- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Mobil flották
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oneal1
senior tag
sziasztok
egy olyan billentyűzetet szeretnék ami:
- nem feltétlenül kell, hogy gamer bill legyen
- minőségi, valami olyan cucc amihez jó hozzányúlni
- vezetékes vagy vezeték nélküli
- nem muszáj hogy világítson
- igényes, nem csicsás kinézet
- ár mindegy
- magyar kiosztásmegjegyzés: ahogy néztem talán a vezeték nélküli megoldások kicsit igényesebbek küllemre
-
-
h1mpi
félisten
Na rendeltem egy Isku FX-et, ameddig nem jön ki magyar RGB nem Tesoro bill mechába
Fully electric lifestyle!
-
haxiboy
veterán
Gondolkodtam rajta, de még fősulira járok így maximum kis számban építenék. Hamarosan berendelek egy jó adag switchet, illetve vannak tervek is egy Pok3r klónra, gateron blue kapcsolókkal, pbt blank keycapekkel, cseresznye színű fa házikóban. Csinos lesz. Ha minőségben megfelelőnek találom akkor rendelésre építek
Controllert nem találtam viszont még óccót, csak az arduino nanot nézegettem de elég húzós árban van.
Szeretnék azért kis profitot természetesen, egy kis zsebpénznek, plusz referenciának is jó lenne a jövőbeli cégeknél.
Ha nagyon bejön akkor akár gépeket is beszereznék amivel gyártanám a plateket/keycapeket. Nem kis pénz de behozná az árát.Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
olladam
csendes tag
Sziasztok!
Billentyűzetet szeretnék venni (meglepő módon )
Szempontok:
-Főleg programozásra, esetleg game-re kellene. (ezért a laposabb billentyűzetet tartom előnyben)
-Billentyűvilágítás kellene bele, de ha megtudtok győzni arról hogy más megoldás jobb hozzá, hogy lássam este akkor okés.
-Vezetékese legyen
- 10-15e Ft körül, ha van 1-2 ezerrel drágább, de sokkal jobb mint egy olcsóbb akkor az még belefér.Előre is köszi.
-
tDr1v3r
veterán
-
HAX
tag
Na már nálam van a Steelseries 6Gv2, csak az "a" és a "v" kopott kicsit de olvasható így még nem fontos a keycap set csere.
A gomb nyomási erősség (MX Black) pont ideálisnak tűnik, féltem tőle, hogy túl kemény lesz de szerencsére nincs ilyen probléma.
A kiosztás egyelőre még botrányos nekem, szokni kell, de már lassan kezdek belejönni.
Írtam a SS-nek, mit lehetne kezdeni a kopó keycapekkel. Másnap jött is a válasz: el kellene küldeni a bill-t a főhadiszállásukra (Dániába) saját költségen ahol kivizsgálják az esetet, a visszaküldés költségét ők vállalják.
Szörnyen drága lenne ezt leküldeni, főleg úgy, hogy nem mondtak semmi biztosat. Még teszek egy próbát aztán ha nem jutunk közös nevezőre akkor elvetem ezt a tervet.Összegezve: 12k volt végül a bill, a két halványabb gombon kívül hibátlan a cucc, ennyiért megérte belevágni ebbe a mechás témába mert nagyon tetszik.
Az egyetlen negatívum, hogy nagyon "kopog", vennék hozzá o-ringet valahonnan, valaki tudna ajánlani hozzá egy pontos link kíséretében? (ebay/fasttech/egyéb is lehet) Vagy itt Szegeden is van a közelben egy tömítéstechnikai bolt, de nem tudom, hogy milyet kellene hozzá venni, van erre valami referencia?[ Szerkesztve ]
-
Domonkos
Ármester
Belso atmero 5mm, magassag max 2mm (javitson valaki ki ha tevedek!). A kemenyseg meg preferencia. Puhat lehet olcson venni fogaszattal foglalkozo uzletekben, 100asaval arulnak fogszabalyzohoz. Annak pontos megnevezeset nem tudom, de az eladoval biztos ki lehet activityzni...
Amugy megtanulni touchtype-olni talan jobban megeri - jatekos reszrol nem tudok nyilatkozni.
Par het es membranos billre ranezni sem akarsz majd. Udv koztunk! Grat a billhez![ Szerkesztve ]
Gender of electrical connectors is defined by the pins.
-
Hocsika
tag
A héten jön meg az én első mechanikus billem is (CM QF TK red). Már nagyon várom!
Lehet ilyen O-ringet nekem is be kell szereznem, de majd még meglátom -
nyunyu
félisten
válasz haxiboy #22109 üzenetére
pbt blank keycapekkel
Vilagos szinu (feher, bezs, ilyesmi) ISO keszletre van otletetek?
SP webshopjat probaltam nezegetni a hetvegen, de eppen atalakitas miatt zarva.Masik: kupak feliratozast hol vallalnak?
Gombok elere kene ravarazsolni a magyar kiosztastHello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
demmer123
őstag
-
Domonkos
Ármester
válasz demmer123 #22119 üzenetére
En egesz sokat vacilaltm ez es a Gigabyte k7 kozt. Vegul azert lett a k7, mert kedvezobb ara volt es a blade sem tudott semmi extrat amire a k7 felett szuksegem lett volna. Nem bantam meg, mert jo kis billentyuzet volt. Ezevben adtam el.
Gender of electrical connectors is defined by the pins.
-
Atci
csendes tag
Sziasztok! Valaki tudna ajánlani egy magyar kiosztású gamer billentyűzetet? Ha van ilyen egyáltalán
GTX980/IntelCore7490/Ram16GB/AsusZ97Pro-Gamer/Win10
-
tDr1v3r
veterán
válasz nyunyu #22118 üzenetére
Itthon szerintem sehol sem csinálnák meg, esetleg marhadrágán.
Blank ISO PBT-k? Kb. sehol se találok most (SP gyárt DCS profillal, igaz), de ha esetleg el tudsz vonatkoztatni a feliratoktól vehetsz doubleshot ABS szettet.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
vadorzó
tag
-
-
Hocsika
tag
Megjött nekem is a CM Quick Fire TK billentyűzetem!
Este ki is próbálom! Majd hozok képet is! -
haxiboy
veterán
válasz punk17 #22126 üzenetére
Minden új mechás tagnak : ÜDV A KLUBBAN!
Szerencsére a Roccat megmaradt a cherry switcheknél, én csak az anyaghasználat miatt nem szoktam őket ajánlani, de ez személyes preferancia, illetve ebben az árban ANSI kiosztással tudunk jobbat.
DE! Sajnos elég kicsi a választék ISO kiosztás téren.
Kicsit elfoglalt voltam a napokban, megpróbálok többet feljárni csak lassan tanulni is kell a Fősulin
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
-
haxiboy
veterán
válasz Hocsika #22136 üzenetére
Ha nem tetszik az ISO küldd vissza, ANSIval csak jól járhatsz. Én épp a suliból pötyögök és valahogy mindig útban vannak a felesleges gombok (í, ű stb.) Ráadásul állandóan fel kell emelnem a kezem az enterhez mert nem érem el kisujjal
-
Sheld
senior tag
Sziasztok! Szeretnék végre valami normális billentyűzetet vásárolni magamnak, ki is töltöttem a téma összefoglalót.
Mekkora összeget szánsz rá? max 15eFt (olcsóbb is lehet ^^)
Használt szóba jöhet-e? igen
Mire használnád a billentyűzetet? / Miért vásárolod? Játék/ mindennapi felhasználás
Milyen típusú billentyűzetet keresel? mechanikus, vagy jó membrános
Van-e valami elképzelésed? Semmi, numpad sem kötelező, sőt, jó lenne olyan billentyűzet, amin nincs numpad.
Ragaszkodsz-e a magyar kiosztáshoz? Nem, de jó ha van.Ezt néztem ki első körben.
[ Szerkesztve ]
Az a vezeték, amiben van áram, pont úgy néz ki, mint amelyikben nincs, csak más a fogása!
-
haxiboy
veterán
HP QY776AA (nem gaming) massziv, nagyjabol okes: irodaba, feszbukhoz tokeletes
Cougar 200K (ez mondjuk nehezen beszerezhető 10K-ból)
a4tech bloody b120
Fujitsu KB900
Zalman ZM-K500 legolcsóbb mecha jelenleg a piacon.Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
tDr1v3r
veterán
válasz Hocsika #22133 üzenetére
Grat!
Itt az idő hogy a billentyűzet árát elverd keycapekre, aztán fejlődést keresve vegyél egy jobb boardot és újra szórj rá még pénzt. Aztán építs egy sajátot, mert rájössz hogy nem elégítik ki a tömeggyártottak az igényeidet...
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
tDr1v3r
veterán
válasz haxiboy #22143 üzenetére
BWTE-vel kezdtem, Pok3r-el folytattam és most egy FaceW-t akarok. TEX Acrylic ház decemberre itt lesz, Purple Zealio-t fizetés után rendelek, meg hamarosan írok LeandreN-nek PCB + plate ügyben. Aztán ha restockolják SP-nél a Think Different-et vagy neadj' a Granite-ot akkor az is lesz mellé.
Kegyetlen fájdalmas lesz, de ez van ha az endgame-t akarom megcélozni... amit valahogy sose fogok elérni, úgy érzem. De legalább közel egy százast elverek rá.
[ Szerkesztve ]
-
haxiboy
veterán
Majd úgy döntesz, eladod az autót/házat, hitelt veszel fel csak legyen már kész az épített billentyűzeted amibe megszámolhatatlan munkaórát öltél.
(#22145) tDr1v3r : a lila gateronok nekem is bejönnek, kérhetek mintát esetleg ha megérkeznek? (fizetek)
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Vicces képek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sweet.tv - internetes TV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kupon kunyeráló
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest