Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cenzor

    tag

    Árkategória: max. 100e Ft
    Állapot: új
    Hol vennéd meg? Sajnos a szolgáltatótól, előfizetés keretében nem tudok kihozni telefont, így marad a független, bolti vásárlás.
    Hosszú vagy rövid távra tervezel? Páromnak lesz, reményeim szerint 2-3 évig maradna ez a telefon.
    Mire használnád? Telefonálás, fényképezés, facebook, google chat. Illetve ez lesz az első okostelefonja, tehát ha rászokik a mobil internetezésre, akkor esetenként böngészés. Játék teljesen kizárva.
    Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? WP-t, BB-t inkább kihagynám, iPhone 5 / 5S nem fér bele az árba, úgyhogy marad az Android

    Az én elvárásaim a készülékkel kapcsolatban:
    - 2 GB RAM - szerintem az iPhone-ba is kevés az 1GB :) ezen szerintem nem szabadna spórolni
    - Hosszútávon is megbízható, gyors működés: nem akarom, hogy belassulás, akadás miatt rossz szájíze legyen az első okostelefonnal kapcsolatban.

    Az alábbi készülékekkel szemezgettem (itteni ajánlások alapján), de még személyes találkozás egyikkel sem volt, úgyhogy nem vagyok elkötelezve, bármi jöhet:
    Xiaomi Mi3
    LG G2
    Nexus 5
    Sony Z1
    Huawei Ascend P6

    Nekem a stock android miatt a Nexushoz húz a szívem, viszont a fényképezés miatt lehet egy másik típus talán jobb vétel lenne. A vásárlást kb. 1-2 hónapon belül, tehát még idén le szeretném zárni. Nem tudom addig jön-e esetleg valami új szereplő ebbe a szegmensbe.

    Ti mit ajánlanátok a fentiek közül / a fentieken túl?

    Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák