- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrdan206
tag
Üdv. Eddig megvettem az új gépemhez a következő cuccokat: HD4850, E8400, 2x1GB (1066). Corsair 450.
Na most ehez kell ugye lap. Arra gondoltam hogy olyan lap kellene ami támogatja a kétvideókártyás megoldást. Hogy ha késöbb kevés lenne a videókártya akkor veszek mellé mégegy 4850et és összekötöm. A táp elbírná szerintetek?
♠♠♠ Itt van mire vágytál, egy világító ágytál!!! ♠♠♠
-
-
Tom19
tag
Üdv mindenkinek!
Melyik lapot válasszam?
Gigabyte 790GX DSH4 31000Ft
MSI DKA790GX Platinum 35000FtGigabyte-ról már van véleményem, elég rossz.
De ezekről csak jót olvastam.MSI a DrMOS miatt lenne jó
-
MR. Anderson
tag
sziasztok tudtok nekem ajánlani egy AM2-es SLI-s deszkát olyan 15-18k körül gigabyte-ot vagy asust szeretnék.
"Ha szép nem vagy legalább hülye ne legyél" Az intellektusukat csillogtatni vágyók, ne nekem bizonygassák szellemi fölényüket...engem nem érdekel...
-
sNORh
addikt
naés a Giga UltraDurable-jét se felejtsük el..
nekem egy ideje csak Gigáim vannak, de legjobb..és mint mondottamvolt, nem szervízigényes..Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
nike_
addikt
válasz MR. Anderson #9412 üzenetére
Asus M2N-SLI?
15.000 Ft körül mozog az ára.
p.s: Esetleg a Deluxe változata is jó lehet, annak az ára 18.000 Ft körül van.
[ Szerkesztve ]
-
nike_
addikt
válasz MR. Anderson #9415 üzenetére
Gigabyte N650SLI-DS4 Viszont ez már 19.000 Ft.
-
MR. Anderson
tag
-
magnum_pi
tag
Sziasztok!
Rohadr érdekes dolog történt. Próbálgattam itt húzni a procit, de mindig volt valami gebasz. Na mondom akkor csak annyi csinálok elösszőr, hogy fix-re beállítom az alap dolgokat és kikapcsolok minden fölöslegest. Bios save. Gép 3x újraindul (10mp alatt), kiírja checksum error és visszarakta az alap bios-t. Ezt úgy értem hogy F8-ról F5re vissza. Ez mégis mi volt?
Gigabyte P55-UD3 F4, i5-750 @3.67 B1, ASUS ATI 6870, 2x2024MB Kingmax DDRII 1333Mhz, Samsung 245B, Chieftec 450W + FSP VGA Booster x3, Ninja Plus rev 2, CM 690
-
Tom19
tag
Ultra durable...
Mindkét alaplapon szárazelektrolitos kondenzátorok vannak.
Az MSI-nek a DrMOS technológiája is jónak tűnik.Nem tudom melyik a jobb választás, most Gigabyte MA770 DS3 alaplapom van, ami éppen javítás alatt gariban van. Elment az egyik csatorna hangja, illetve tönkrement az LPT port.
Haveromé ugyanilyen, az övé is gariban van, mert neki meg újraindulgat.
És mások is ilyeneket irogatnak.Hát nem tudom.
-
őstag
Hi!
E2140 alá kéne lap, olcsó, de jó Mit ajánlotok? Köszi -
Picilány
tag
Hello, szeretnék gépet újítani és szeretnék tanácsot kérni hogy milyen alaplapot vegyek természetesen csakis INTEL jöhet szóba,[ a proci már megvan egy E1400 cerka lesz]. 15-17k körüli árban. Előre is köszi a segítséget!
-
Gyuri27
félisten
válasz Picilány #9422 üzenetére
Mivel csak intel jöhet szóba nem válaszolok.
Szerintem ennek a procinak fölösleges olyan drága lap. Inkább vettél volna egy giga g31-s lapot 10k-ért. A maradékért meg egy 5200-t. De ha ennyiért akarsz lapot venni egy giga p35-t javaslok (vagy bármilyen p35-s lapot).Amd - Radeon - Ryzen
-
Blaze71
őstag
válasz Picilány #9422 üzenetére
Szia!
Azért én azt a 2 ezret nem sajnáltam volna egy E2180-ra. A Gigabyte lapokkal meg nem igazán van gond. MSI-vel már volt bajom, ASUS is megadta már magát, az AsRock-ról ne is beszéljünk.Egyébként tuningolni eddíg a Gigabyte lapot tudtam a legjobban, így szerintem vegyél azt. 15 ezer körül én a Gigabyte GA-P35-S3G lapot ajánlom.
DualBios, DualCore, DualChannel, mindenem Dual, csak az Everestem Trial. :D
-
Picilány
tag
Köszi a segítséget,nekem egy asrockkal voltak kalandjaim, meg egy abittal, de ezek AMD-s lapok voltak,soha többet szó se róla.Még alszok a dolgokra,még egyszer köszi
[ Szerkesztve ]
-
Gerisz
addikt
válasz MR. Anderson #9417 üzenetére
Hát nem tudom azt az 57SLI-S4@
Nekem most halt meg, haveromnak meg haldoklik(sípol mint az állat valami benne, ha nb feszt emel akkor hangosabban)
Nekem meg azzal kezdte, hogy 1.3 -ról 1.55V-re emelte a proci alap feszt és két hétre rá el is halálozott.Node akkor már nekem is az lenne a kérdésem, hogy 790FX-DS5 vagy 790GS-DS4H-t vegyek szerintetek? Melyik lesz a jobb az érkező 45nm-es Denebeknek?
Azt mondját a 790Gx-750SB párosítás jobb mert az van rá felkészítve (az érkező AM3-as foglalat is 750-es Sb-t kap csak a ddr3 támogatásban lesz különbség). A 790Fx-ről mit gondoltok sb600-al. Melyikkel járok jobban?
Az integrált kari nem lényeg. -
Lmh
őstag
Szevasztok!
Intel C2D E8500!!! procc
XFX 9600GT Alpha Dog Edition vga
FSP Blue Storm II 400W tápEzekhez szeretnék egy jó gigabyte lapot venni. Hosszú távra vmit ami passzol faszájosan ebbe a konfigba.
Én a Gigabyte GA-EP45 DS3-mat néztem ki (23.400FT) . Ez megfelel, vagy olcsobban is hozzá tudok jutni vmi jó laphoz? Igazából nem akarok semmit spórolni rajta, csak ha fölösleges ilyen jó alaplap hozzá, akkor esetleg veszek kisebbet.[ Szerkesztve ]
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
lacy86
addikt
Csak alanlani tudom a Gigabyteot , nekem ilyen van!
[link]
Eddig semmi baja ha meg igen akkor ott a garo![ Szerkesztve ]
-
Bukta7
tag
helosziasztok!
Valakinek valami véleménye az alábbi lapról? :
MSI P45 Neo-F -
Raven18
csendes tag
hy
Intel Core 2 Duo E6850 LGA775ehhez a processzorhoz keresnék valameilyen alaplapot 20-25 000 környékén ,és szintén nem hátrány ha támogat crossfiret vagy slit . csak annyi féle van annyiért hogy nem tudom kisütni melyik lenne a legjobb
-
malwy
senior tag
Hali mi a különbség A Giga p35-ös lapjainál a ds3 és ds4 között? Illetve a p45 ds3 és ds3p között?
-
Vidori
tag
Felszereltség és tuning szerint emelkedő sorrendben:
- ds3l lite, ha nem akarsz pörgetni benne
- ds3 crossfire
- ds3r raid
- ds3p pro, heatpipe, Onboard Diagnostic LEDs, Onboard Quick Switches
- ds4 full heatpipe, Onboard Diagnostic LEDs, Onboard Quick Switches
- dq6 csúcs lap[ Szerkesztve ]
-
-
malwy
senior tag
Mennyivel jobb a ds4 a ds3phez képest? Megér 5-6k hufot?
P35 DS4 vagy a P45 DS3p jobb tuningra? Vagy spóroljak és vegyem meg az EP45-DS4-et?
Azért kössz a válaszokat
Csak mert 4k-val feljebb már GIGABYTE GA-X38-DS5 kapok XdVégén maradok a 10k hufos gigánál
[ Szerkesztve ]
-
fabika
tag
Sziasztok! Milyen lapot ajánlotok 15-20K között, HD3870 és athlon X2 procihoz
Visszabeszél, mint nyugdíjas a tv-nek.
-
desyron
csendes tag
Sziasztok!
Úgy hallottam, hogy az MSI alaplapok jók, érdekelne, hogy melyiket ajánlanátok a kettő közül:
MSI P45 Neo2-FR vagy MSI P45 Neo3-FR?
Megéri a Neo2 a +3000Ft-ot vagy nem sokkal jobb? Egy core2duo E8500 processzorhoz kéne, de olyat szeretnék venni amihez nem kell hozzányúlni, bírja a gyűrődést..
Válaszokat előre is köszi!
-
Free04
tag
Sziasztok!
mATX alaplapot tudnátok ajánlani e5200-höz kellene és szeretném 3 GHZ körülre huzni. Melyik chipkészlet a jóféle? Lehetőleg dual chaneles legyen és nem tudom van-e belőle olyan, amihez jo az 1066MHz-s memória(egyáltalán megéri-e vagy elég a 800MHZ-s).
20k max,de érdekelne a drágább alternatíva is.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Asszociációs játék. :)
- Mini PC
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Társasjáték topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest