- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tDr1v3r
veterán
Ha vaéalot erdekelne, most van TEX Acrylic drop MD-n. En lehet berendelek egyet...
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
idegen lény
őstag
válasz Wiz Khalifa #21794 üzenetére
Hát én csak kínlódtam a régi laptopom tapipadjával, ha nem volt nálam egér. Ezért örülnék jobban hanyattegeres billentyűzeteknek, de sajnos, alig van egy-kettő, és azokon sincs oldalnagyítási lehetőség..
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
ivana
Ármester
válasz idegen lény #21806 üzenetére
A trackpoint a legjobb nem egér mutató eszköz Mondjuk asztalra egy nagy trackballt kipróbálnék, ha nem lenne mocsok drága.
[ Szerkesztve ]
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz idegen lény #21806 üzenetére
Én megszoktam, szeretem.
De a kérdés még mindig az hogy vajon jó féle-e?
Smoke some weed nigga!
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
multkor kérdeztem tudtok e ajánlani valami fasza kombó wireless cuccot, ha elsősorban a halkság a HUN kiosztás a szempont és kb 20K-ból jöjjön ki.
Most eljutottam odáig, hogy nem feltétlenül kell kombó legye, de mindneképpen vezeték nélküli billentyűzetet és egeret szeretnék.
Mit ajánlanátok billentyűzetből? -
Charx
senior tag
Sziasztok!
Van egy microsoft vezeték nélküli bill, csak elveszett a vevő egység. Lehet ilyet külön venni, vagy pótolni valamivel? -
haxiboy
veterán
válasz AndrewTdi #21809 üzenetére
Logitech Wireless Keyboard K360
Árban elég jó, tudsz venni egy jó egeret is.
(#21810) Charx :
Ha jól tudom nem lehet külön venni, szerintem Microsoft supportnak írj hogy ez meg ez történt, van rá esély hogy küldenek egy zsír új csomagot(#21807) ivana :
Trackpoint valóban király, kár hogy kevés notiba szerelik[ Szerkesztve ]
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
AndrewTdi
addikt
-
haxiboy
veterán
válasz AndrewTdi #21812 üzenetére
Insert, home ennél is megtalálható. Ujjlenyomatról nem tudok nyilatkozni sajnos
Gigabyte Force K7 kicsit jobbnak tűnik, ez teljes, illetve óllós ami általában jobb mint a hasonló membránosok.
Mi lenne a fő felhasználási cél? Lehet írtad már csak órán vagyok és nem tudtam vissza olvasni.
-
haxiboy
veterán
válasz AndrewTdi #21817 üzenetére
Azt nem tudom sajnos hogy milyen feliratozás, a kiosztás ISO szóval a gombok ugyanott vannak.
Ezt már a webshoptól kéne megkérdezni hogy milyen feliratozással tudják megrendelni/szállítani.Személy szerint az ANSI kiosztást preferálom, minden gomb elérhető, konkrét hátránya nincs. Ha esetleg nem ragaszkodsz a magyar (ISO) kiosztáshoz sokkal jobb billentyűzeteket tudunk ajánlani.
Ansi előnye : Könnyebben elérhető a shift, illetve az enter, nem kell mozgatni miatt kezed oldalirányban. ű betű nincs feleslegesen az enter mellett (fölötte van) amúgy is ritkán használod, viszont nem lesz véletlen félrenyomás. Nagyobb választék billentyűzet terén, és mivel nincs magyar feliratozás (ez lehet akár más nyelvű billentyűzet előnye is) hamar megtanulsz vakon gépelni, stabilan.
Hátránya : magyarban í illetve Í, ezeket altgr + j és i -vel lehet elérni, ami személyes véleményem szerint, szintén egyszerűbb jobb kézzel két gombot megnyomni amit tudod hogy hol van mint a kisujjad kifordítva a sarokban keresgélni egy gombot.[ Szerkesztve ]
-
mp54
senior tag
Mit javasoltok:
Mekkora összeget szánsz rá?
Nyitott vagyok...de csak ésszerű határig.
Használt szóba jöhet-e?
Inkább ne...
Mire használnád a billentyűzetet? / Miért vásárolod?
Egyfajta távirányító lenne: netezés (Youtube, Spotify, ) úgy, hogy tv-en lenne a kép, házimozin a hang. Notebook-hoz, nem lenne sokat használva.Milyen típusú billentyűzetet keresel? (ollós, gumiharangos, mechanikus)
Nem tudom, nem értek hozzá...Van-e valami elképzelésed? Extra igények (kell-e numpad, világítás, csuklótámasz, vezetéknélküli, ergonomitás, programozhatóság, stb?)
A fenti funkció miatt világítás+ vezeték nélküli. Egér(pad) is jó lenne.
Ragaszkodsz-e a magyar kiosztáshoz? (amennyiben nem, sokkal testhezállóbb billentyűzetet is találhatsz/ajánlhatunk)
Eddig csak magyart használtam, nem tudom, mennyivel lenne rosszabb más,,,
Kösz! -
N-vidi-A
őstag
Sziasztok!
Logitech K300 vezetékes billentyűzetet használtam, de sajnos történt egy kis baleset vele, imádom, nagyon megszoktam 3-4 év alatt, de már sehol sem találok, még használtan jó állapotút sem...
Ehhez hasonlót keresnék, jó vezetékesben vagy vezeték nélküli megoldásban is, ár sem lényeg, igazából márka sem, bár eddig Logitech billentyűzetem voltak, az egerem is az.
Várom megtisztelő válaszaitokat.
üdv.
Migiri, migiri, úgy ám! :D
-
forras2
őstag
Sziasztok!
Billentyűzet vásárlás előtt állok, és ebben kérném a segítségeteket.
20.000-nél többet nem szeretnék rászánni, de ha az igényeimnek nincs megfelelő billentyűzet ilyen árkategóriában, akkor mást is meghallgatok.
Tökéletes a vezetékes bill, legyen rajta programozható gomb. Világítás olyan formában legyen, hogy a gombokon lévő írás, azaz a betűk, számok világítsanak, ne a gombok körül. Fontos a kényelem, és fontos a numerikus rész is. Jó ha van rajta multimédiás gombok is, de azok akár elhanyagolhatóak is, és lehetőleg magyar legyen!Előre köszönöm
-
ToMmY_hun
senior tag
Erről a Canyon billentyűzetről tudna valaki mondani valamit? Nem igazán találok róla a neten tesztet, egyetlen orosz, 13 másodpercres videó van fent youtubeon is.
C programmers never die, they are just cast into void.
-
nugat
tag
hello!
melyik a legolcsobb, cherry mx kapcsoloval rendelkezo tenkeyless mechanikus billenytyuzet?
illetve a tesoro gn1-re valami alternativa abban az arkategoriaban - 30k alatt?koszi
-
nugat
tag
jol latom, hogy a Steelseries 6gv2-ben cherry mx black kapcsolok vannak? mert a hivatalos oldal nem ir errol semmit, de tobb tesztben megjegyzik
-
haxiboy
veterán
Szia. Igen az mx black, ez a legalja(árban) a mecháknak, 22k körül mennek.
A többieknek óra után tudok keresni billentyűzeteket
(#21822) ToMmY_hun:
Nagyjából minőségre hasonló lehet mint bármelyik ebben az árkategóriában található billencs.
Ha kicsit megbízhatóbbat szeretnél :
HP QY776AA
Cougar 200K
A4tech bloody b120
Fujitsu KB900[ Szerkesztve ]
-
haxiboy
veterán
válasz haxiboy #21825 üzenetére
Bocsánat a dupla miatt. Aki esetleg mechanikust keres, belépő áron.
Zalman ZM-K500 a legolcsóbb mecha a piacon jelenleg, minőségről nem tudok nyilatkozni, de ha valaki venne esetleg szóljon, mert megnyomkodnám.
TKL, Kailh kapcsolókkal. Nagy durranást nem kell várni de biztosan van olyan jó mint egy hasonló árú membrános.Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
DEJVID
őstag
Ha beadom a derekam, és angol billentyűzetet veszek, hogy tudok majd ékezetes betűket írni?
-
haxiboy
veterán
válasz DEJVID #21827 üzenetére
A ráírt karakterek, nem függnek össze az oprendszerben beállított kiosztással.
Vakon gépelést még segíti is.
A billentyűzet alapvetően csak egy kódot küld, azt hogy az OS hogy értelmezi már csak a felhasználón múlik.
Használhatsz akár colemak vagy más qwertytől eltérő kiosztást.Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
-
haxiboy
veterán
válasz _-ORANGE-_ #21830 üzenetére
Kailh sosem volt jó azért megnyomkodnám milyen egy ilyen szar tesorokhoz már volt szerencsém
(#21829) DEJVID: ilyenkor win+space és már mehet is az ami rá van írva. Hamar megszokja az ember egyébként
[ Szerkesztve ]
-
forras2
őstag
Esetleg erre valaki?
-
ToMmY_hun
senior tag
-
haxiboy
veterán
válasz ToMmY_hun #21835 üzenetére
A4TECH (KD-126) esetleg? Ezt találtam így hirtelen.
(#21834) forras2 : Egy hsz-el fölötted csekkold le az A4techet, hátha bejön. Gombok programozását hardveresen vagy szoftveresen gondoltad? Ha szoftveresen ajánlom figyelmedbe az Autohotkey illetve AutoIT programnyelveket, elég komplex feladatokat lehet összehozni bennük.
[ Szerkesztve ]
-
-
haxiboy
veterán
-
Domonkos
Ármester
válasz ToMmY_hun #21842 üzenetére
Nekem egy modecom billientyuzetem volt, de sok jot nem tudok rola mondani. Talan az hogy kelloen hosszu volt a garancia, mert 8 honap utan a felso sor 4 billentyujo csutortokot mondott. Utana jott egy Gigabyte k7 ami nagysegrendekkel jobb volt. Azt egy honapja adtam el
Gender of electrical connectors is defined by the pins.
-
Wiz Khalifa
veterán
Trust Skid-ről senkinek sincs semmi infója????
Smoke some weed nigga!
-
mp54
senior tag
Valaki erre?
-
-
h1mpi
félisten
Ez a Tesoro szerintetek magyar lehet csak a kép nem jó hozzá?
Illetve az MX Red az tényleg ennyire csak játékra jó? Mindenki a Brownt ajánlja game+fórum felhasználásra. Mennyi a tényleges különbség lenyomás érzésre?
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
ViZion
félisten
Sztem megszokás kérdése. Ha izomból gépelsz, püfölöd fórumozáskor, akkor nehéz lesz megszokni, h félig kell csak lenyomni, mert nem kattan... de szokható. Black-el írogatok...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest