- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Igen, rendeltem egy 32GB-os Surface RT-t, ami kb aznap összefosta magát amikor megkaptam. Azóta húzódik a gariztatás, a cucc visszament a disztribútorhoz, aki ült egy ideig rajta, majd jött, hogy akkor cserélik. Aztán, hogy sajna már nem forgalmazzák, de még van 64GB-os belőle, legyen az értékegyeztetéssel. Erre én mondtam, hogy köszi, de az nem kell, adjanak inkább egy Surface 2-öt. Viszont pillanatnyilag abból is csak 64Gb-os van raktáron, olyat meg megint nem akarok.
Szóval kezd az egész egy szép nagy szopóhengerre hasonlítani, ha nem tetszene annyira a Surface, rég visszamondtam volna az egészet.
[ Szerkesztve ]
Laci
-
bon
őstag
Végre megjött a Surface 2-öm, így már én is beléptem a Surface-t használok táborába
A számítógépnek lelke van! - ASUS Prime Z690-P, Intel CoreI7 13700, 2x16GB DDR5 5200MHZ Kingston, RTX4070 Super, Sound Blaster Z, Cooler Master Cosmos C700P
-
-
bendzso
senior tag
Sziasztok, egy elég furcsa problémában szeretném a segítségeteket kérni, vettem tegnap egy bluetoothos fejhallgatót, és amikor zenét hallgatok vele a Surface Pro-ról, akkor rettentően lelassul a wifis net. Ha szüneteltetem a zenehallgatást, de csatlakoztatva marad a fejhallgató, akkor minden rendben van. Reseteltem már a fejhallgatót is, meg a Surface-ről is kitöröltem az eszközkezelőből, illetve a BT drivert is újratelepítettem, de nem javult meg a probléma. Valakinek van valami ötlete, hogy mit lehetne tenni?
-
NGA
addikt
Chuck Norris Commodore basicben nyomja a Surface RT-n
-
WinPho
senior tag
Milyen gépelni billentyűzet nélkül Officeban? Valaki valami őszinte tapasztalat?
I don't believe in the moon, I think it's just the back of the sun.
-
bon
őstag
Androidos billentyűzetnél sokkal jobb a surface billentyűzete, de ettől függetlenül hosszú szövegek gépelésére pláne szövegszerkesztésre nem használnám.
A számítógépnek lelke van! - ASUS Prime Z690-P, Intel CoreI7 13700, 2x16GB DDR5 5200MHZ Kingston, RTX4070 Super, Sound Blaster Z, Cooler Master Cosmos C700P
-
WinPho
senior tag
Karácsonyi szezonra várható valami leárazás?
-
=WiNTeR=
senior tag
Amennyiben 8.1 preview-ről lett updatelve 8.1-re a surface rt (sajnos nem tudom, hogy 8.0-ról vagy PV-ről lett-e a sajátom), akkor honnan tudhatom meg, hogy kell-e a wifi-s registry átírásos dologgal foglakoznom, vagy azóta már Windows Update keretében megoldották (konkrétan erre gondolok)?
[ Szerkesztve ]
"I will become a true hardscoping hitmarking sample text legend."
-
WinPho
senior tag
http://m.youtube.com/watch?v=wG1b0yBJHLM A következő "RT halott" topikra csőre töltve!
-
Georgexy_hun
tag
Sziasztok!
Rendeltem egy Surface 2 Pro-t és az érdekelne, hogy lehet-e saját wint telepíteni rá (van hivatalos win 8.1 pro-m), valamint partícionálni, hogy a rendszer külön legyen az adatoktól?
Értem ezt technikailag és garancia ügyileg.Köszi.
Üdv.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 Ultra- Dell XPS 17 L702X - MSI X470 Gaming Plus Max - AMD Ryzen9 3900X - Nvidia RTX 2060 Super - 32 Gb DDR4
-
pzstm
titán
válasz Georgexy_hun #872 üzenetére
persze, lehet
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
addikt
válasz Georgexy_hun #872 üzenetére
Lehet, de azért érdemes meghagyni a gyári recovery partíciót.
-
pzstm
titán
Valaki mintha nemrégiben itt akart volna jó áron Surface2-t venni...nem tudjátok ki az? (nem, nem adom el az enyémet, továbbra sincs semmi bajom vele )
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
NGA
addikt
Na megtapiztam egy T100-at. Sajnos kidolgozásban, képminőségben nagyon messze van a Surfacetól. Így nem cserélem le rá.
-
cog777
senior tag
Sziasztok!
Van egy problemam a Surface Pro 2-vel.
Fejlesztunk egy szoftvert amit ezen a tableten is hasznalunk. Ket masik Win 7-et futtato erintokepernyos szamitogepen mukodik az erinto kepernyon a huzd es ejtsd modszer, kiveve a fent emlitett tabletet. Ha egerrel vegzed a drag and drop-ot akkor rendben mukodik, ha az ujjaddal akkor nem!
Peldaul megnyitva az IE-t egerrel ki tudsz vontatni egy kepet, de az ujjaddal nem! Remelem valamilyen beallitassal / registry kulccsal lehet orvosolni ezt!
Elore is koszonom az otleteket!!!!
HP ZBook Studio 15.6 G8 Mobile Workstation - Windows 11
-
SuperMario
tag
Ha valakit esetleg érdekel, 32GB-os Surface $200 a Black Friday keretében.
-
joebacsi
csendes tag
Szia,
Ránéztem gyorsan, surface pro 1-en, win8.1 alatt, ie11-nél a profilképedet ki tudom drag&drop-olni egérrel, viszont se ujjal, se ceruzával nem megy.
Gyors google után feltételezem a megoldás a progitokra az "MS Gesture object" lesz:
"You'll need to use an MSGesture object to be able to support drag and drop via touch events."Élő demó, megy szépen a multi-touch is (elég durván, pl 4 képet is tudtam párhuzamosan ráncigálni):
[link] -
Crytek
nagyúr
Valaki játszik a Surfac 2 pron?Ha igen milyen játékok futnak rajta rendesen?
Next PC Upgrade: 2022
-
bon
őstag
Ma végre megérkezett a touch cover 2-öm
-
Gusztáv
addikt
Végre én is Surface 2 tulaj lettem .
Laci
-
bon
őstag
Nem tudom néztétek e a disztributor.hu oldal Surface árait, szerintem pofátlanul magasak.
-
Crytek
nagyúr
889-re valaki?
Next PC Upgrade: 2022
-
Beetlejuice
tag
Sziasztok!
En vettem meg FLx kollega Surface 2 + touch type 2 kombojat, ugyhogy beleptem a tulajok soraba. Par gyors eszrevetel.A hardver nagyon igenyes, jo a fogasa, ergonomiailag jol kitalaltak. Nekem nagyon tetszik, hogy nincs benne aktiv hutes, mozgo alkatresz, illetve melegedes. A touch type 2 keyboardon siman tudok ugyanolyan gyorsan gepelni, mint a regi notimon (zenbook). A kijelzo szinten nagyon jo. Ha valakinek Office kell csak a munkajahoz, szerintem ki tud valtani egy notit. A majdnem desktop browser is szuper, olyan dolog amit eddig nem tapasztaltam arm procis tableteken.
Most pedig kovetkezzenek a problemas dolgok. Eddig a legnagyobb hasfajasom, hogy nem tudok filmet streamelni ra a NAS-omrol. Bar van fizetos mkv player a store-ban, wifin keresztul akadozik, es teljesen elvezhetetlen. Ez azert kulonosen fajo egy 3/4 notebooktol, mert a telcsim is siman veszi ezt az akadalyt. Esetleg ha valaki erre tud valami megoldast, azt nagyon megkoszonnem.
A masik problema, hogy szoktam kisebb fagyasokat tapasztalni, amit az asztali windows nem produkal. A browser hajlamos lefagyni, ugy hogy csak a task kilovese segit, illetve a multi-tasking kozben is akadnak ilyenek.
Egyelore ennyi... ha valakinek van tippje a video stream problemara, azt szivesen vennem. Koszi elore is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- Samsung Galaxy Tab A9+ 8/128GB ÚJ 12hó jótállással!
- iPad 7th. 32GB Cellular Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3779
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 12.9
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest