- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
light0416
tag
Sziasztok!
Körbe hívtam 4-5 GSM boltot és HTC ONE-ból mindenütt csak ázsiai készülék van, európai nincs, nos ez érdekes, viszont ha ha 4.1.2-es akkor rootolható és telepíthető rá akár magyar nyelv is, ti mit javasoltok jó lesz az ázsiai modell is?
KösziIphone 14 pro
-
cris78
őstag
Sziasztok! Szeretném ha ajanlanatok valami jo telefont. T-mobilnal mozaik xs-es csomagban. Sokat nem szeretnék költeni. Jelenleg SE xperia mini-m van. Hasonló tudású telefont keresnèk.
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
FrankMonzano
őstag
válasz Damage401 #36799 üzenetére
Vip phonet felejtsd el. Engem egyszer csunyan atvertek. Eletemben eloszor vettem telefont bolti garival,meg is volt a tanulopenz. Rohadt simlis brigad. Egy Gnexust vettem. A tolto szetfolyt,alaplaphibas volt (bemerettem a samsungnal,persze ok nem tudtak rola). Csak a szoftvert voltak hajlandoak frissiteni,visszakuldeskor meg egy baszom nagy karcal is jutalmaztak a muveletet a kijelzon. Tavol tartsd azoktol magadat!
-
Arween
senior tag
Telenor elmehet a p-@ reggel mg rendelhető volt a Lg 4X leadtam a rendelést erre mondják hogy jaj hát nincs ilyen telefonjuk sehol, nem tudj a hölgyike hogyan engedte a rendszer megrendelni
Mondjatok plz. egy boltot ahol Gyári garival lehet Nexus 4 16gb-os verziót venni
(mennyire gáz a Nexus fényképezője?) -
Algotis
addikt
Közben ránéztem a Vásárlási infókra és ezeket találtam, tehát arra is csak 12 hónap gari van, de legalább oda van írva hogy gyári, teljeskörű:
A magyarországi HU jelölésű (gyári garanciás) készülékekre garancia időtartalma az alábbiak szerint alakul, ami szintén teljes körű
Nokia: 24 hónap
Sony Ericsson: 24 hónap
Motorola: 12 hónap
LG: 12 hónap
Samsung: 24 hónap
HTC: 24 hónap
Mio: 24 hónap
Acer/Eten: 24 hónap
HP: 12 hónapAndroidos Outlookból küldve
-
w333
félisten
válasz Arween #36813 üzenetére
Boltban a gyári garanciával még drágább, így mindenképp a Telenor -tól !
(#36815) Algotis
Akkor szerintem onnan vásárold meg ahol a legolcsóbb gyári garanciával !
(#36817) Algotis
Annyiért tényleg jó, akkor szerintem már meg is rendelheted !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Arween
senior tag
itt van fehér 16gb bolti garis .Mennyire megbizható az XXL-gsm?
-
edem96
senior tag
ZTE Blade G vagy Lumia 520?
Az áram alatt lévő kábel ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása. {NOKIA Lumia 630 Dual Sim Bright Green}
-
Algotis
addikt
Áh, utánaolvastam, hogy miket tapasztaltak a vásárlók, és hát a fele panaszkodik hogy vagy eleve rosszat kaptak, vagy valami sz@r import cuccot, amit Magyarországon nem is lehetett beazonosítani stb. szóval nem tűnik biztatónak...
Szerintem megpróbálom valahol itt külföldön megvenni, remélem Svájcban vagy Ausztriában lehet még valahol kapni.
Ha más nem marad, akkor Telenor lesz belőle, de lehet elbalf@szkodom az időt és onnan meg elfogy...Androidos Outlookból küldve
-
ultio
aktív tag
Odáig eljutottam, hogy 2 telefon közül választanék.
Mindkettőt a Vodafone-nál venném, a HTC Desire 500 58 990 Ft-ba, a Sony Xperia L pedig 65 990 Ft-ba kerül.
Karácsony előtt várható vajon a Vodánál árcsökkenés?rasti rusti
-
SDDS22
tag
-
ultio
aktív tag
válasz dokee78 #36830 üzenetére
Az biztos, hogy eddig nem játszottam telefonom, csak pókereztem, ezután se tervezem, hogy sokat játszanák, max. ha van időm, kipróbálnék 1-2 játékot, de ez nem mérvadó.
Fontos, hogy netezésre gyors, stabil legyen, mert sokszor nincs kedvem bekapcsolni és/vagy a notebook elé ülni, így sokszor használnám netre.
Mióta okostelefonom (Nokia 5800) van, csak a telefon fényképezőjét használom. Tudom hogy a Sony-é nem jó, viszont most kapott frissítést és így már teljesen vállalható képeket készít, bár az kérdés, hogy a Vodánál mikor jön frissítés.
A gps-t is sokszor használom egyrészt autóban, másrészt bicajozom és telóval rögzítem az útvonalat, tehát stabil gps kell és olyan aksi, ami kibír gps használattal, útvonalrögzítéssel és egész napos fényképezéssel egy napot.
Ja és nem sürgős, ha tudnám, hogy karácsony előtt lesz valami akció a Vodánál, akkor várnék addig.
rasti rusti
-
fungeld
aktív tag
Sziasztok! Anyám holnap telefont szeretne venni. Kinézte magának a Samsung Galaxy Fame-et. Milyen választás lenne, én jót nem olvastam róla. Egyébként 15k lenne.
Amik még árban szóba jöhetnek:
Y300 (20k)
Galaxy Young(10k)
Xperia E(20k)
Telenor One Touch S(22k lehet, hogy már nincs)
Telenor Smart Touch Pro(15k)
ZTE Blade III(15k)Melyiket lenne érdemes választani?
https://www.flickr.com/photos/118824533@N04/
-
Miamiquake
aktív tag
Sziasztok
Megelőzve a karácsonyi árnövekedést most szeretnék édesanyámnak venni egy használt telefont.
Amik a kritériumok lennének:45.000 a keret max 50.000
Gyári független vagy vodás
Nőcis telefon legyen (ez mivel férfi vagyok megmagyarázhatatlan dolog)
Nagyon jó kamera (szeret fényképezni)
Aksi bírjon egy nyuzott napot
Megbízható legyenEddig amiket néztem, iPhone 4 vagy Samsung galaxy S 2.
Várom a javaslatokat.☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
törölt tag
Samsung Galaxy S3 Mini-re esett a választásom, hogy mit vegyek a Zasszonynak karácsonyra, a kérdésem, hogy megvegyem most (160 GBP lenne) vagy várjak még, hátha jönnek ki új modellek és ennek lemegy az ára addig? Előre is kösz!
-
w333
félisten
válasz Miamiquake #36838 üzenetére
Iphone 4 !
(#36840) dokee78
Köszi az updatet ezt nem is tudtam
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
SDDS22
tag
válasz fungeld #36843 üzenetére
Fuhh, ez nehéz kérdés. Gondolom az "erősebb processzor", "jobb kijelző technológia" érvek nem jönnek be. Akkor marad a köznyelv: könnyebben kezelhető menü(bár egy ismerősöm utálja ), gyorsabb a böngészés, nagyobb akkumlátor és jobb videofelvételi képességek. Ez ugrik be elsőre.
Huawei P30, Dell E7440
-
edem96
senior tag
-
Herczi
senior tag
Sziasztok!
Motorola Razr HD-t lehet valahonnan szerezni, vagy esélytelen? Használtan is jó, csak legyen szép állapotban, ebayt nézegettem, de egyik se ragadta meg a figyelmem, expansyson nincs, van még valamilyen nagyobb telefonos oldal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Parfüm topik
- Ukrajnai háború
- Interactive Brokers társalgó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest