- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Dr. Ernő
tag
Zsiguli SUV
[link] -
nagyúr
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
hobizoli
nagyúr
válasz dragonfx #10285 üzenetére
Miert? Nemtom lattad-e anno volt a TV-ben is 1-2 musorban szo, egy feher 1.3-s 4t kombi Trabirol. Egy Kristof nevre hallgato arc hekklegette fel 101LE-re, fekpadon be is merettek a TV-sek. Semmi extra, "csak" klasszikus szivo tunning, magas kompresszioval, es nagy fordulattal (8k+ rpm). Aztan eccer-keccer lattam is Hring-n, a szpiker mar biztos ismerte. Odalibbent a ellenfelehez, egy feher 4gen 4D Civic vala az aktualis aldozat, a drajvort megkerdezte mit tud az otoja:
-Haat, VTI motor van benne, ijen veztengellyel, ojan leomlovel, dajrektcuro, meg egy komplett race rencer stbstbstb...
-Es kb mennyi lovat tud igy?
-Haaat, olyan 180-185..
Atsetal a Trabihoz...:
-Na Kristof, miccolsz, menni fog?
-Szerintem nem lesz problema...Nem is lett....
Erted: 180 vs 101. Igaz, a Trabi 200kg-l konnyebb. Latod, nem minden a loero.
A gyari 5gen Civic 3D VTI (ami vmivel nehezebb, mint a 4gen) az 7.2sec alatt van 100-n. Ennel az a Trabi biztos jobbat tudott, mert eleg sok hasonlot idot tudo mas autot is leszopatott velehobizoli
[ Szerkesztve ]
több drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
válasz fokukac #10307 üzenetére
Aztat nem neztem, a celegyenesben ott az F1-l ellentetes iranyban mennek, de mivel tobbszor is ment, biztos be tudott fordulni vhogy. Amugy ugy emlexem nem csak a motor volt megbutykolve, hanem a futomu is.
A motor meg asszem csontugyanaz, mint az 1.1-s gyari is, csak a lokethossz a mas, fotengely+hajtokar csere es kesz, a motorszam meg maradt a gyari.
hobizoli
több drón kell ;P
-
dragonfx
veterán
-
Ygg
senior tag
Suzuki Liana Typ 3 Sedannal van valakinek tapasztalata?
-
Integra
titán
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Rick4
félisten
akkor most ki lopott kitől, ha a ssangyong hamarabb dobta piacra a verdát szinte ugyanazzal a formával?49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Integra
titán
-
Rick4
félisten
drakulálok.... [link]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Ygg
senior tag
Ezek az előbbiek kemények voltak...
-
Integra
titán
válasz lajafix #10328 üzenetére
az üvölt róla, hogy kezelőszervek, műszerek középkonzol ugyanaz a beszállító mint az audinak
gyakorlatilag az egész autó német lett, még csak arra se törekedtek, hogy ezt letagadják. se formailag, se műszakilag.[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz Integra #10329 üzenetére
ugyanaz a beszállító mint az audinak...ebben biztos vagy? az, hogy ugyanúgy néz ki, csak egy dolog, megtervezték, valaki meg legyártja. hogy ugyanúgy nézzen ki, még nem kell ugyanannak gyártania.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
lsc
nagyúr
Lehet válogatni [link] . Árak felszereltség , a színválaszték egy kicsit szűkös .
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
Integra
titán
természetesen nem tudhatom pontosan.
csak gondold végig logikusan.
lemásolni? ahhoz a beszállítónak is lenne pár keresetlen szava.
aztán csak magukat égetnék be ha valóban nem javulna az elektronika az autóban.
amennyit ilyen területen dolgoztam, az alapján én úgy gondolom, hogy a beszállító egy és ugyanaz.
de mint mondtam, természetesen tévedhetek...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
lenox
veterán
válasz Integra #10336 üzenetére
Amugy nem rossz ez a Citro. Meg van hozza 2.7-es v6 dizel 6 sebesseges automataval, szal jol is kell menjen. Csak az a szopo, hogy ki hiszi el, hogy 5 ev mulva is menni fog meg... Amugy a bele meg tenyleg nagyon audi lopas, szal ha ugyanaz a beszallito, akkor is az audi elbaszta, hogy nem kototte ki, hogy masnak nem szallit ilyet, de meg igy is gyanus nekem, hogy designt se lehet amugy csak ugy lelopni. Szal mindenesetre fura.
-
tomcsi23
veterán
Olykor elhiszem, hogy a valós kilométert írják be.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
dragonfx
veterán
válasz Integra #10323 üzenetére
Hát ez nem igaza gyökerek....tiszta 3-5ös összegyurás....
mind1 aminőségbe ugyse jönne sehova meg presztízsbe se.Aki tudja tudja ennyi.Ezek szerint már nem csak a vw lop a körkeresztesektől.Mondjuk nem csoda..."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Dumb
senior tag
Micsoda formák Már '75-ben volt CX
Az ablakterekő szétütött egyébként
[ Szerkesztve ]
"Aki háborúzik, az a legnagyobb barom!"
-
bobsys
veterán
csak nekem tűnik soknak egy 4 éves honda jazz 2,5 milliós ára miközben a honda weboldalan 3,5 millió az ugyanolyan felszereltségű ?
és akkor még nem számoltam az esetleges márkakereskedői akciókatEnterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
tildy
nagyúr
-
lenox
veterán
válasz bobsys #10343 üzenetére
Biztos, hogy 3.5? Pl. a mienk 3.9 a felszereltseg alapjan, de 4.7 volt kedvezmennyel valojaban. szal a 3.5-es is lehet a valosagban 4.5, 3 eves koraban 60000 km-rel eri kb. a felet, szal ha pl. csak 30000 van benne, akkor erhet 4 evesen 2.25-ot, hozzaadsz 10%-ot, hogy alkudni lehessen, maris 2.5. Szal lehet realis, mint iranyar, meg kell nezni, hogy reszletesen mit tud. Honda Jazz-re nem tul sok akcio van amugy.
-
bobsys
veterán
amit láttam az az LS felstereltségű volt, semmi plusz nem volt benne, kereskedőnél áll 90.000 futott km
Honda weboldalan megnézve a listaára 3.547 millió
most néztem tényleg nemsok akció van hondáéknál
tény ugyanilyent láttam 2,6 millióért elvileg 41.000 kmelEnterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
lenox
veterán
válasz bobsys #10348 üzenetére
Hat ha LS, 4 eves, 90k-val, es semmi tobb extra, akkor erosen tul van arazva. 41k-val 2.6-ert mar sokkal jobbnak tunik. Amugy a semmi pluszt azt ranezesre mondod, vagy szakertokent? Pl. plusz riaszto, tolatoradar, borkormany, oldalan csikok, esetleg szinre fujva, kromozott diszlecek, extra szonyegek, kerekor, konyoklo ami esetleg nem tunik fel, hogy plusz, pedig az. A hondanal ha pluszt kersz, szaladnak a szamok. Mondjuk mas kerdes, hogy a masodik tulaj ebbol mennyit akar kifizetni, de pl tolatoradar, borkormany, konyoklo biztos megeri az arat.
Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest