- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imy
veterán
Miért nem elég az? Ha bezárod, akkor nem zárja be? Miért egyszerre mennyit futtatsz? Nekem menjen az android rendszer, max azon kívül egy levelező program, ha leveleket olvasok. Ha már nem, akkor bezárom... Ha facebookot nézegetek, akkor csak azt, nem kell nekem 20 alkalmazás egy időben. Csak annyi, ha közben hívnak, akkor nem álljon be az egész...
-
-
balee_007
csendes tag
Sziasztok.
60000Ft-ig keresnék telefont.
Jelenleg egy Honor 3C és a Xiaomi Redmi 1S között vacilálok.
Fő szempontok a 720p-s kijelző, minimum 4,5" max 5"; sokat lenne használva navigálásra, legyen akadás mentes a működése, LED villanó, értesítési led.
Néztem még a Jiayu G3S-t is, annak főleg a formája tetszik nagyon.
Esetleg hasonló árban tudtok valami mást is ajánlani amit még érdemes lehet megnézni?
Előre is köszönöm a segítséget.[ Szerkesztve ]
-
blt.62
őstag
Mik lesznek azok az újítások ami miatt nem ajánlják megvenni a G3-at? Azt mondták várjak a G4-re.
MegtorloXp
-
Imy
veterán
-
balee_007
csendes tag
Kösz az infót.
Március közepéig akkor mindenképpen várok aztán majd akkor ha már kapható lesz akkor az lesz, ha nem akkor pedig vagy a Redmi 1S vagy ez a mostani 2, mert ahogy nézem a videókat róla YouTube-on nem olyan rossz az se, sőt külsőre jobban tetszik mint az 1S
Köszönöm a segítséget.[ Szerkesztve ]
-
Flind
senior tag
válasz maggi1886076 #71363 üzenetére
-
Imy
veterán
válasz maggi1886076 #71363 üzenetére
De nem 2 SIM-es, vagyis nálam az volt a MINIMUM feltétel...
-
blt.62
őstag
Milyen új generációs mobilok jönnek? Miben tudnak többet?
MegtorloXp
-
diegho
nagyúr
-
m1lan
őstag
válasz maggi1886076 #71369 üzenetére
Tényleg ennyire nehéz értelmezni a cikket?
Kijött a Redmi 1S utódjaként a Redmi 2 1 giga RAM-mal (ez már kapható) viszont mivel ez nem akkora előrelépés az elődhöz képest, jön belőle egy 2 giga RAM-os verzió is (ez még nem kapható)
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
maggi1886076
addikt
Kit érdekel a bovli mobilarenas cikk, elég sok hülyeséget írnak. Jelenleg 1 GB rammal kapható. Persze 1 év múlva majd 3gb rammal is kapható majd az utód...
Nyár előtt biztos nem lesz 2 gigás. Csúsznak elég sokat. Itthon még nyár vége! Erre egyenlőre nem várjon senki.
[ Szerkesztve ]
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
MODERÁTOR
válasz maggi1886076 #71376 üzenetére
'"Kit érdekel a bovli mobilarenas cikk, elég sok hülyeséget írnak."
Az ilyen "kedves" fórumozókért érdemes ezt az oldalt vinni...Xiaomi 13T
-
maggi1886076
addikt
válasz Viktor0610 #71378 üzenetére
Ugye
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
Laza...
addikt
válasz diegho #71377 üzenetére
Kamera szerintem ugyan az. Kicsit bővebben (nincs kedvem most firkálni )
Never give up!
-
monti0222w
addikt
Jóval előbb lesz mint nyár, nem tudom honnan szedted ezt a hülyeséget! Különben is már kapható Kínában, és vannak az aprón emberek, fórumtársak akik behozzák, garancia intézéssel együtt.
Laza: mennyi volt, mivel ez a blog bejegyzésedbe nem szerepelt, és mennyivel kisebb mint az 1s,honnan faragtak, hossz, szélesség, vastagság?
[ Szerkesztve ]
-
maggi1886076
addikt
válasz monti0222w #71381 üzenetére
A 2 gigás verziót? Azt biztos nem. Max az 1 gigást. Ami nem rég kapható.
-
monti0222w
addikt
válasz maggi1886076 #71382 üzenetére
Laza-nak már van beszerezte, most olvastam a blogját!
-
Laza...
addikt
-
Laza...
addikt
-
Imy
veterán
válasz monti0222w #71383 üzenetére
Az 1Gb-ost...
-
-
Imy
veterán
válasz monti0222w #71389 üzenetére
Majd kiderül...
Vagy a nagyobb ROM-u drágább lesz, vagy a régit kifuttatják... Meglátjuk, de engem már nem mozgat. -
d.toth91
tag
Sziasztok!
Barátnőm keres új okostelefont az alábbi kritériumokkal:
- Max. 65k
- Lehetőség szerint legalább 720p-s kijelző
- Max. 5"
- Gyártói garancia fontos, a külföldi beszerzés pedig nem igazán játszik
- Hosszabb távú használatra
- Alapvetően e-mailezésre és egyéb kommunikációs alkalmazások futtatásra használná, de fontos a gördülékeny használat is, tehát azért számít a "vas"
- Több napos akksi
- Windows Phone és Android egyaránt játszik, az iOS az árból adódóan kiesikEddig az LG G2 minit és a G3s-t nézegette (bár az bőven a keret teteje), de szeretné a lehető legtöbb lehetőséget számba venni.
A segítségeteket előre is köszi.
-
m1lan
őstag
Még mindig nem érted.
Redmi 1S < tavalyi telefon
Redmi 2 < idei telefon, a tavalyi utódja
Redmi 2 2GB < még idén jön, nem utód, csak ráncfelvarrt verzió a már kiadott Redmi 2-bőlTelekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
erikke17
őstag
Üdv, faternak nézünk telefont viszont nem tudunk dűlőre jutni...
Eddig ezeket néztük:
LG F60
LG L70
LG L65
Lenovo A 536 (itt húztam a számat, valahogy nekem nemoké )Valahogy az F60 a legbejövősebb hardver ár szempontjából. Viszont gyengécske a kamera, L70-ben jobb de gyengébb a hardver...
Sony-t szeretett volna E1-et nézte de mondtam neki inkább valami mást, lehet hogy nem Sony de jobb a hardver ebben az árkategóriában...
Tudnátok esetleg még ajánlani ezeknek a telefonoknak az ár kategóriájukban valamit? Konkrét követelmények nincsenek csak legyen meg az aranyközépút
Előre is köszi
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
112FarEast
csendes tag
válasz balee_007 #71354 üzenetére
Redmi 1S-t vegyél akkor..
A 3C sem rossz, 2GB jó dolog, de a chipsetje jóval gyengébb az 1S snapijánál. + Szerintem a Xiaomi jobban foglalkozik a vásárlók véleményével, jobban támogatja a készülékeit.
Erre ékes példa, ahogy a Redmi 2 kijött, egyből javítják/ felturbózzák picit, mert valóban igazak voltak a kritikák, a sima 2-es nem sok előrelépést mutatott az 1S-hez képest, na de 2GB ram illetve 16GB rom az új verzióban azért már elég cukor lesz.
Xiaomi Redmi 1S
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Parfüm topik
- Ukrajnai háború
- Interactive Brokers társalgó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motoros topic
- Diablo IV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest