Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Milyen típusú autó ugrik be számotokra, ami az alább leírt igényekhez jó vételnek számítana? Olvasgattam a fenti linkeket, de azért megkérdezném, hátha tudtok valami konkrétabbat hozzátenni.

    A pénztárcám most max. 1 millió körülit enged meg, de azt már csak nehezen, az igényeimnek valószínűleg ennél jóval olcsóbb is megfelelő lesz.
    Idén szerzem meg a jogosítványt, első autó kéne. Napi 5 kilométert járnék vele, kéthetente egyszer 40 kilométert, és évente max kétszer az ország egyik végéből a másikba. Tehát nem mennék sokat vele, de azért autópályán bírja az iramot. Egyedül nekem kell, ingázni ide-oda, tehát nem nagycsaládos autóra van szükség. Nem kell, hogy tágas legyen. Előny, ha jól elférek vele a parkolókban, mert a munkahelyemen szűk a parkoló. Kb. 3 év múlva lecserélném egy jobbra, mert csak nemrégiben kezdtem el dolgozni, addigra már jobbat megengedhetek majd magamnak. Most csak egy kezdő járgány kell, ami nem túl drága hogy tapasztalatlan vezetési skillemmel féltsem túlzottan, kicsi, takarékos, amin majd nem olyan nagyon sokára túladok majd, ez idő alatt lehetőleg minél kevesebbet veszítsen az értékéből.

Új hozzászólás Aktív témák