Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz s3nsitivity #81060 üzenetére

    Szia :)

    Ebben a kategóriában szerintem egy Lumia 635 1GB RAM-os verzióval is jól járna. Telekom 36k és jár hozzá fejhallgató. [link] Igaz szókereső nem tudom milyen WP-n. :D Meg körülményesebb beállítani, pl csengőhangot de azért vagy hogy megoldd! :DDD Én édesanyám imádja a 735-ét amit én ajánlottam neki, mióta beállítottam azóta csak használja és egyre több mindent tud vele. Ráadásul sok telefonálás/sms/kevés net/1mailfiók szinkron és elmegy 3 napot úgy hogy bőven 20% fölött teszi töltőre. :)

    Android: Edigitalból 34k a THL 4000 [link]
    T-nél a Huawei Y550 tűrhető 41k, de inkább LG Leon 4G 46k vagy G620s 46k, van róluk MA! teszt is. Kell hogy legyen belőlük árlistában benne vannak [link]. Ezekre tuti van szókereső! Tényleg jó kis játék. :) De ezek meghaladják a keretet ahogy a MotoE4G2ndgen is (43k)

    A felsoroltaknál alább semmiképp sem adnám.

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák