Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    Tud valaki valamit az LG G3s nevű telefonról? Ezt anno LG G3 Beat néven jelentették be, lényegében ez a "G3 mini", európai piacra G3s néven jön. A Telenor felvette pár napja a kínálatába, de most már azt írják, hogy leállították a forgalmazást (gondolom kaptak belőle 10 darabot, azt elvitték 24 óra alatt és le is vették a forgalmazott telefonok listájáról).

    Persze engem nem a Telenor érdekel, hanem a T-Mobile.

    Viszont ami zavar, hogy gyakorlatilag ez a telefon mintha nem is létezne. Az égvilágon sehol nem lehet találni róla tesztet, az LG magyar és angol nyelvű hivatalos weboldala még csak nem is ír róla egy büdös szót sem (kivéve az olasz, ott fent van).

    Szóval valaki tudja, hogy mi van vele? Mikor lehet már végre rendesen kapni?

    Vettünk pár napja a páromnak egy G2 minit, nagyon jó kis vas, de mondjuk hozzá képest +15k árat nekem simán megérne (szolgáltatónál, előfizetés után járó kedvezménnyel), ami úgy néz ki simán járható. Nekem az LG G2 mini kerülne 59.990 Ft-ba, míg a Telenornál úgy volt beárazva a G3s, hogy kb 72.000 Ft lenne, ha a T-Mobile is ennyiért veszi fel, akkor nekem megérné, feltéve, hogy a tesztek is igazolják azt, hogy jó. Nekem ez a formaterv, jobb kijelző meg a jobb kamera érne annyival többet, csak az 1 GB RAM nagyon sovány.

    Vélemények?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák