Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BÁ Nutrition

    addikt

    válasz DopeBob #13612 üzenetére

    útlevelet voltam csináltatni, detto ez volt, bementem délután, egyedüli ügyfél voltam. az irodában 5en lézengenek, az útleveles nő meg épp a nyaralását beszélgeti 10 percen keresztül telefonon gondolom egy hasonlóan elfoglalt barinőjével.. és persze egyeltalán nem is zavarja a helyzet.. ;)
    a másik dolog meg hogy baromira túlszabályozott a rendszer. csomó dolgozónak nincs joga ehhez, meg ahhoz, ezért összevissza küldözgetik egymás között a különböző iratokat.. persze hogy 30-60 stb napos határidővel dolgoznak. mondjuk a túl nagy "hatalom"/jogosultság a korrupció melegágya.. de hogy hol az ideális megoldás azt nem tudom. valszeg nem a mostani azért :)
    mindezt persze nem teljesen beleoffolási célból írtam, csak hogy az állam a legkevésbé sem hatékony termelő ott sem ahol nem szociális ill egyéb feladatokat lát el. nincs aki nyakonba**a az alkalmazottat, mert akinek kéne az is épp a ****** veri :)

    ja és a másik amit akartam, hogy nem mindegy hogy 200 ember jó terméket állít elő, vagy 500 x*rt
    írországban érdekes volt hogy heti szinten naprakész volt a fizum, az összes adóm, adójóváírásom stb, és nem kellett annyit szenvedni semmilyen ügyben sem mint itt, ha hivatallal kerültél szembe.

    [ Szerkesztve ]

    youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

Új hozzászólás Aktív témák