általános felhasználás a terv, netezésMilyen típusú billentyűzetet keresel?
halkVan-e valami elképzelésed?
Numpad kellene,
világítás a legfontosabb!!!Ragaszkodsz-e a magyar kiosztáshoz?
Igen."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
balint107
aktív tag
Azt hiszem a Revoltec világító billentyűzetet mindenki jobban teszi, ha elkerüli :S
[link] -
rappit4
őstag
Végre megvan az első (és nem utolsó ) mechanikus billentyűzetem (cm quickfire tk stealth). Sokkal jobb valóban, mint a Tesoro, viszont az előző tulaj felmatricázta magyarra, amit én leszedtem, mert sokkal jobban néz ki nélküle és teljesen feleslegesnek tartottam, viszont most egy nagyon picit ragacsosak maradtak a keycap-ek tetejei, mivel lehetne letisztítani?
-
jozefhu
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy ilyen Windows-os tablet billentyűzet. Nem ismerem a kiosztásokat és az lenne a kérdésem, hogy ez átállítható magyar kiosztásra?
-
fogtunder
nagyúr
válasz jozefhu #21148 üzenetére
annak, hogy mi van a billentyűkre festve, semmi köze ahhoz, hogy az oprendszer milyen karakter leütésének érzékeli, ha megnyomod. olyan kiosztásod lesz, amit az OSben beállítasz.
(#21147) rappit4: gyógyszertári alkohol és fülpuci
[ Szerkesztve ]
-
mazoli
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném, billentyűzet választásban.
15e forintig szeretnék főleg játékra magyar kiosztású, vörös fényű világítós billentyűzetet.
Most egy Revoltec márkájút használok, de iszonyatosan idegesítő amikor nem pontosan függőlegesen nyomom a gombokat, megszorul! Gagyi!!
Mechanikus billentyűzet ennyiből nyilván nem jön ki, de nagyom fontos lenne a precíz, megbízható működés, ami nem rombolja a játékélményt.Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
ASUS Z97-PRO GAMER, i5 4690K, ASUS R9 270X DC2T 2GB GDDR5, G. Skill Sniper SR DDR3 1866 Mhz 2x8GB Kit, OCZ Agility 3 120 GB SSD, 5 TB HDD, 24" Benq HD TFT
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest