Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Villanykörte

    újonc

    Sziasztok!

    Szeretnék vásárolni egy drágább készüléket, de nem tudom android vagy iOS vonalon induljak-e el.
    Tudom, hogy ezt a felhasználástól függ, viszont eddig csak alsó kategóriás tapasztalatom van androiddal, jelenleg pedig wp-t használok.

    Kérem azokat, akik mindkét rendszerben tapasztaltak, hogy mondják el a véleményüket, az alábbi felhasználásra szerintük melyik lenne a megfelelőbb.

    Nagyon ritkán játszom, akkor is egyszerűbb unaloműző játékokkal, nem szeretem a pc szintű játékokat mobilon. Főleg interneten böngészek, e-mailezek, a facebookon nem vagyok fent, telefonálok, sms-ezek. Alkalmazások terén a különböző hírolvasó alkalmazásokat használom, főleg magyar weboldalakét és szeretem a kreatív alkalmazásokat. Mindezekért persze jó magyar módjára csak akkor szeretek fizetni, ha muszáj. :D

    Külsőre tetszik az iphone, de a nexus 5 is, ezért külső alapján nem hajlok semerre. A kijelző méretében is rugalmas vagyok. Tetszik pl. a nexus vagy a G2-ben az, hogy nagy a kijelző és lehet rajta pl. filmet nézni utazás közben vagy kényelmesebben böngészni, de legalább ennyire szeretnék egy egy kézzel is használható, megbízható, minőségi eszközt.

    Ráadásul gyanítom, hogy az igényeimet mindkét mobil operációs rendszer ki tudná elégíteni, azt a pluszt keresem, ami alapján dönthetnék.

    motoflug: minden wp8-as eszköz megkapja a 8.1-et.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák