Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bogyó bá'

    nagyúr

    Segítséget kérnék - a flame-keltés szándéka nélkül:
    Életem első okostelefonját szeretném megvenni holnap, előfizetéssel, de viszonylag emészthető árú díjcsomagban, ráadásul számhordozással. A készülékre 20-30 ezer forintot tudok szánni, a 2 évre vállalt havi 3000-3200 ft körüli dijcsomaggal (ebben 250MB net is van).
    Ad 1.:A Telenornál találtam jó akciót, mi erről a véleményetek: ha számhordozással átviszem a mostani (kártyás) T-mobilos számomat Telenor előfizetésesre, akkor ajándékba adnak 10eFT értékű SPAR vásárlási utalványt.
    Ad 2.: A kinézett összeghatárban, (még egy 5000,- forintos SPAR vásárlási utalvánnyal :DDD) 3 készüléket találtam, ami nekem szimpatikus az alábbi szempontok alapján:
    - "márkás" legyen, ha lehet, akkor WP7.5 oprendszerrel (ilyen már volt a kezemben, és piszkosul tetszett), de ha mégis Android, akkor ne a szokott skinekkel.
    - Mindenképpen nagy felbontású legyen a kijelzője. Ilyen 320x240 meg 320x480 nem jöhet számításba, mert netezni és olvasni szeretnék főleg rajta. Játszani nem játszom, Skype-ot sem használok...A Microsoft Office-t azt viszont sokat használnám!
    - A navigációt nagyon szeretném rendszeresen használni is, így az OFFLINE megoldások és a gyárilag telepített térképszoftverek sokat nyomnak a latba nálam.
    - Nem óhajtok ROM-ot hekkelni, warezkodni, a gépet "hegesztgetni", így az Android nálam nem annyira előny, mint inkább hátrány.
    - Minél többet bírjon egy töltéssel. (2 nap az elvárás...)
    Szóval a 3 készülék:
    - A legolcsóbb, és talán leginkább igényeim szerinti: Nokia Lumia 610, Smarttarifa2-ben 18905,-ért: OFFLINE GPS térképekkel, 8GB memória, tűrhető fotók, nés szerintem szép is.
    - Drágább verzió: Samsung Omnia M, Smarttarifa2-ben 28405,- Ft: kicsit jellegtelen külső, 4 GB (nem bővithető) memória, de talán legszebb fotók, és hát a gyönyörű AMOLED kijelző. Sajnos egy navigációs progi csak korlátozottan fér a memóriájába.... :(
    - Az egyetlen - megfizethető - Androidos, ami tetszik is: Sony Experia J, Smarttarifa2-ben szintén 28405-ért: ez a legszebb, de a legvacakabb fotókat csinálja sajnos. Navija szigorúan online, viszont messze ez a legszebb kivitelű. Gyári skinje is nagyon szép, nem az alap Androidos. Zenehallgatásra a három közül ez a legjobb (tesztek alapján9.

    Ti melyiket vennétek, és miért éppen azt?

    Néztem olcsóbb Androidost is, de abból nem nézem ki, hogy kibírja azt a 2 évet, amig a hűségszerződésem él... ZTE BLADE III : baromi hitványnak tűnik, túl nagy is, akkuját egy nap alatt megeszi, stb. Szóval szívem szerint Windowsost vennék... Drága androidosra nem tellik, az olcsók meg nem kellenek.

    kieg: amúgyis a Sparba járunk vásárolni, nekem az összesen 15 ezer forintnyi utalvány az tiszta talált pénz! :))

    Minden segítséget, információt köszönök előre is!

    [ Szerkesztve ]

    Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...

Új hozzászólás Aktív témák