Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 8th

    addikt

    válasz mycso #29759 üzenetére

    Ismerős Golf III -járól néhány év alatt 3x lopták ki a lökhárítóból a lámpa csoportot. Mivel minden koccanásnál az sérül elsőnek ezért a bontókban már jó rég óta hiánycikk. Lopják is mint állat. Állítólag "gyakorlott kezek" egy perc alatt simán kikapják a két oldalt.

    Ember megunta ezt és vett az 'íbéjen' egy pár made in china Golf IV optikás lámpát amiben az első fényszórón belül van az index is. :DDD

    mod: Azért az tényleg elég szomorú, hogy aki nem garázsban vagy zárt udvaron esetleg őrzött parkolóban tartja az autót bármikor ki van téve annak, hogy ha másért nem is akkor heccből lelopnak/letörnek a kocsiról valamit. Olyan is megesett, hogy az utcán parkoló autót éjszaka leple alatt felbakolták és felnivel együtt lopták le róla a négy vadiúj téli gumit. Na az milyen már? Szép lassan egymás után egyenként tördelném el az ujjait az ilyennek.

    [ Szerkesztve ]

    "Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."

Új hozzászólás Aktív témák