Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz szzoo #63742 üzenetére

    ezzel az erővel, amiket te írtál, azok még nagyobb csúsztatások...
    vegyük alapul a 3 éves iphone 4s-t, ami még most is kapott frissítést, és még mindig nem csak telefonálásra jó, viszont a vele azonos időszakban kiadott androidos telefonokat már régen elfelejtették a gyártók frissítés szempontjából is - ami azért is kellemetlen, mert itt is tendál az, hogy sok új alkalmazáshoz újabb verziós rendszer kell -, és sok olyan típus van, ami dupla ram...stb mellett sem tudja már azt az utolsó firmware verziókkal, amit a 4s még jelenleg is nyújt.
    az 5s annyira elavult, hogy hazánkban hivatalosan még nem is kapható az utód, bár már hamarosan, de mivel azokban is csak 1 gigabyte ram van, így a későbbiekben sem az lesz a szűk keresztmetszet, legalábbis egy ideig nem, de az ios már csak ilyen.
    amikor az 5s annyira elavult lesz, hogy csak telefonálásra lesz alkalmas, akkor a z3 és társai sem lesz már nagyon erősnek mondható, annak ellenére sem, hogy egy évvel újabb kiadású az 5s-nél.
    más kérdés, hogy számomra nem létezik olyan telefon, amivel akár 2 évre is terveznék, de ez az én szemléletem, maximum csak egy évre számolok az aktuális csúcstelefonokkal is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák