- Realme 8 - az igazi nyolcas
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
addikt
Sziasztok!
Jelenleg szeretnék autót vásárolni, viszont csak nagyjából tudom, merre kellene tapogatóznom. Jelenleg elég zsúfolt lesz a jövő év, szeretnénk házat is venni, viszont csak agglomeráció jöhet szóba, úgy BP 50-80km-es körzetében. Emiatt autó az kell, mivel nem fogok tudni mindent tömegközlekedéssel megoldani, és már a háznézésnél is jól jönne (nem biztos hogy BP közeli nagyvárosokban fogunk tudni házat venni, inkább kisebb városok falvak jöhetnek szóba).
Amit eddig tudok:
- 1-1,5 Max 2M forintért nézelődnék, de ez nagyon a teteje
- 10 évnél nem idősebb autót szeretnék venni, főleg 2012 utániakat
- kombi kell, mivel úgy tervezzük, hogy bővül a család, kell egy jól pakolható autó, de a magasabb egyterűektől sem zárkózom el
- benzines legyen, munkába tömegközlekedni fogok, évente max 15-20k futásteljesítménnyel számolok
- min 500L csomagtartó
- vonóhorog jó ha van
- valószínű 8-10 évig nem fogok tudni másikat venni, ezért nem árt ha nem esik szét ennyi idő alatt alattam. Valami tartósabb vasat keresek, aminek nem jönnek ki az elektronikai hibái, nem esik szét a beltere és a motorja, az sem baj, ha nincs túlextrázva, bár ebben az ársávban ettől nem félek
- szervizköltsége sem baj, ha nincs az egekben, inkább legyen szerényebb (bár anno a Renault-ra is azt mondták, hogy gombokért lehet mindent venni, hát nekem az a tapasztalatom, hogy nem olcsó a szervize)Elsőre főleg Octavia III fogott meg, de ebben az ársávban félek, hogy csak az alja van. Seat Toledo/Altea (XL) úgy tudom hasonló az Octavia-hoz, max a beltere szegényebb. Ezen kívül Hyundai i30 vagy Kia Ceed-et láttam, ezekről jókat olvastam, illetve Opel Astra J-t láttam, ami még értelmes lehet.
Volt francia autóm, motorikusan és kényelemben hibátlan volt, de a sok apró elektronikai hiba eléggé elvette tőlük a kedvem, illetve a beltér 10 éves korában annyira legatyásodott, mint a 20-30 éves VAG-os autók esetében (se). Még a mostani villanyautós forradalomban is azt látom, hogy a franciák nem nagyon tudnak olyan elektronikát kialakítani, mint a riválisok. Emiatt most őket annyira nem preferálom.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ingatlanos topic!
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- 3D nyomtatás
- Call of Duty: Black Ops 6
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest