Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • julius666

    addikt

    válasz nort_on #67742 üzenetére

    Weboldalakat se lenne kötelező használni ha nincs ott a süti popup, meg amcsi ETF-eket se lenne kötelező venni az EU-s pecsét nélkül. Mégis bele tud pofázni Brüsszel ezeknél törvényileg a dolgok menetébe.

    #67740
    Wisenál is bevezettek valami pénzmosós ellenőrzést, már ott is tudnak kérdezősködni elvileg. Nekem még nem volt vele szerencsém (én csak azt használom pénzváltásra, ráadásul nekem vállalkozói jövedelmeim is oda jönnek), de már olvastam ilyesmiről. Mondjuk amik szembejöttek ott viszonylag hamar/normálisan intézni lehetett, nem az a pakis szenvedés volt heteken át, mint revonál.

    Kiszámoló blogon volt pont wiseos hiszti poszt, házfelújításos utalással sült be a csávó, csak egy hétvégére. Sajnos utólag többször is átszerkesztette a posztot, én még olvastam az eredeti verziót ami végig boldozott szöveg volt caps lockkal. Habzó szájjal őrjöngött miközben tényleg ő volt a hülye, utolsó utáni pillanatra hagyott egy nagyobb összegű forint utalást amit utána wiseon keresztül akart küldeni, hogy két sliccgombot spóroljon a költségeken. Magas lóról szokott lehordani másokat, amikor ilyet csinálnak, de természetesen az ő esetében kizárólag a szolgáltató volt a hülye fo$ $zar. :U

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák