- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
qca
csendes tag
Asrock P45-ről mi a véleményetek?
Találtam egy pár tesztet róla és elég jó szerepelt,sőt még a gigabyte-ot is megverte néhány esetben.
Nézzétek meg ezeket a tesztek,és ez alapján mondjatok véleményt:
Teszt1
Teszt2
18000ft árával messze a legjobb,és támogatja DD3 és a CrossFire-t.
Persze tudom,régen elég rossz volt a megítélése az asrocknak,de mostanába elég jókat írnak róla.
Esetleg a tesztekben elért eredmények nem reálisak szerintetek?AsrockP45TurboTwins2000, Intel Core 2 Quad Q6600, 2*1GB Kingmax 1066 Ram, Gigabyte HD 4850 512MB, SAMSUNG HD321KJ (320 GB sata2) CORSAIR PSU-450VX tápegység, Pioneer DVR-215D, ASUS TA-891 ház.
-
noncsika
tag
sziasztok én is gépet szeretnék újítani, de annyira nem vagyok már otthon a témában, mi most a tuti viszont amit pár oldalnyi topik olvasgatás után körvanalazódott, az a következő
proci: e8400
vga: valamelyik ati 4870
ram: hat ez is dilemma, valami 2*2gb csoda lesz
milyen lapot tudnátok ehhez ajánlani? 1-2 évig nem szeretnék újítani a legtöbben látom gigabyte ds3 deszkákat ajánljátok. tuningolni nem akarok a lényeg hogy stabil legyen ja, főként filmnézés lenne a cél és alkalmanként játék, de akkor mindent bele ( azért gondoltam a 4870as atira )
megfelelne szerintetek nekem valamelyik ds3 pár évig? -
hahajdu
aktív tag
AM2+-t támogató alaplapot keresek 10-15ezer körül. Sajnos nem nagyon vagyok benne a témában, csak egy ilyen lapot találtam (GIGABYTE GA-MA770-DS3). Több véleményre is kiváncsi vagyok.
Előre is köszi a segitséget!
hunpad.com
-
tzsolesz
nagyúr
válasz noncsika #8455 üzenetére
Mennyi pénz van alaplapra.
Mindenképpen P45-ös lap kellene neked, ha már 2 évig nem akarsz hozzányúlni.
Asus is jó meg a Gigabyte is. Ha bár én mostanság az Asus-ban csalódtam a P5K SE-vel. De a P45-ös lapjáról elég jókat hallottam.
Mondjuk így ahogy elnézem, a Gigabyte az jobb választás lehet. Ja és azt mondod nem akarsz tuningolni. Akkor meg sokkal olcsóbban is kapsz már jó lapot. Jók még ilyen célra a P35 chipkészlettel szerelt lapok is, mondjuk azokból a premium kategóriásat ajánlanám, azok olcsóbbak és jók is.
[ Szerkesztve ]
-
warrior28
aktív tag
Sziasztok!
Milyen P965 alaplapot ajánlotok 10k körülért, ami megbízható, jó tapasztalatok vannak róla, jó tuningos, tűrhető az elrendezése és nem Asus?[ Szerkesztve ]
-
BloodyEddie
őstag
Melyik lapot ajánljátok ehhez a konfighoz 20k-ig?
Processzor: Intel Core2Duo E7200
Memória: Geil Ultra 2x1 GB DDR2 800Mhz KIT
Videokártya: Sapphire HD 4850 512Mb Lite Pcie
Merevlemez: Western Digital 320 Gb 7200Rpm 16MB SATAII
Táp: Corsair VX450Persze más alaplap is jó ilyen árban, ahol venném ott mindkettő 19k-ba kerül. A proci 3 ghz-en menne, más húzást nem tervezek. 1-2 évig használnám az alaplapot, a középkategóriás Nehalem megjelenéséig, cél az addigi tartós használat miatti megbízhatóság, és persze h minél olcsóbb legyen.
-
mrdan206
tag
Üdv: Már megvan a konfig már csak 1 lap kellene, mit ajánlototok? Ehez a konfighoz a legjobb lap kellene 30K érték körül.
Ram:csx_2048mb_ddr2_1066mhz_cec_fan_kit
Proci: intel_core2_duo_e8400_3.00ghz_775_box
Winyó: wd_500gb_7200rpm_16mb_sata2
Videokari: gigabyte hd4850_512mb_pcieEhez elég 1 FSP Bluestrom II 400Wos táp?
♠♠♠ Itt van mire vágytál, egy világító ágytál!!! ♠♠♠
-
nygma
addikt
válasz BloodyEddie #8463 üzenetére
Gigabyte P45 DS3
Vagy Asus P5Q Pro
-
frigoo
aktív tag
Hy!
Nekem egy olyan Giga lap kellene, ami kezeli a DDR3-at, Crossfire-X-et és a C2Q procikat.
Tudnátok nekem egy ilyent ajánlani? -
gk004
tag
Szevasztok!
Akarok most venni egy 2 magos konfigot, amit majd pár év után 4 magosra, és Crossfire-re szeretnék bővíteni. Milyen lapot ajánlotok 35-40e körül? P45 vagy X48? Mi a különbség az ICH9R és az ICH10R között?
CMDR Blian
-
hbruce000
tag
Üdv!
E2160 hoz keresek alaplapot de sajna nem nagyon vagyok otthon ezen a területen.
A keret kb 10-12.000 HUF!
Minden számítástechnikai érzék nélküli abszolut végfelhasználónak lesz a gép.
Filmet nézés, internetezés, max word excell lenne a fő profil.
Van e ezek alapján véleményetek szerint érezhető különbség a 965 ös a p31 es chipset között?Előre is köszi!
-
n0tb4d
tag
Hello!
Alaplap vásárlásra került ismét sor,mivel a legutóbbi alaplappal egy kicsit "befürödtem".Szeretnék tanácsot kérni,hogy melyiket lenne érdemes venni a következő konfighoz:
proci: c2d e4600
ram: 2x1 gb 1066 kingmax
vga: msi nx8600 gt ddr3 512mbTuningolni nem nagyon fogok,inkább csak a stabil működés lenne a lényeg és valami közepes kategória ár/érték szempontjából.Én a következő alaplapokat néztem ki:
ASUS P5B
ASUS P5K
ASUS P5Q (ennek az ára számomra kicsit húzós)
Gigabyte GA-P35-DS3Tippeket előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Undoroid
őstag
Sziasztok!
Hozzáértő tanácsát kérném!Új (Pci-E)alaplapot szeretnék venni egy Intel C2D E8400 alá!Sli/Crossfire támogatás nem kell!Viszont csak ATX v.2.2 tápcsatis jöhet szóba(4pólus)!Tápegységem: [link]
Előre is köszönöm a segítségetek!
Undoroid
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
Undoroid
őstag
Üdv Sgergi!
Köszi az igen gyors választ!
Az első (P45-ds3)kizárva a DDR3-as RAM-ok miatt!Igaz,hogy erre nem is tértem ki!Az ASUS jónak tűnik.Mennyire megbízható?Van tapasztalatod a tuningolhatóság szempontjából?Eléggé kicsi a FET-ek és a NB-nek a hűtőbordája!Valami izmosabb hűtéssel?Középkategóriában!Ár max. 35K-ig mehetne!
Tápegység: Átolvastam az adatlapját és ott két önálló 4pin-es kivezetése van!A két 4-es beilleszthető a 8pin-hez?Még nem találkoztam a 8-as tipussal,ezért érdekel...Több alaplapot is megnéztem,de azokon ATX 3.0-ás (vagy 3.generációs) tápegységet jelöltek meg.2x4 az 8,de vajon az alaplapi aljzat kialakítása is megfelelő hozzá? Remélem,hogy érthetően fogalmaztam?
Undoroid
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
sgergi
veterán
válasz Undoroid #8482 üzenetére
1. A giga az ddr2-es , és nagyon jó lap. (biztos véletlen a T-s verziót nézted, az ddr3-as)
2. Az Asus is jó lap, bár inkább a Gigára voksolnék. Ne aggódj, nem kell nekik külön hűtőborda, jók, ahogy vannak.
3. Szerintem rádugható, de kérdezd meg a tápos topikban. Egyébként biztos, hogy elég neki a 4 pines csati, nem kell 8 pines bele, főleg a 2 magos procihoz.
Szóval a sima 4 pines 12V-os csatival, amit most is használsz, azzal menni fog ez is, ez biztos. -
Undoroid
őstag
Hali!
1.Igen azt néztem!
2.Jobb a békesség!Az sohasem baj,ha jó hűtése van a "vasnak"!Főleg,ha egy kis tuning is megy!Stabilabb a lap!
3.Rendben,majd megnézem/megkérdezem!
Köszönöm a segítséged!
Undoroid
-
Kikki90
tag
Sziasztok! Milyen alaplapot érdemes venni max 16-17k-ért E7200 és HD3850 alá ???
-
nyunyu
félisten
Ajanljatok valami alacsony fogyasztasu, TV-outtal rendelkezo alaplapot C2D ala.
Keret ra: 10+fa.Agybol filmnezos gepnek kellene.
(Ha lenne Atomokon TV-out, akkor nem kerdeznek.)
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
beni14
csendes tag
Helo!
Azt szeretném kérdezni,hogy miben különbözik a Gigabyte iP35 GA-P35-S3G LGA 775 DDR2 az Asus P5LD2 alaplaptól?
És mennyivel jobb a Gigabyte?
Bocs,de én ennyire nem értek ezekhez Köszi előre is!
-
Kzo
tag
SziAsztok!
AMD x2 4200+ processzort akarok 2.2Ghz alapról 2.9Ghz körüli teljesítményre húzni és egy alaplapot ha ajánlanátok de vmi egész jót ami nem is túl drága (mert most váltok PCI-E-re és olcsón ki akarok jönni) és talán egy HD 2600XT vagy HD3850 lesz mellette!Tehát milyen alaplapot vegyek?(Az ajánlások ha lehetne ipon-os linkek legyenek köszi előre is )
[ Szerkesztve ]
-
zsoleer
senior tag
sziasztok
Most tervezek uj konfigot összerakni és gigabyte ep45-ds3p venném meg az lenne a kérdésem hogy mi a különbség a ds3p-ds4 között megéri a ds4 a +5k ??
-
Kzo
tag
[link] Hát egy kicsit "drága" főleg mert vid karit is kellene vennem de mivel sok helyen olvastam hogy jó ezért lehet megéri a +pár ezrest!Ez támogatja a PCI-E 2.0-t?
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- 16gb 2400mhz REG ECC RAM modulok számlával, 6 hó garanciával.
- BONTATLAN! Corsair Vengeance DDR5 KIT 64GB (asztali) 6000MHz FEHÉR
- DDR4 RAM BAZÁR - minőségi, 0KM es 4GB 3200 Mhz-s notebook RAM-ok számlával, garanciával!
- ASUS MAXIMUS VII HERO Alaplap - INGYEN POSTA!
- Beszámítás! ASUS STRIX Z390-I GAMING DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest