Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Devas

    őstag

    válasz gergelyatya #37522 üzenetére

    TFT-t nem fogod látni napsütésben, arra készülj fel. A Nokia Navigációja a legeslegjobb, lehet vele bőcsködni. Nem kell hozzá adatátvitel, offline navigál. Mire betölt az alkalmazás már meg is találta a jelet. Méterre pontos, folyamatos. Szerintem simán kivált egy GPS-t. Ha meg Carl Zeiss optikás Nokiát veszel, az meg már szinte egy fényképezőgép minőségét bírja hozni, megfelelő fényviszonyok mellett persze.

    WP-vel biztosan több alkalmazás lesz a telefonodon, meg multitaskolhatsz mint állat. Androiddal nagyobb a választék az alkalmazásokból, bár sok köztük a szemét, meg a trójaival fertőzött. Viszont WP-nél a Microsoft bevizsgál minden alkalmazást így a telefonodat nem szükséges védened, biztonságos, megbízható társad lesz, ami nem hagy cserben ha fontos hívást vársz, nem kell vele bohóckodni, hogy ne fagyjon stb. Androidot akkor vegyél ha mindenféle alkalmazással akarsz bogarászni, meg állítgatni minden apró részletet, WP-t meg akkor, ha nincsenek ilyen perverzióid. Androidnál messze több a beállítási lehetőséged, WP-nél erősen meg van kötve a kezed, hiszen fő a biztonság.

    Tehát:

    Lumia - A telefont arra használod amire való: internet, fotó, video, zene, navi.

    Xperia - A telefont egész nap nyomkodni akarod, mindenféle alkalmazásokat kipróbálni, beállítgatni magadnak minden apró részletet.

    [ Szerkesztve ]

    Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.

Új hozzászólás Aktív témák