Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dioka7

    senior tag

    Sziasztok!

    Van egy elég nagy bajom! Kellene egy telefon céges használatra. Eddig Nokia E72-t használtam, de kezd behalni. Szükségem lenne 25k környékén, egy telefonra, (lehet használt, de normális, megkímélt, ilyen áron).
    Feltételek:
    - az akku bírja ki a napi 5-6 óra telefonálást, mindennap töltöm, úgyhogy elég ha 1 napot kibír (a nokia ezt még most is röhögve teljesíti 2000 óra beszélgetés után is)
    - legyen qwerty billentyűs, mert kocsiban használom, és van érintős tel-em de agybajt kapok a kocsiban, hogy nem érezni a billentyűt, mert nincs.
    - Semmiképp ne legyen WP, vagy Android. Megbízható telefon kell, nem olyan ami hetente lefagy, meg gondol egyet és megduplázza a tel.könyvemet, meg hasonló droid betegségekkel küzd. 800 név van a tel.könyvemben, ha elveszik, meg is halok.
    - Symbian s60 3rd tetszene legjobban, de ha van vmi használható alternatíva kipróbálnám.
    - Mivel a Nokia mára elfelejtette, hogyan kell normális telefont gyártani, alternatívaként a BlackBerry-t kezdtem nézegetni, de zéró tapasztalatom van ezzel kapcsolatban. Valaki használt ilyet? Mennyire megbízható? Egyéb ötlet?
    - Net-re nem használom szinte sosem, de nem árt ha van benne egy használható kamera, wifi, meg bluetooth, bár ezek manapság alapnak mondhatóak.

    Remélem valaki tud segíteni, előre is köszönöm az ötleteket!

Új hozzászólás Aktív témák