Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bl0ck

    tag

    válasz SybenX #99037 üzenetére

    Jó, persze. Mostani egész jól bírja nem azért, gázolajos, motorolajos kézzel kell megfogjam néha-néha, igaz van rajta tok, de körbe széle olyan lehet, meg kijelző, de semmi baja.
    Teljesen váltózó a használat igazából. Van amikor csak 5-10 perc telefonálás egész nap, van amikor egy-másfél óra navigálás, fél óra telefonálás, meg megy mobilnet 2-3 órát.

    Igazából, nem tudom ,hogy mondjam. Nem életbevágó, hogy minden hiper-szuper legyen. Nem létszükséglet a kamera sem, csak ha kell fényképezni, legyen az egy adattábla, egy személy, egy tárgy, bármi, látszódjon, ne legyen csíkos, ne keljen perceket várni rá stb. Jelenleg egy fénykép 1-1,5 perc, többet kell csinálni, mert nem sikerül elsőre, csúnya, csíkos lesz sokszor, olyan lassú, sokszor elmosódik az egész.....és sokszor nincs idő csak úgy sorozatokat csinálni, hogy a tucatból egy jó legyen. Ne kihangosítva kelljen mindenhol telefonálni, fel tudja venni elsőre, mert egy jó ideje nem lehet még második hívás után sem felvenni.

    Az a cél, hogy az adott 100e-es keretből a jelenleg ""legjobb"" készüléket vegyem, ami nem fog egy év múlva belassulni, mint a mostani 2 év után, stb-stb.

    G4 nem tudom megmondani miért, nem tetszik annyira, bőr hátlap.....nem tudom.

    Nexus 5-G4
    Többiről vélemény, vagy esetleg más készülék?
    Vagy gondolkodjék ez a kettő közt?

Új hozzászólás Aktív témák