Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RoSSo3

    senior tag

    Sziasztok!

    HTC Desire S készülékem azt hiszem, megérett a cserére. Mióta frissült az android, igencsak laggol, és sajnos már az aksi sem tökéletes. Nagyjából sikerült 2-3 telefonra leszűkíteni a dolgot, köszönhetően a Knock on/code-nak, ami igencsak elnyerte a tetszésem. Így gyakorlatilag az LG-k maradtak versenyben.

    Itt pedig a legfőbb két kérdőjel benne a méret, és a hátsó gombok. Méret: jó lenne, ha beférne a zsebembe (női zsebre tessék gondolni :) ), illetve tartok kicsit a hátsó gombok véletlen benyomódásától, elsősorban szintén zsebben - hiszen a HTC-t itt hordom a legtöbbet. Ezért az LG L90 tetszene, jó árban is van, és kapható is még (nem úgy, mint az LG G2 Mini, ami szintén tetszett, de ez ugye hátsó gombos).

    No de itt jön a dilemma, mert ugyanakkor nagyon tetszik a nagy képernyő az LG G3S modellen, illetve ennek felülete (flat) és notification bar/status bar-ja is sokkal szimpatikusabb, mint az L90-é. (Hiába lehet frissíteni, állítólag nagyon bugos, és lassabb lesz.) Meg maga a telefon külseje számomra nagyon megnyerő. Leírom, mi lenne fontos, és ha esetleg LG-n kívül még tudtok valamit ajánlani, vagy hozzászólni a dilemmámhoz, még boldogabb lennék :)

    Köszi előre is!

    Árkategória. Max 60e Ft-ot szánnék rá
    Használt vagy új új
    Hol vennéd meg? Független készüléket szeretnék, webshop nincs kizárva, de jó lenne helyben (nagyváros ) is.
    Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? Hosszú távra, nem kell a csúcsmodell, de azért tudjon egyet s mást :)
    Mire használnád? Netezés, fényképezés, quick memo, esetleg naptár, egyszerűbb játékok.
    Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Mindenképp androidot szeretnék, és lehetőleg a flat felülettel, az nagyon tetszik.
    Milyen kialakítású telefont keresel? érintőst, nem zavar, ha nincs hardveres gomb, csak szoftveres.

Új hozzászólás Aktív témák