Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Wiesn

    csendes tag

    válasz istnag #91608 üzenetére

    Nekem most egy mtk-s régebbi chipsetes van (Acer E700), semmi gond a gps-ével, az előző samsungé csapnivaló volt: ha ment a kocsi, nem talált műholdat, meg kellett állnom, akkor talált azonnal, és utána ment a navigáció. Egyébként én is HTC fan voltam, a Blue Angeltől a Qtek 9000, Artemis, Dream, Hero, HD, HD2, OneX, Desire, Desire HD, meg amire már nem emlékszem, szóval volt sok, 10 éve a pdamánián blogokat is írtam róluk, de most már leszoktam arról, hogy veszek 2-300 ezerért egy telefont, és fél év múlva féláron eladom (mondjuk a legnagyobb bukás a Nokia 9000 volt áresésben, de az majdnem 20 éve). Samsungot nem vennék, a szervizük kétszer megvonta a garanciát, Iphone kiesik, mivel nincs 2 simes, ami mindenképpen kell, mert a német számomon senki sem hívna fel itthonról. Meg egyébként sem mutogatni akarom..... .)
    LG G3-at vettem, de a G2 után nagy csalódás volt, Motorolákat szerettem, de arany árban vannak a komolyabbak, 250 ezret nem akarok kiadni.
    Ez a 6050 mAh izgat leginkább, és a kínaiak is nagyon fejlődnek, nemhiába raknak össze annyi cégnek telefonokat, kitanulták rendesen. Azt is első kézből tudom, hogy az Apple Magyarország vezetőjét kivitték annó Kínába, megmutatni a gyárat, és amikor átment egy "noname" céghez, ők is ugyanabba a gyárba vitték, ugyanazon emberrel jattolt le. Szóval ha ugyanazok, ugyanolyan alkatrészekből rakják össze, akkor nem szívesen fizetnék érte háromszoros árat. Plusz az Android 6-ot se sok (nevesebb) telefonra adják ki, és 60 ezret megér a próba......ennyit buknék egy 180 ezresen is fél év alatt.
    Persze az Aliexpresszről én sem vennék kamu lenovót és egyéb, kínai op.rendszeres cuccokat, kamu hardverrel, mert azokkal Dunát lehetne rekeszteni.

    Dell und Motorola sind meine Favoriten

Új hozzászólás Aktív témák